Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
А, бе колеги - тия "професионални" коментатори от БНТ ме втрещиха и мен вчера, че чак ме подведоха, понеже поне 3 пъти изцепиха в ефир, че договор на Мболи бил изтекъл вчера и ЦСКА нищо не хващали от него.
А, днес чета, че имал малка сума като освобождаваща клауза от едва 300к евро и веднага няколко отбора я плащали от раз.
П.П. Последно Мболи на чорбата ли е сега собственост или свободен, щото то веднъж да го изцепят това по БНТ - добре, ама те вчера поне 3 пъти го изцепиха и ме хвърлиха в тъча, че вече нямал договор?!
Има ли някой светнат да ми каже с 2 думи какво става?
Коментар
-
Същите прокоби ги говорехте и в началото на миналия сезонСуарез е отличен футболист, но ще пропусне почти една трета от сезона. В нито един момент не се знае дали пак няма да ухапе още някой и тогава да го накажат за още повече време. А и му се играе "навън". Лично аз му желая успех.
Life won't wait for you.
Коментар
-
с играчи като лаана и пенсията ламберт пуул ще са точно там в класирането където са саутхемптън сега. продаваш един от най-добрите нападатели в света за пълнеж който даже в куция отбор на англия не може да намери сигурно титулярно място...суарез доказа че един гений може да доведе една банда посредсетвени играчи до борба за титлата, с продажбата му само покупката на друг гениален играч от ранга ибра/меси/роналдо би им запазила шансовете, всичко друго е очевидно отстъпление. по-разумно би било здраво кеширане за 80-100млн и покупка на 3-4 млади евтини звезди от чужбина за градене на нов отбор.
друго което не разбирам е огромното надценяване на англичаните в англия - мухи без глави като шоу или лаана да струват над 30млн евро - мооооля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНещо си се убъркАл.С парите от Суарез ще вземем освен Лалана още 2-3 достатъчно добри играчи.Да видим сега кой от Барса ще дадат - Педро или Санчес, който очевидно е по-харесван от Роджърс.
П.С. Педро е в пъти по-добър от санчез за ингилизия, ама вие си му вервайте на лебедаря, без суарез сте аут от борбата за топ 3, за топ 4 имате минимални шансове - казвам го без заяждане.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение@Ливерфенс - Лалана за Суарез е невероятна Зделка, горе-долу колкото Торес (в ливерския му период) за Керъл. След 2 години ще го продадете на Уест Хам за 5 милиона, щото те са като папка рисайкъл бинС парите от Суарез ще вземем освен Лалана още 2-3 достатъчно добри играчи.Да видим сега кой от Барса ще дадат - Педро или Санчес, който очевидно е по-харесван от Роджърс.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАх бре пишлигари,бре!!!
@Ливерфенс - Лалана за Суарез е невероятна Зделка, горе-долу колкото Торес (в ливерския му период) за Керъл. След 2 години ще го продадете на Уест Хам за 5 милиона, щото те са като папка рисайкъл бинNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеOт приятел на баща ми,с който бяхме на стадиона на 07.06.1995 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеможе, аз не съм, ти от кой си я чул, чисто любопитно ми еLife won't wait for you.
Коментар
Коментар