IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    Кал.
    Злоба.
    ЗАВИСТ.
    Непоносимост към успехите на другите.
    Българщина.
    Не просто лош човешки материал.
    ОТВРАТИТЕЛЕН.

Българи се присъединяват към агитките на противника и викат срещу своите.
    При българския казан в ада няма дявол, сами се дърпаме надолу.

Помня преди година или две колко злоба и плюнки се ляха и срещу Григор Димитров.

Затова сме обречени, бедни, презряни от света мизерници.
    АНТИ ЧОВЕЦИ.
    Айде ся - пак крайности.

Не очаквах, че левскар ще го каже ( Груйчи ), ама ти описа първата титла на Лудогорец.

Лягане на Миньор с децата.

И на последния мач за титлата - в 30-та минута изгонен 1 чорбар и свирен несъществуващ фал, от който им стана гола.

Учудващо чорбата ги надиграваше цял час с 10 души тогава, а ония бяха в глуха защита.

За този БГ "шампион" ли говорим?

Коментар

• Тази статия ми попадна в нета. Дава друга гледна точка. Факт е че в демократично общество всеки има право на мнение.

http://fanclub.sectorg.bg/news_view.php?news_id=2258

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Кал.
        Злоба.
        ....
        АНТИ ЧОВЕЦИ.
        е, де, Дон-е, като отплеснеш понякога и човешкото в тебе, съчетано с висотата на годините ти, като проговори и както можеп да напишеш нещо, скоето почти да разплачеш читателя, така можеш да сътвориш и някоя невероятно словесна диария!!!

Ние, българите, сме максималисти, ти това не го ли знаеш? Ние, ако станем втори на нещо, и става като в онзи виц, дето българинът се явил на световният шампионат по секс и като почнал подред - 1, 2.3 10, 20, 30, 50. Стадионът започнал да се пълни, народът гледа, дзеври се, проехтяват викове Българи-юнаци... Нашият продължава - 60,70, 80, появява се Президента на стадиона, идва специална делгация от парламента - за пръв път събират кворум, но не в залата, а на стадиона, масова истерия за билети, за да видят нашия, който гони световният рекорд от 101 тека подреда, а нашият ги пори кати риби, пълни ги кат агнета - 85, 90, 95. Настава невиждана истерия - битивиту прекъсва любимият и най-рейтингов турски сериал след всеки тек на нашия, за да съобщи като флаш нюз, че вече сме аха-аха и почти сме счупили рекорда. Нашият герой продължава - 96,97 (вече е счупил двойно националния рекорд, подбрил е балканския, европейския, руския, хамериканския и автралийския рекорди), 98, 99 и изведнъж нашият пада задъхан и не може да продължи. Трибуните, изпълнени на 100% с фанатизарани нашенци са смълчани, само секунда тишина, като да я режеш с нож и изведнъж прокънтява - Педераст, Педераст....

Ами това е Дон-е, такъв ни е манталитета, винаги искаме да сме най-добрите, ама най-най-най, затова и се сравняваме по заплати с Германия и Сащ, а не с Лесото и Габон, винаги сме нешастни, че има и по-добре от нас, а не се замисляме, че 80% от населението на света са по-зле и т.н. Народопсихология, която се отазява и на футболно равнище...

Жив и здрав да си и се усмихвай по-често
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ТИНЯ

Кал.
          Злоба.
          ЗАВИСТ.
          Непоносимост към успехите на другите.
          Българщина.
          Не просто лош човешки материал.
          ОТВРАТИТЕЛЕН.

Българи се присъединяват към агитките на противника и викат срещу своите.
          При българския казан в ада няма дявол, сами се дърпаме надолу.

Помня преди година или две колко злоба и плюнки се ляха и срещу Григор Димитров.

Затова сме обречени, бедни, презряни от света мизерници.
          АНТИ ЧОВЕЦИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Гундито се издигнал в милиционерската йерархия...същия Х*У!
            С малката разлика, че това тя е била под войнишката затова ЦСКА : ЛЕВСКИ = 2 : 1!
            Партийна политика,...какво да правиш!?
            Ааааа не е така !!! Гундито е бил преди това в ботев пловдив!!! А там са били армейско дружество, подобно на данчо лечков - афд сливен!
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              абсолютно Бруте,
              незнам докога ще виреят домузите ама с кинтите шега не бива ... Незнам и на кого може да му са приятни.. жалка картина.
              Грозно е. Какви дузпи им свириха миналата година за да ги направят шампиони... ЦСКАто как направи коридор на едно младо негърче да вкара гол в полседната минута. Домусчиев е толкова нагъл и нахален че явно за такива като него няма съд и присъда. Полсе що емигрират младите - ами защото, един румънски дебил, за да се направи на цирков актьор, ще вземе 100 х.евро. и никой няма да пита, от къде ги е взел Домуса, убеден съм че на хартия всичките му бизнеси са ОК, данъците платени итн., защо на такива доходи държавата не сложи по висока данъчна ставка, защо БФС ще даде на това отборче да играе на националният стадион, а не ги прати в Букурещ (румънеца ще ги спасява от народната любов там)...И в същото време в Мизия хората няма къде да живеят, умрели животни по улиците итн. Но Домуса си купува са половин милион евро циганин нападател от Ботев Пловдив и се прави на велик българин, как бил докарал Реал и Ливърпул - ние Ливърпул сме го виждали... в други времена, без половината играчи да са ни били цигани и румънци. Даже и говедата като влезоха в групите на ШЛ се радвах и ходих на мачовете да ги подкрепям. Лудогорец не заслужава. Да си плащат по 20 лв на феновете и да си ги водят от Разград, разни дето не са виждали стадион на живо. Щом това ги радва..

Коментар

Груйче, ти май не хвана шегата? "РЕКОРДА на Левски по едно от най-лошите представяния в групите" - т.е. в самото изречение се съдържа вътрешното противоречие...просто те изгъбарках, а ти се върза!
                Разбира се че не сте с най-лошото представяне пък и да бяхте, какво? Нали играхте там!
                Сега Крейзитата са там - българи/румънци/бразилци - няма никакво значение!
                Важното е че защитават цветовете на българския шампион!
                Никой не пита в Реал, Ман Ю, Ман С, Арсенал, ПСЖ колко човека са "местни"...пък и със сигурност в повечето най-добрите са чужденци!
                Така че надяваме се на точица и по-малко голове във вратата на Моци
                добре, става, няма да спорим. Успех на Лудите, пък каквото стане, такова - постижението им е достатъчно значимо само по себе си. Аз на стадиона няма да отода, това няма как да се случи, защото ще е гавра с мен, а и с тях - никога не съм бил глорихънтър, не съм ги подкрепял срещу стяуа, няма да ида и срещу реал, нека си е празник за Разград и региона, софиянци ще си чакаме нашите отбори да влязат отново
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Липсват ти добрите времена, в които беше лесно - просто добрите млади футболисти ги прибираха в казармата ..и от там НЕНАДЕЙНО в ЦСКАту?
                  Това беше друго изкривяване. Такива бяха времената. Ама там темата е дълга. Требе да седнем на по кило ракия. Сега не ходят въобще войници, за сметка на това като ги видиш тези татуирани, подстригани странно, наши и чуждестранни звезди от типа "бит педерас", май махането на казармата беше грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    стига с тея казарми. И гунди е бил войник. Сега какво - като имат кинти и дай да им се правят теманета ли ? Отрватителни ориенталски мурафети. Но от един читашки град какво да се очаква повече - не може...
                    И аз съм за това - в Шампионска лига да ги бухти всеки кой ги хване да се освестят малко, че много изфърчаха
                    Гундито се издигнал в милиционерската йерархия...същия Х*У!
                    С малката разлика, че това тя е била под войнишката затова ЦСКА : ЛЕВСКИ = 2 : 1!
                    Партийна политика,...какво да правиш!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ей-като почнете така с "рекорда" и ставате супер смешни. Левски не държи рекорда за най-лощо представяне в групите на ШЛ нито като най-малко отбелязани голове, нито като най-много получени, нито като голова разлика!!! Научете се вече, защото ми писна да го обяснявам и да ограмотявам уж грамотни хора - ако искате да си представя, че си пиша с пъпчива полуграмотни илитерати - ок, да знам, да нямам изисквания и да си пива клипета като кзл, умрете, селяни и т.н.

.....
                      Груйче, ти май не хвана шегата? "РЕКОРДА на Левски по едно от най-лошите представяния в групите" - т.е. в самото изречение се съдържа вътрешното противоречие...просто те изгъбарках, а ти се върза!
                      Разбира се че не сте с най-лошото представяне пък и да бяхте, какво? Нали играхте там!
                      Сега Крейзитата са там - българи/румънци/бразилци - няма никакво значение!
                      Важното е че защитават цветовете на българския шампион!
                      Никой не пита в Реал, Ман Ю, Ман С, Арсенал, ПСЖ колко човека са "местни"...пък и със сигурност в повечето най-добрите са чужденци!
                      Така че надяваме се на точица и по-малко голове във вратата на Моци

Коментар

Липсват ти добрите времена, в които беше лесно - просто добрите млади футболисти ги прибираха в казармата ..и от там НЕНАДЕЙНО в ЦСКАту?
                        стига с тея казарми. И гунди е бил войник. Сега какво - като имат кинти и дай да им се правят теманета ли ? Отрватителни ориенталски мурафети. Но от един читашки град какво да се очаква повече - не може...
                        И аз съм за това - в Шампионска лига да ги бухти всеки кой ги хване да се освестят малко, че много изфърчаха
                        Last edited by precakanoto; 29.08.2014, 15:59.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• абсолютно Бруте,
                          незнам докога ще виреят домузите ама с кинтите шега не бива ... Незнам и на кого може да му са приятни.. жалка картина.
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BRUT Разгледай мнение
                            А на мен за пръв път в живота ми се случва да не подкрепям български отбор. Даже и говедата винаги като играят срещу чужд отбор или Лудогорец ги подкрепям.

Цялата картинка ми е противна - един олигарх открадва и на ръба на закона (Илиенци в ембаргото, екология, приватизационни сделки - никой не пита) печели милиони от държава в която няма пари за лечение на деца и средната пенсия е 200 лв., после купува три шампионата по ред, защото едната година всички помним колко точки загуби ЦСКА в полседните кръгове, съдиите (такива дузпи даже и на Наско Сираков не даваха) и БФС, само дето не му дават купите преди да е почнал шампионата, дава откраднатите от хората пари за трансфери, които в нашата бедна държава направо е престъпление... На целия тоя театър собственика и играчите се държат толкова нагло и всеки път като някой отбор се осмели да им вкара гол се почват едни театри по терена (Локо София последния кръг) и след мача. Да не говорим за противните купени от Домуса коментатори, ония Алекси Сокачев, само що не си изплю стомаха в ефир - жалко продажно същество. Прехвалените Моци и Владо Стоянов са едни пияндета, с огромен късмет - вижте им кариерите до тук.

И за любимото ми ЦСКА ми е жал, че продава на Лудогорец последните мачове за да вземе някоя стотинка. Последния мач даже Стойчо извади най добрите си футболисти от титулярният състав. Жалко. Пародия.

Дано в шампионскат лига не ги подценят, за да ги свалят малко на земята, че ще ме откажат от футбола, ако тия утрепки вземат точки и там.

Коментар

• А на мен за пръв път в живота ми се случва да не подкрепям български отбор. Даже и говедата винаги като играят срещу чужд отбор или Лудогорец ги подкрепям.

Цялата картинка ми е противна - един олигарх открадва и на ръба на закона (Илиенци в ембаргото, екология, приватизационни сделки - никой не пита) печели милиони от държава в която няма пари за лечение на деца и средната пенсия е 200 лв., после купува три шампионата по ред, защото едната година всички помним колко точки загуби ЦСКА в полседните кръгове, съдиите (такива дузпи даже и на Наско Сираков не даваха) и БФС, само дето не му дават купите преди да е почнал шампионата, дава откраднатите от хората пари за трансфери, които в нашата бедна държава направо е престъпление... На целия тоя театър собственика и играчите се държат толкова нагло и всеки път като някой отбор се осмели да им вкара гол се почват едни театри по терена (Локо София последния кръг) и след мача. Да не говорим за противните купени от Домуса коментатори, ония Алекси Сокачев, само що не си изплю стомаха в ефир - жалко продажно същество. Прехвалените Моци и Владо Стоянов са едни пияндета, с огромен късмет - вижте им кариерите до тук.

И за любимото ми ЦСКА ми е жал, че продава на Лудогорец последните мачове за да вземе някоя стотинка. Последния мач даже Стойчо извади най добрите си футболисти от титулярният състав. Жалко. Пародия.

Дано в шампионскат лига не ги подценят, за да ги свалят малко на земята, че ще ме откажат от футбола, ако тия утрепки вземат точки и там.

Коментар

• abe що се драпате не ми е ясно. За един лудогорец ... Тия читаци ще се наиграят в шампионска лига... ще оправят головата разлика на класните отбори и толкова. Кой ще бият и защо!? Даже в уговорките на мачовете няма да ги включат...Ако успеят един базел да бият пак добре... в сферата на пожеланията. Някакъв си разград по-малък от квартал на софия пловдив или варна ... що си губите времето изобщо с тез избушеняци !?
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X