IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BRUT Разгледай мнение
    Никой обаче не може да отрече факта, че за пръв път в България се надига сериозно недоволство срещу успехите на наш футболен тим. Това не е било - имаше уважение между феновете на Левски и ЦСКА. Няма как да пренебрегнем различното мнение. Факт е че като махнем 16 годишните фенове и форумните писачи, всички други сме хора отраснали по стадионите, тренирали футбол, а не някакви лумпени и явно има нещо гнило в отбора на Лудогорец, собственика му, поведението на футболистите и феновете на отбора, отношението на БФС спрямо тях итн. Пак казвам - самия аз никога в живота си не съм подкрепял чужд клуб срещу български, ония ден не отидох на мача и вътрешно бях за Стяуа... Ем токко мразя румънци.
    Не съм съгласен! Оная вечер се бяхме организирали и с нетърпение очаквахме мача 15-на човека. Отделно кръчмата беше пълна и на един голям екран и 2 телевизора всички (фенове на най-различни отбори от БГ и Европа) с една къв ентусиазъм гледахме и коментирахме всяка една ситуация. При победния гол вкупом изкрещяхме, и започнахме да викаме и да се пляскаме с ръце, а при последната спасена дузпа от Козмин направо полудяхме (а там бяхме хора от всякаква възраст и етнос), а от целия квартал започнаха да гърмят и да крещчт искрено радостни хора! На такава еуфория лично аз не бях не бях свидетел от емблематичната 94-та година, а ти ми говориш за лумпените, "чуждия клуб" и може би наистина неизличемото чувство на завист и не знам още какво обхавнало за съжаление не малка част от народа ни
    Засрамете се, всички вие които оня ден сте подкрепяли наистина чуждия отбор, и вникнете в едно единствено изречение което постна Jekata , но в една друга тема:

"Лудогорец са една малка група чужденци, които ни карат да се чувстваме горди че сме Българи!"

Е, не са само чужденци, но фактът че обединяват хора живеещи в хубавата ни Родина, и принадлежащи на най-различни етноси, и най-вече загърбили егоизма и фанатизма, а отдали се единствено на емоцията и еуфорията от радостта, просто трябва да буди единствено респект и ако не обич то поне достойно уважение!

А другите... е тях винаги ще ги има, но те са били, са, и най-вероятно винаги ще си останат такива - хора зачитащи единствено тяхната си гледна точка, и неспобни да се зарадват истински на друг успех, бил той и толкова много свързан и допринасящ за Националната ни кауза като Българи!

И дано магията да продължи!

Go Crazy, Go!!!

Last edited by kev; 30.08.2014, 09:29.

Коментар

• Мдам,

говедата пак ги подпряпаха. Дузпа в 94 мин. при условие, че нарушението беше извън пенала на 1 м.

Просто оня се довлачи още 3 метра навътре да падне и съдията само това чакаше.

Жалки говедца, а футболът им е за Б група

Коментар

• А, бе Григор прегази еврейчето за час и половина 6:1, 6:2 и 6:2.

Па за некви 2-3 годишни проектчета не си струва да се коментира. Има там една думичка уважение, която явно им липсва.

Ха, наздраве!

Коментар

• Сега всички плюят феновете на ЦСКА,наричат ги със всякакви обидни на тема патриотизъм имена.Само след месец,когато на стадиона дойде Реал М и на трибуните има фенове на абсолютно всички отбори от ,,А'' група ,но облечени с фланелки на Реал ще ми е мноооого интересно дали няма да се окаже,че половин БГ са предатели!

И не знам (знам де) защо в медиите не се коментират думите на Моци,че с победата над Стяуа футболистите на Лудогорец са направили щастиви хиляди българи и ХИЛЯДИ РУМЪНЦИ! Явно и в Румъния има много родоотстъпници?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Лудакис, сега съм в мола и жената ме изнервя да вися пред некъв магазин за парцалки, ще изчакам да се успокоя и ще ти отговоря, но мисленето ти е доста на дребно, за съжаление
            груец, тролвам бе човек, чакам да стане време да излизам и ми е скучно иначе съм си чорбарче ама не казвай на никой

п.с. въпреки че съм чорбар аз си подкрепям лудите, това че от дете съм червен не ме прави хейтър на всичко що не е!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              точно така, не виждам къде е драмата - лудогорец е малко бг отборче с богат опит от В група, затова сега трябва да играе в Лига Евопа и Шампинска Лига за да навакса. от друга страна цска и левски са колоси напечелили се през годините и сега благородно отстъпват път на провинцията. евала!
              но една шепа дребни завистливи душици от цска не разбират тази работа
              Лудакис, сега съм в мола и жената ме изнервя да вися пред некъв магазин за парцалки, ще изчакам да се успокоя и ще ти отговоря, но мисленето ти е доста на дребно, за съжаление
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е, Дон-е, разби ме... Ти си богатство за отбора и не само - да си жив и здрав да Илядиш. Поклон.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• точно така, не виждам къде е драмата - лудогорец е малко бг отборче с богат опит от В група, затова сега трябва да играе в Лига Евопа и Шампинска Лига за да навакса. от друга страна цска и левски са колоси напечелили се през годините и сега благородно отстъпват път на провинцията. евала!
                  но една шепа дребни завистливи душици от цска не разбират тази работа

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                    напълно нормално, за пръв път излиза нещо което е с класи над левски и цска, а както знаем водеща за българите е главно завистта и злобата. всичко щеше да се успокои ако стяуа си беше била и продължила в ШЛ - всичко си идва по местата, провинцията да го д*ха и т.н. но не щеш ли крейзитата взеха че направиха уникалния мач. къде е гнилото в лудогорец така и никой не може да обясни, ама имало нещо а левски и цска са света вода ненапита то не бяха черепи чорни борати титани лупита, все хора святи чисти и неопитнени - а лудогорец са с рециивиста крадец убиец ТУРЧИН домусага
                    Айде пак простотии и влизане в образа на "жертва".

Пожелахме им успех! Какво повече искаш? И какво очакваш от некъв самозабравил се номенклатурчик, който нарича феновете отишли в сектора на Щяла Буку - "дребни душици". А, той кой беше, че не мо'а се сетя? Некво В отборче.

Те да стигнат първо отличията на Левски, а после да мечтаят да гонят ЦСКА

30-40 години минимум, ако не са във В група дотогава.
                    Last edited by marandi; 29.08.2014, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от BRUT Разгледай мнение
                      Никой обаче не може да отрече факта, че за пръв път в България се надига сериозно недоволство срещу успехите на наш футболен тим. Това не е било - имаше уважение между феновете на Левски и ЦСКА. Няма как да пренебрегнем различното мнение. Факт е че като махнем 16 годишните фенове и форумните писачи, всички други сме хора отраснали по стадионите, тренирали футбол, а не някакви лумпени и явно има нещо гнило в отбора на Лудогорец, собственика му, поведението на футболистите и феновете на отбора, отношението на БФС спрямо тях итн. Пак казвам - самия аз никога в живота си не съм подкрепял чужд клуб срещу български, ония ден не отидох на мача и вътрешно бях за Стяуа... Ем токко мразя румънци.
                      напълно нормално, за пръв път излиза нещо което е с класи над левски и цска, а както знаем водеща за българите е главно завистта и злобата. всичко щеше да се успокои ако стяуа си беше била и продължила в ШЛ - всичко си идва по местата, провинцията да го д*ха и т.н. но не щеш ли крейзитата взеха че направиха уникалния мач. къде е гнилото в лудогорец така и никой не може да обясни, ама имало нещо а левски и цска са света вода ненапита то не бяха черепи чорни борати титани лупита, все хора святи чисти и неопитнени - а лудогорец са с рециивиста крадец убиец ТУРЧИН домусага

Коментар

• Никой обаче не може да отрече факта, че за пръв път в България се надига сериозно недоволство срещу успехите на наш футболен тим. Това не е било - имаше уважение между феновете на Левски и ЦСКА. Няма как да пренебрегнем различното мнение. Факт е че като махнем 16 годишните фенове и форумните писачи, всички други сме хора отраснали по стадионите, тренирали футбол, а не някакви лумпени и явно има нещо гнило в отбора на Лудогорец, собственика му, поведението на футболистите и феновете на отбора, отношението на БФС спрямо тях итн. Пак казвам - самия аз никога в живота си не съм подкрепял чужд клуб срещу български, ония ден не отидох на мача и вътрешно бях за Стяуа... Ем токко мразя румънци.

Коментар

• Точно тези върли "фенове" като автора на статията изгониха нормалните зяпачи от стадионите и те в момента се преориентирам към Крейзитата, щото те поне могат да ритат...

Коментар

• Първоначално изпратено от KAPO Разгледай мнение
                            Тази статия ми попадна в нета. Дава друга гледна точка. Факт е че в демократично общество всеки има право на мнение.

http://fanclub.sectorg.bg/news_view.php?news_id=2258
                            Наистина, право на гледна точка и т.н. и т.н.,
                            но доста жалко мнение.
                            То си личи по картинката, която трябва да внуши, че всички онзи ден на стадиона са били цигани и служители на Домуса... На Армията можеш да снимаш доста по-жалки индивиди от тези, просто на всеки стадион ги има..

А това да викаш за Стауа е мега лейм, ама като не можеш да викаш за любимия "отбор" ти остава да викаш срещу Лудогорец.

Аз лично съм благодарен, че ще мога да гледам Реал на живо, авторът на поста да ходи да троши БФС-то, щото те са им виновни.

Коментар

• Грую Груев

[QUOTE=Грую Груев;
                              Народопсихология, която се отазява и на футболно равнище...

Жив и здрав да си и се усмихвай по-често [/QUOTE]

За съжаление, не само на футболно равнище.
                              Колкото до усмивките, не бери кахър, аз съм винаги усмихнат. Непоправим оптимист съм и търся и ценя смешното в ежедневието.
                              Сега, специално за тебе, понеже виждам, че си левскарче, пък и за другите левскари, ще споделя една страничка от моя живот. За останалите, не левскарите, вероятно няма да представлява интерес.
                              И така, аз съм най-възрастния жив член на ФК Левски не само в България, но и в целия свят /по света дал Господ много левскари/. Първата ми членска книжка е издадена на... 26.10. 1941 г. Да, правилно си прочел, преди близо 73 години. Баща ми, вечна му памят, ме е записал когато съм бил бебе на няколко дни. Затова и тази карта-реликва е без снимка, но със всички останали атрибути.
                              Израснах буквално на стадиона, сред футболистите на Левски. Познавам всички футболисти, но най-добри спомени имам от славния отбор от 50-те години. Запазил съм дори една снимка от този отбор, а на гърба и пише: "На бай Кольо от кумеца." На снимката, правена непосредствено преди мач са Ацето /кумец на баща ми/, Димчев, Коце Георгиев /Бульо/ Коми, Цветков /Жук/, Насо Свинята, Клева, Пачеджиев /Чугунчето/, Спасов /Валяка/, Йорданов /Кукуша/ и разбира се капитанът Хранов /Мистри/. Тези момчета бяха задължително на обяд у нас преди всеки мач в София, а след мача - на вечеря в Ариана. Баща ми, известния във футболния свят и най-вече сред левскарите бай Кольо беше член на Управителния съвет на ФК Левски и спонсор на отбора, заедно с известния Карадочев. Това бяха бедни момчета, които и от един обяд или вечеря бяха доволни. Повечето от тях работеха пощата, Левски беше пощенски отбор.
                              Сега всички те са покойници, Бог да ги прости! Последен, преди около 2-3 години си отиде Мистри, преди това ослепя напълно, горкия. Последно се видяхме с него преди няколко години на юбилей на неговия зет и мой приятел. Поговорихме, припомнихме си славното минало. Накрая Мистри ми каза: "Никога няма да забравя баща ти. Той беше благодетеля на отбора, това, което е сега Гриша Ганчев за Литекс. Разбира се с много по-скромни възможности, но във всичко, което правеше за клуба, влагаше цялото си сърце."
                              И в моето сърце ще остане до края на дните ми именно този отбор, може би заради трудните за Левски години /по обясними причини/, въпреки което отборът стана двукратен шампион и трикратен носител на Купата на Съветската армия. Момчетата просто знаеха как се играе футбол и как се "пипа" топката.
                              По-късно, започнаха славните години на Левски с треньор Рудолф Витлачил. Но това е друга, още по-обширна тема.
                              Такива ми ти работи.

Коментар

• Донов,

може тоже да ни "обясниш" - ние чорбарите па за какво да завиждаме на някого?

Титлите, купите, международните ни успехи ли има някой БГ отбор, че да им завиждаме? ( риторично )

Лудогорец ще им трябват 30-40 години само докато ни доближат броя на чик*иите в евротурнирите, па за БГ да не говорим.

Смигам

Коментар

Working...
                                X