IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фулъм наистина играха страхотно. Много добре успяваха да затварят Валенсиа и Йанг по крилата, от което безумно слабия в този мач Гигс не може да се възползва.

Дузпа нямаше, защото Мърфи застана на пътя на Карик и той нямаше какво да направи. Просто човекът си игра за дузпа. Не очаквам да го разбереш.

И ми е интересно, защо не коментираш дузпата, която не ни дадоха за игра на Кели (май?) с ръка в наказателното. Но пък то в крайна сметка не е лесно да си фен на Арсенал.
    Last edited by Nikola; 27.03.2012, 10:35.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Вчера Фулъм се представиха малко под очакванията, но както се казва "само с Хауърд Уеб няма да стане, та и Майкъл Оливър ще помага"

Коментар

• Момчета, чудя ви се на акъла кога ще проумеете, че в нашето първенство няма футбол и всичките тези емоции, които хабите не си заслужават.

Просто у нас тотомафията си има първенство. Има хора, които много добре знаят за какво говоря.

Коментар

• Костов аут от Левски ........Простотиите в българския футбол продължават.........вчера на Радуканов му биха шута , днес на Костов защото не постигали успехи за има няма 10 мача на чело ...... Нямам думи към изискванията,който се налагат към трениорите

Коментар

• а, да, бе, Уилямса би вчера, по-точно возняка (тая колко е грозна - малииии) сама се би - при 5:4 и 30:0 и неин сервис да пратиш 5 сервиса в аут, а шестия да го забиеш на първото разиграване в мрежата е рядко срещана дарба, честно. Гледаше като насрана и все едно играеше федербал, ане тенис

григата има шанс срещу сърбежа и дано да успее, щото му трябват точки, но дали ще стане - ще видим, по-скоро - не, но ще се радвам да бие. Аз така или иначе няма да го залагам, че за този месец занулих акаунта от тениса и нашите говеда, така че с чисто сърце - успех, грига мачът е утре
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Уилямс в крайна сметка спечели 3-часовия си мач с Возняк, но в следващия кръг ще загуби без значение коя е противничката и
              На Гришо му давам десетина процента вероятност да отстрани и Типсаревич, защото на него този сезон не му е от най-силните, пък и е сърбин, а в мачовете, в които участват сърби или руснаци (и техните производни съответно) винаги могат да се очакват "изненади"
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Типсаревич има точно това, което Григор няма - здрава психика и никакво отпускане, след като поведе. Така че за мен ще е чудо Григор да премине през него, съмняваме да се противопостави дори, но дано да бъркам.
                А мачът вчера не бе нищо особено - много слаби и двамата, но Бердих имаше по-голямо желание да загуби.
                принципно си прав, но на този турнир има доста изненади - снощи и Иснер падна, та съвсем занулих акаунта, а По-дъртата Уилямс падна от Возняк, така че що да не го бие, пък и е гаден сърбеж - само мор за тия, барабар с онова тъпо копеле джокович. Иначе и аз бая се изненадах на понедата на аншия и загубих 50 еврарки, но нищо - нека все да бие, ще ми е кеф така да губя пари, а не като с нашите говеда в мача с орките
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Браво на Григорчо!
                  Дано тази победа над Бердих му даде нужното самочувствие и да успее да премине и през Типсаревич!
                  Гледам на сайта на АТП че миналата година е загубил 2 пъти от него, но единия мач е бил особено оспорван. Бердих е доста по-добър от Типсаревич и ако запази играта си може да удари втори играч от топ 10!
                  Типсаревич има точно това, което Григор няма - здрава психика и никакво отпускане, след като поведе. Така че за мен ще е чудо Григор да премине през него, съмняваме да се противопостави дори, но дано да бъркам.
                  А мачът вчера не бе нищо особено - много слаби и двамата, но Бердих имаше по-голямо желание да загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Баси, Глигор ми омота цялото тото - да му се не надяваш, честно. Браво на нашия, най-накрая да бие някой от топ 10. Следващият му съперник не е кой знае колко велик, а и е гнусен сърбеж - Типсаревич, така че успех на нашето момче, дано да го дрънка.
                    Браво на Григорчо!
                    Дано тази победа над Бердих му даде нужното самочувствие и да успее да премине и през Типсаревич!
                    Гледам на сайта на АТП че миналата година е загубил 2 пъти от него, но единия мач е бил особено оспорван. Бердих е доста по-добър от Типсаревич и ако запази играта си може да удари втори играч от топ 10!

Коментар

• Баси, Глигор ми омота цялото тото - да му се не надяваш, честно. Браво на нашия, най-накрая да бие някой от топ 10. Следващият му съперник не е кой знае колко велик, а и е гнусен сърбеж - Типсаревич, така че успех на нашето момче, дано да го дрънка.

Коментар

• Артета много добре го заши този пряксвободен удар.

Така като гледам, май ще се класирате в топ4, което ще ми коства 2 баса, но нищо. Просто си го заслужихте.

Коментар

• "...Красота!!! " - завършек на коментар на Георги Драгоев (Диема) след поредната страхотна атака на Арсенал срещу Астън Вила

Go Gunners!!!
                          Last edited by kev; 24.03.2012, 17:15.

Коментар

• николчо, при теб бързо се сменя душевното ти състояния

до вчера пишеше, че се чувстваш по-добре като ме обиждаш, а сега настояваш да не ме четеш, но пак да продължаваш да обиждаш

николчо, уж си напуснал селото в което си израснал, но селското в теб не те напуска

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Ами защото Груец има IQ-то на краставица и споровете там много лесно преминават в в селташки кавги.
                            Първоначално изпратено от Nikola
                            Селски проумей, че само ти копираш отборите и капитаните на другите играчи.
                            николчо, защо не се върнеш обратно на село .......................... мисля, че там може пак да се почувстваш по-добре както не веднъж си ми споделял

николчо, как се казваше селото ти в кюстендилския край ...................... където ти викат кюстендилска слива ???
                            Last edited by 2012; 24.03.2012, 13:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Моля ви да не цитирате Полкича.
                              и аз ще ви помоля да не ме цитирате за да не се нарушава напредъка в лечението на николчо

иначе след като прочете мое мнение, николчо изпада в амок и започва да пуска високо интелигентни мнения като цитираните по-долу

Полкича както винаги пише тотални дебилщини,
                              Боже господи какъв демент само. хаха
                              Селски проумей, че само ти копираш отборите и капитаните на другите играчи.
                              като се замисля наистина на дребните душици със скромен умствен багажец, като теб самия
                              Пак ще го повторя. Какъв болен човечец само.
                              просто не мога да го оставя да говори глупости това изтъкано от дълбоки комплекси, дребно човеченце.
                              Полки милинкия ми съвсем му е изпържил и без това оскъдния му мозък. Направо ми е мъчно за човечеца. Лекувай се сипматяга. Стискам палци всичко да е наред с лечението и бързо да възстановиш връзка със земята.
                              Мдам. Това, че си абсолютно незабележим не ти влияе добре на психиката.
                              Честно казано не си ми какъвто и да било фактор, така че какво се случва в пикливото ти отборче хич не ме касае.
                              УСПЕХ В ЛЕЧЕНИЕТО , николчо -> ВИНАГИ СЪМ ГОТОВ ДА ТИ ПОМОГНА

Коментар

• Ами защото Груец има IQ-то на краставица и споровете там много лесно преминават в в селташки кавги. Просто, за да не дразним и отегчаваме другите потребители с глупости реших да го блокна. Иначе определено ми липсват кавгите с него.

Не е примерно, като нашите спорове. Базирани на факти, умерени и винаги весели без да се обиждаме.

Коментар

Working...
                                X