IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Абе да оставим дузпата настрана, но с тази слаба игра как ще стават шампиони Манчестърци нямам идея. За мен бяха отчайващи и как се прибраха да пазят резултата, само късметът ги спаси от "ливърпулски" домакински хикс
    ще станат шампиони така както и миналата година станаха, а после отпаднаха в ЕКТ от базел и билбао ............................. докато английския футбол се управлява от дъртите педераси в ФА манафите винаги ще стават шампиони
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
      Простотиите в българския футбол продължават.........вчера на Радуканов му биха шута , днес на Костов защото не постигали успехи за има няма 10 мача на чело :: ...... Нямам думи към изискванията,който се налагат към трениорите
      PapilloN*-4E, когато пишеш нещо е хубаво да си запознат с детайлите за да не изпадаш в смешни ситуации

на радуканов не му биха шута, а той сам си подаде оставката защото сам видя, че е изпаднал в безпомощност

PapilloN*-е, според теб успех ли е в 10 мача да имаш една победа, да си най-осигурения клуб в твоята група, да си направиш сам селекцията, да си единствения треньор който е и мениджър, да не можеш да победиш аматьорски отбори които се събират само за деня на мача и т.н.

изискванията кум радуканов бяха да вкара БОТЕВ в А група, но той самия видя, че не може да го стори и си тръгна ........................... а на радуканов му бяха дадени пълни права в клуба - той решаваше кой да освободи и кой да привлече, в следствие на това радуканов освободи надеждни футболисти на по 21-24 години юноши на клуба които милееха за БОТЕВ и на тяхно място радуканов привлече баберици на по 33-35 години които по една случайност са клиенти на същата мениджърска фирма на която и самия радуканов е клиент и го представлява

и така, PapilloN*-4е .......................... запознай се с фактите и бъди обективен в изводите си
      Last edited by _1912_; 27.03.2012, 14:42.
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Абе да оставим дузпата настрана, но с тази слаба игра как ще стават шампиони Манчестърци нямам идея. За мен бяха отчайващи и как се прибраха да пазят резултата, само късметът ги спаси от "ливърпулски" домакински хикс
        хахаха, това толкова ми хареса - феновете на Ливера са достигнали доста високо ниво на самоирония - това само доказва колко велик е този клуб, дано скоро да спечелите титлата....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• принципно си прав, че след като авторитет се изкаже, е редно да се позамълчи, но ти нямаш ли собствено мнение. Ще ти поста една мисъл от преди 25 века - ти си умно момче, ще я разбереш:

Повечето хора са твърде лениви, за да се докопат до истината; те са доволни и на първото попаднало им авторитетно мнение.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Ако АлФ кажа, че сте педерци, ти като такъв ли ще се възприемеш? Много странна логика, честно - допреди 2 поста твърдеше, че няма дузпа, сега пък вече си убеден, че има, то авторитет, авторитет, ама ти нямаш ли собствено мнение? Пък иначе си итеУегент
            Груец, само ти би продължил да спориш за нещо, когато някоя легенда на световния футбол си каже мнението. Аз лично не мисля, че разбирам повече от САФ от футбол, така че моето мнение в случая не е важно. Сега, ти ако считаш че разбираш от футбол повече от САФ си спори колкото искаш. Но да знаеш, че понякога е хубаво, човек да признава когато е сгрешил.

Не знам, защо всички се фокусират, на това колко зле сме били ние. А няма ли вариант, в който Фулъм играят добре? Според мен играха страхотно в тактически аспект.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Абе да оставим дузпата настрана, но с тази слаба игра как ще стават шампиони Манчестърци нямам идея. За мен бяха отчайващи и как се прибраха да пазят резултата, само късметът ги спаси от "ливърпулски" домакински хикс

Коментар

• Ако АлФ кажа, че сте педерци, ти като такъв ли ще се възприемеш? Много странна логика, честно - допреди 2 поста твърдеше, че няма дузпа, сега пък вече си убеден, че има, то авторитет, авторитет, ама ти нямаш ли собствено мнение? Пък иначе си итеУегент
                Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Е щом САФ си е признал, значи няма какво да коментираме повече.

Коментар

• Е щом САФ си е признал, значи няма какво да коментираме повече.

Коментар

• Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна след победата с 1:0, че е имало дузпа за лондончани в 89-та минута. Майкъл Карик повали откъсващия се сам срещу Де Хеа, Дани Мърфи, но съдията Майкъл Оливер, който имаше добра видимост към положението не свири дузпа.

„Всички на стадиона очаквахме съдията да даде дузпа за Фулъм, но мисля, че той се уплаши, защото бе повлиян от ситуацията през първото полувреме, когато за игра с ръка на Стивън Кели в наказателното поле не даде наказателен удар за нас“, коментира шотландецът.

„Мисля, че и двете дузпи трябваше да бъдат свирени, а освен това Карик трябваше да бъде изгонен за нарушението срещу Мърфи“, призна сър Алекс.

„С добри позиции сме в борбата за титлата, но все още нищо не е решено и всичко може да се случи“, каза още Фъргюсън.

Коментар

• я и аз да се включа в цялата дискусия:
                      - единственият вариант сити да НЕ станат шампион (и тя не е чаааак толкова малко вероятна) е тъпото Манчини и неговата олигофренична ротация
                      - Сити влязоха в крива серия зарадие дно единвтено нещо - контузията на Компани, заради която получиха няколко безумни гола
                      - Сценарият за Шипчето е - титла на Сити по голова разлика
                      - Манчо се прекалено бездарни, за да вземат тази година шипа - не че миналата година бяха по-малко бездрани, де
                      - на феновете на Арсенал много им порасна самочувствието и взеха да хвърчат из небесата - крайно време е да катастрфират, защото реално отборът им е смешен с един-единствен играч от световна класа и масов пълнеж около него - този сезон могат да го запомнят с две неща - рекордното 2:8 и поредната година с положителен финансов резултат и отрицателен брой купи

За снощния мач:
                      - безидеен манчестър, възползвал се от една безумна грешка на рижавото педерастче в защита
                      - чиста дузпа срешу мърфи - колец, кажи ми един играч, влязъл в наказателното поле, който да не се пробва за дузпа, ако има противник наблизо
                      - Кели топката го удари в гърдите - това и феновете на манчо е хубаво да си го признаят и да свалят розовите очила

Ами лека и доходна и успех на Глигорча довечера

Коментар

Коле, според мен тук не си обективен. Чиста дузпа срещу Мърфи, Карик го рита долу в глезена, което не му е работа, никаква игра за топката.
                        А случаят с ръката на Кели не е никаква дузпа, топката се удря от два метра в гърдите му, после закача и ръката.
                        Със сигурност е много тегаво за свирене положението. Според мен Мърфи си игра за дузпа и за това не я получи. Смисъл, той дори не искаше да продължи да играе с топката. 50/50 е наистина.

Иначе при Кели си е 100% дузпата защото ръката му е в страни от тялото му - в хоризолтано положение. Тоест не е в natural position => дузпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Фулъм наистина играха страхотно. Много добре успяваха да затварят Валенсиа и Йанг по крилата, от което безумно слабия в този мач Гигс не може да се възползва.

Дузпа нямаше, защото Мърфи застана на пътя на Карик и той нямаше какво да направи. Просто човекът си игра за дузпа. Не очаквам да го разбереш.

И ми е интересно, защо не коментираш дузпата, която не ни дадоха за игра на Кели (май?) с ръка в наказателното. Но пък то в крайна сметка не е лесно да си фен на Арсенал.
                          Коле, според мен тук не си обективен. Чиста дузпа срещу Мърфи, Карик го рита долу в глезена, което не му е работа, никаква игра за топката.
                          А случаят с ръката на Кели не е никаква дузпа, топката се удря от два метра в гърдите му, после закача и ръката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Много е важно Арсенал да ги бият в по-следващия кръг. Тогава вече нещата ще се наклонят в наша полза значително, а те ще се сринат психически.
                            Ще ги бием! В супер форма сме и играем освободено и за удоволствие Дори най-вероятно и ще ги изпреварим, и ще завършим 2-ри в класирането, но това не е най-важното. Малко е кофти, че ще подпомогнем Юнайтед за титлата им, но и Сити сами са си виновни, че загубиха толкова много точки срещу непретенциозни отбори

Лек ден и Go Gunners!

Коментар

• Много е важно Арсенал да ги бият в по-следващия кръг. Тогава вече нещата ще се наклонят в наша полза значително, а те ще се сринат психически.

Коментар

• Очертава се абсурден завършек на сезона: 2 победи на Сити срещу Юнайтед, но титла за Юнайтед
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X