IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера Велико ЦСКА,

В Пловдив беше супер. За тези които са гледали мача (ясно че всичките дрънкалници ходите на мач по веднъж в годината и гледат мач 5 пъти само като е модерно...), отбора показа стил, който не бях виждал от световното и отборите на Германия и Холандия. Мисля че шампиона е ясен.. Уф забравих - шампион трябва да е Лудогорец... но най добрият отбот е ясен.

Еваларка Бруте, еваларка Стойчо, еваларка Маранди - вие сте хора с позиция и си я отстоявате. Такива хора влизат в историята. Сигурно и по турско робство, някои странни човечета са се правели на много умни и са подкрепяли турците. То лесно да си със силните на деня (велика личност е Домсчиев - честен бизнесмен и филантроп, целият му отбор е съставен от млади перспективни български момчета, нашата гордост), трудно е да си на страната на истината и на правдата. Спомням си как едни като Вас защитаваха Цар Киро когато го подпалиха агитките... и тогава същите простотии слушах.

Доне и Човече със странен ник, а довечера може ли да викаме за Берое? Да не сбъркаме пак нещо? Я звъннете да питате преди да отговорите да не "ударите греда"...

Коментар

• Брей, много говедца, много нящу. Я, да видим ко пише тук
      ----------------------------------------

Цък:
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от BRUT Разгледай мнение
        Доне с теб диалог не става. Предал си се. Предаваш и любимият си клуб. Лошо няма - това е само спорт. ЦСКА отпадна от молдовците защото им беше първи мач в някакъв състав, който после се промени. Играчите не си знаеха още имената. С вчерашна дата им равим две по 5 на нула на тия молдовци. Лудогорец е с много класи над Левски, но в никой с лучай не е над ЦСКА. Факт е че ЦСКА е лидер в шампионата, въпреки че им продадохме прекият двубой. То и Берое е с класи над Левски, ама това е друга тема.

Хайде чао, че требе и да се работи. Довечара ще гледаме мача и ако Домусага не е купил някой съдя и направил някоя детска градина в община Стара Загора, очаквам Берое да им направи поне един хикс.
        Къв диалог ве брат.
        Ти на мача с Лудогорец си викал за чуждия отбор.
        Представител на нация, която мразиш (идея нямам защо).
        И той на всичко отгоре е паднал.
        Даваш ли си сметка какво си причиняваш сам?

Коментар

• За мен пък 2ката на ЦСКА си беше най-ясната.
          Камбуров с тези иди ми дойди ми направи пътека между двата отбора, което по тия ширини няма как да не е повлияло...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
            Не се стеснявай, де, изброй и останалите. А от Зимбру колко пари взе Томов?
            Хайде стига празна запалянковщина!
            Аз като съм член на Левски с членска карта от 1941 година, защо мога да призная, че Левски е футболно джуже пред Лудогорец? Ще ти кажа защо - Аз не съм "болен" запалянко, а обективен човек, разбиращ нъничко от футбол И ще ти кажа защо Локомотив ПД се "хвърляше". Защото е на една точка от изпадащите.
            А ЦСКА да беше смачкал Зимбру, за да вземе от лига Европа много повече пари, милиони, които никой в България не може да му предложи. Или и тук някой друг му е виновен? Смешен ставаш...

ПП. Какво, май отминаха годинките, в които ЦСКА ставаше шампион с решение № еди кой си на Политбюро на ЦК на БКП и сега ви е кахърно.
            Решенията на Политбюро са разсекретени, намери си ги, за да им се порадваш.

Доне с теб диалог не става. Предал си се. Предаваш и любимият си клуб. Лошо няма - това е само спорт. ЦСКА отпадна от молдовците защото им беше първи мач в някакъв състав, който после се промени. Играчите не си знаеха още имената. С вчерашна дата им равим две по 5 на нула на тия молдовци. Лудогорец е с много класи над Левски, но в никой с лучай не е над ЦСКА. Факт е че ЦСКА е лидер в шампионата, въпреки че им продадохме прекият двубой. То и Берое е с класи над Левски, ама това е друга тема.

Хайде чао, че требе и да се работи. Довечара ще гледаме мача и ако Домусага не е купил някой съдя и направил някоя детска градина в община Стара Загора, очаквам Берое да им направи поне един хикс.

Коментар

Аз като съм член на Левски с членска карта от 1941 година...
              Доне, ако това не е печатна грешка ще те призная форевър и завинаги
              Life won't wait for you.

Коментар

• Дон Карлос !!!

Коментар

Доне кривиш си душата. Не си прав - много отбори им лягат на резаните карабини. Гледа ли мача вчера - Локо Пловдив бяха излезли като на война. Срещу Лудогорец никога не играят така. Чети мнението на една легенда на българският футбол:

http://www.sportal.bg/news.php?news=506038

Ако Томов не взима пари от Домусчиев, ЦСКА може да смачка Лудогорец със младежката си формация. Какъв Партизан, каква Стяуа - това не са тези отбори от 85та, виж че и те са умрели от глад, играят с разни младежи и незнайни чужденци, страдат от същата болест като ЦСКА и Левски.
                  Не се стеснявай, де, изброй и останалите. А от Зимбру колко пари взе Томов?
                  Хайде стига празна запалянковщина!
                  Аз като съм член на Левски с членска карта от 1941 година, защо мога да призная, че Левски е футболно джуже пред Лудогорец? Ще ти кажа защо - Аз не съм "болен" запалянко, а обективен човек, разбиращ нъничко от футбол И ще ти кажа защо Локомотив ПД се "хвърляше". Защото е на една точка от изпадащите.
                  А ЦСКА да беше смачкал Зимбру, за да вземе от лига Европа много повече пари, милиони, които никой в България не може да му предложи. Или и тук някой друг му е виновен? Смешен ставаш...

ПП. Какво, май отминаха годинките, в които ЦСКА ставаше шампион с решение № еди кой си на Политбюро на ЦК на БКП и сега ви е кахърно.
                  Решенията на Политбюро са разсекретени, намери си ги, за да им се порадваш.
                  Last edited by Дон Карлос; 31.08.2014, 06:47.

Коментар

Да, бе, абсолютно вярно! Лелеее, как не съм се сетил?! Ами да, срещу Лудогорец Локо Пд само гледа как да си напълни вратата с голове! Ама не са само те, всички отбори се чудят как да си напълнят вратата с голове срещу разградчани. Като започнем с Партизан /два пъти/, Слован, Черноморец Одеса, Динамо Загреб, ПСВ Айндховен, Лацио. Дюделанж дори няма да го броим, това да не е колос като Зимбру?! Сега и Стяуа...Чудна работа!
                    Ама не можем да отречем, че най-много се е стремял да си пълни мрежата с голове срещу Лудогорец ЦСКА-то. От 9 мача в 7 не намериха покой, докато не се самопобедиха. Е, направиха и два равни за все Бога.
                    Чудно ли е тогава, че болните червените запалянковци уринират газ и злобеят срещу Лудогорец, вместо да се сърдят на своите? Във всеки коментар, на каквато и да е тема, Лудогорец им е в устата. Както на Мирча Кришан краставицата. Или както на събратята им от една червена партия - Бойко Борисов и ГЕРБ.

Доне кривиш си душата. Не си прав - много отбори им лягат на резаните карабини. Гледа ли мача вчера - Локо Пловдив бяха излезли като на война. Срещу Лудогорец никога не играят така. Чети мнението на една легенда на българският футбол:

http://www.sportal.bg/news.php?news=506038

Ако Томов не взима пари от Домусчиев, ЦСКА може да смачка Лудогорец със младежката си формация. Какъв Партизан, каква Стяуа - това не са тези отбори от 85та, виж че и те са умрели от глад, играят с разни младежи и незнайни чужденци, страдат от същата болест като ЦСКА и Левски.

Коментар

• BRUT

Първоначално изпратено от BRUT Разгледай мнение
                      Аз съм толкова разочарован, че няма на къде. Гледах вчера мача ЦСКА и Локо Пловдив. Футболистите на Локо щяха да изорат земята - борба за всяка топка, груби, злобни, тичат като за последно итн. Само гледайте и сравнявайте, като иде Лудогорец в Пловдив - стават като котенца, само дето сами не си вкарват топката във вратата. Жалка работа..
                      Да, бе, абсолютно вярно! Лелеее, как не съм се сетил?! Ами да, срещу Лудогорец Локо Пд само гледа как да си напълни вратата с голове! Ама не са само те, всички отбори се чудят как да си напълнят вратата с голове срещу разградчани. Като започнем с Партизан /два пъти/, Слован, Черноморец Одеса, Динамо Загреб, ПСВ Айндховен, Лацио. Дюделанж дори няма да го броим, това да не е колос като Зимбру?! Сега и Стяуа...Чудна работа!
                      Ама не можем да отречем, че най-много се е стремял да си пълни мрежата с голове срещу Лудогорец ЦСКА-то. От 9 мача в 7 не намериха покой, докато не се самопобедиха. Е, направиха и два равни за все Бога.
                      Чудно ли е тогава, че болните червените запалянковци уринират газ и злобеят срещу Лудогорец, вместо да се сърдят на своите? Във всеки коментар, на каквато и да е тема, Лудогорец им е в устата. Както на Мирча Кришан краставицата. Или както на събратята им от една червена партия - Бойко Борисов и ГЕРБ.
                      Last edited by Дон Карлос; 31.08.2014, 04:36.

Коментар

• Аз съм толкова разочарован, че няма на къде. Гледах вчера мача ЦСКА и Локо Пловдив. Футболистите на Локо щяха да изорат земята - борба за всяка топка, груби, злобни, тичат като за последно итн. Само гледайте и сравнявайте, като иде Лудогорец в Пловдив - стават като котенца, само дето сами не си вкарват топката във вратата. Жалка работа. Явно и те са почти фалирали, като повечето отбори и като им дадат по някой лев се продават. ЦСКАто прави същото - който иска да си пусне мача от вчера и от преди две седмици с Лудогорец и да си прави изводите. А Домусага си ги избива парите с огромна горница от участия в евротурнирите... И му е по лесно да дава по 100тина бона на мачовете с по-коравите отбори за да не му контузят някой играч, дето е дал много средства за него. Щото ако Локото играе като вчера срещу Лудогорещ, разни принцеси като Мисиджан и Марселиньо остават без крака. Много гадно - всичко в тая държава стана пари. Всичко във света стана пари. Гнус ме е и съм отвратен. Няма да сме живи да видим, но историята показва какво се случва с подобни покварени общества...

Коментар

• 3 на 0 - доволно.

Запей за 32-та, Груйчи

Коментар

• Молете се за ЦСКА, че е динственият отбор дето може да ни спаси от турско робство... "Крейзитата", кой я измисли тая простотия. Сигурно някой дето никога не е бил в Разград. На Лудогорието дори местните му викат Делиорман.

Чета че компании от по 15 момченца, се събирате в заведения и викате за "Крейзитата" - браво, ама на гей парада бяхте повече. Да не сте се разцепили гей общността??? И се пише "бе", а не разградското "ве"...

Иначе им желая успех. Дано направят нещо значимо в Шампионска лига, да не стане като с предния ни участник, че и тогава им желаех успех, ама после...

Доне, уважавам хора като теб. И аз познавам много левскари от поколението на Наско Раев, Гибона, Кокала итн. Истински левскари, съученици и добри приятели.

Хайде Чао че ще се ходи до Пловдив. После с фенове на приятелският Ботев ще запиваме. Между другото аз съм горд с Ботев Пловдив - млад отбор, българчета, амбициозен треньор, малко луд, но отличен специалист. Дано успеят. Е те да идат в Шампионската лига, да кажеш - Това е пътя, евала прославят България.

Коментар

Никой обаче не може да отрече факта, че за пръв път в България се надига сериозно недоволство срещу успехите на наш футболен тим. Това не е било - имаше уважение между феновете на Левски и ЦСКА. Няма как да пренебрегнем различното мнение. Факт е че като махнем 16 годишните фенове и форумните писачи, всички други сме хора отраснали по стадионите, тренирали футбол, а не някакви лумпени и явно има нещо гнило в отбора на Лудогорец, собственика му, поведението на футболистите и феновете на отбора, отношението на БФС спрямо тях итн. Пак казвам - самия аз никога в живота си не съм подкрепял чужд клуб срещу български, ония ден не отидох на мача и вътрешно бях за Стяуа... Ем токко мразя румънци.
                              И ти ли Бруте!!!

Коментар

• Аз отричам

Първоначално изпратено от BRUT Разгледай мнение
                                Никой обаче не може да отрече факта, че за пръв път в България се надига сериозно недоволство срещу успехите на наш футболен тим. Това не е било - имаше уважение между феновете на Левски и ЦСКА. Няма как да пренебрегнем различното мнение. Факт е че като махнем 16 годишните фенове и форумните писачи, всички други сме хора отраснали по стадионите, тренирали футбол, а не някакви лумпени и явно има нещо гнило в отбора на Лудогорец, собственика му, поведението на футболистите и феновете на отбора, отношението на БФС спрямо тях итн. Пак казвам - самия аз никога в живота си не съм подкрепял чужд клуб срещу български, ония ден не отидох на мача и вътрешно бях за Стяуа... Ем токко мразя румънци.
                                Аз отричам. Няма такъв факт. Това витае само в някои болни глави и се нарича завист. Десетки години наблюдавам това чисто българско явление.
                                Аз обаче твърдя друго. Не казвам "никой", но едва ли би могъл да бъде отречен фактът, че в сравнение с Лудогорец "грандовете" Левски и ЦСКА в момента са футболни джуджета. Левски въобще не успя да се класира за евротурнирите, а ЦСКА беше унижен от някой си Зимбру /така ли се пишеше?/
                                Да припомням ли, че миналата година Лудогорец излезе от групата в Лига Европа с 5 победи и един равен. След което постави на колене и Лацио. Знайно е кои отбори бяха в груповата фаза. Като цяло групата беше с няколко стъпала над моментната класа на българския футбол. А Лудогорец беше поне с едно стъпало над класата на групата. Следователно? Интересно, спомня ли си някой, че след жребия Лудогорец беше обявен за абсолютния аутсайдер на групата и това беше показателно не за слабостта на нашите, а за силата на останалите. А българските форумни драскачи великодушно му даваха максимум една точка.
                                Лошо нещо е болната запалянковщина. Тя заслепява и не дава на човек да вижда по-далече от носа си.

Коментар

Working...
                                X