Глигор маа яко.Довечера е ред на Маша
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
"Djokovic is not particularly happy with the noise coming both from Centre Court and also from the hill just behind Court 1 as the masses around SW19 watch the Andy Murray match. The noise coming from those areas, the hill in particular, as Murray engages in quite a tussle with Grigor Dimitrov is considerable and Djokovic has a sarcastic exchange with the umpire grumbling: "Why don't you just put the match up on the big screen? Then we can all watch it"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГледате ли Григор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеБлагодаря! Джокович вероятно ще спечели срещу Чилич, но знае ли се?
Много станаха вече сензациите на този Уимбълдън!
Имам предчувствието, че Гришо ще играе на финал.
Иначе едно поучително интервю с треньора му:
------------------------
Рашийд: Питах Григор какво иска от мен, каза ми: Да стана №1 01 юли 2014
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=495985
Цитат:
Миналия септември един тенис треньор се качи на самолета за Лос Анджелис и започна един двудневен разговор, който може да донесе разтърсването, чакано толкова време в мъжкия тенис. Този треньор е Роджър Рашийд, бивш състезател по австралийски футбол. А талантът, с когото е водил разговора, е Григор Димитров - тогава още на 22 г., идващ от България.
------------------------------------------------------------------------
П.П. Мисля, че още по Нова година бях споменал, че в момента го гласят за бъдещият номер 1.
Все пак това е академията на Федерер - а, той определено знае как се "коват" шампиони.
Но си трябва и материал, не от всеки ставаLast edited by marandi; 02.07.2014, 03:33.
Коментар
-
marandi
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа теб винаги, приятелю.
Вероятно с Джокович, ако не стане изненада, както с Надал
Благодаря! Джокович вероятно ще спечели срещу Чилич, но знае ли се?
Много станаха вече сензациите на този Уимбълдън!
Имам предчувствието, че Гришо ще играе на финал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеНякой знае ли и може ли да ми каже, ако Григор Димитров спечели /дай Боже!/ срещу Анди Мъри утре, с победителя от коя двойка ще се срещне на полуфинала на Уимбълдън?
Благодаря предварително!
Вероятно с Джокович, ако не стане изненада, както с Надал
П.П. Победителят от двойката Джокович - ЧиличLast edited by marandi; 02.07.2014, 03:01.
Коментар
-
Аз не залагам, бря
Просто ми има симпатични отбори и противни на това световно.
Щатите са атлетично отборче, поограмотени са доста вече тактически, но сега съм за младоците от Белгия.
Па, каквото дойде.
П.П. Нали видя прехвалената Аржентина, че не знаеше къде се намира преди малко. Също, както и Германия вчера
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДнес съм за европейските отбори.
Форца кръстове и червените дяволи - куфари за Аржентина и САЩШегувам се, и аз бях за Шоколадите, е поне след редовното време, но...
Но друго си мисля в момента, и то е: Как въобще някой накрая би се изкефил, естествено ако не е гражданин или отявлен фен от време оно, на титлa на някой от големите фаворити - Бразилия, Германия, Аржентина, след като е гледал досегашните им мачове, начинът по който продължават напред, но най-вече играта която показват пред феновете си, а и пред светът!То бива пестелисвост, бива пазене ама чак пък толкоз и то срещу отбори които на пръв поглед са в пъти под нивото ти, или пък истината е че вече няма слаби, особено от тия 32 класирали се на големия форум!?
Не знам, но знам едно - искрено ще се накефя шампион да стане някой от непоставените (да взаимствам термина от тениса) отбори - Коста Рика, Колумбия, Белгия, или толкова жадуващата най-после титлата Холандия!
Last edited by kev; 01.07.2014, 22:31.
Коментар
Коментар