If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чш, алооу, нема да ми го говориш така за ангелофф, нали той беше с култовата реплика около 90-тата минута на мача на чорбата с леверкузен - ..."И нека не се отпускаме, немецът не е мъртъв, докато не отрежем главата му и не я отделим на поне 3 метра от тялото"....
Само за тази реплика, в която и да е тал;ивизия, освен в някоя еврейска, примерно, щяха да го баннат доживот, а ма ей гоВна, у Бъгъ-ту е несменяем. Апропо, понеже у бънътъту всички са овързани по-зле и от свински черва - туй момче чий син и/или племенник е?
чш, алооу, нема да ми го говориш така за ангелофф, нали той беше с култовата реплика около 90-тата минута на мача на чорбата с леверкузен - ..."И нека не се отпускаме, немецът не е мъртъв, докато не отрежем главата му и не я отделим на поне 3 метра от тялото"....
Само за тази реплика, в която и да е тал;ивизия, освен в някоя еврейска, примерно, щяха да го баннат доживот, а ма ей гоВна, у Бъгъ-ту е несменяем. Апропо, понеже у бънътъту всички са овързани по-зле и от свински черва - туй момче чий син и/или племенник е?
Бафф .. ма'а ... т'ва съм го отървал, ама ги гледах тогава на кръчма и без коментар и съм го изпущил т'ва - хо-хо-хо ....
-----------------------------------
Иначе помня Мичмана ( лека му пръст ) като коментираше националите с кого бяха. И беше нещо от сорта с лека носовка ( нали помниш как говореше ):
"Ии .. много неприятно, много неприятно - отново се пропукахме отзад."
Това на някаква атака по крилото ни правеха, ама нямаше гол. И викам баси хомо-коментара
"От Манчестър Юнайтед така и не отговорили на запитването дали се интересуват от Хамес, но само няколко седмици по-късно привлякоха Бебе за 7,4 млн. паунда от Витория Гимараеш."
Коментар