IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Какво?
    За съжаление е истина

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17566188
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
      Aston Villa captain Stiliyan Petrov has leukaemia
      Какво?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Aston Villa captain Stiliyan Petrov has leukaemia

Коментар

• Ей това се казва - артисти:

Уругваец се опитва да симулира като Серхио Бускетс + ВИДЕО

Коментар

• Браво на Атлетик!
            Вчера пак са избухнали здраво с 2-4 на стадиона на Шалке!
            Мисля че сериозно си вървят към финал и се надявам да го спечелят!!!

Коментар

Относно статистиката ни с Челси си признавам, че не съм запознат и за това не съм я и коментирал. Доверявам ти се чее таква.
              Никола, ето оттук черпя инфо за статистиката.

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html

Да видиш, че и тези които не сме фенове на твоя отбор, все пак се интересуваме от историята и постиженията на великите клубове. Между другото от този спарвочник, който се отваря от меню в офиц. сайт на МЮ могат да се направят невероятни исторически справки, като всичко е супер добре и лесно подредено.
              По принцип грандовете си остават велики и другите се съобразяват с тях дори и когато са в криза. Така е в цяла Европа. Бивш гранд няма, в директните двубои тези отбори могат да бия всеки.
              Също искам да ти кажа, че е най-лесно, да си от отбор който е на върха и да се присмиваш на слабите в момента, но истинската чест е да подържаш по-слаб отбор, или такъв в трудност. Аз и от българските отбори, въпреки че съм роден в София не съм от Левски или ЦСКА, в Испания съм за Валенсия, а в Англия, като изключим детската ми заигравка с Ливърпул симпатизирам на Лийдс, харесват ми и Тотнъм и Нюкасъл. Мои съученици и приятели все ми натякваха да си избера отбори които са силни в момента за да се кефя на победи и триумфи. Аз пък си мисля, че удоволствието да си от Валенсия и да печелиш 2 титли срещу Барса и Реал и да играеш 2 финала за ШЛ, или пък да си Атлетик Билбао и да биеш МЮ 2 пъти и да вървиш към спечелване на Лига Европа, не е по-малко от това презадоволен фен на МЮ да спечели още 1 титла ва Англия.
              Кефя се много на мои приятели, които са люти фенове на Евъртън и Вила и на никой гранд, ходили са на мачовете им и и са пълни с техни фенартикули. В БГ също много уважавам хората, които не избират Левски или ЦСКА, а са фенове единствено и само на Ботев, Черно море или Берое и ги подкрепяха дори и в В група.
              Last edited by Bango; 30.03.2012, 09:38.

Коментар

• Исках да те насоча към статистиката ни с Ливърпул специфично в първенството, за да ти покажа, че всъщност те са отбора, който ни скача, като за последно защото в общия случай те изобщо не са замесени в борбата за титлата и само могат да спечелят от една евентуална победа над нас. Това имах в предвид под забележката ми относно Пуул. Иначе е важно да знаеш, че това е най-голямото и значително дерби в Англия, така че във всеки мач двата отбора си скачат, като за последно. Просто в единия случай ние се борим за титла, а Пуул не е ясно за какво.

Относно статистиката ни с Челси си признавам, че не съм запознат и за това не съм я и коментирал. Доверявам ти се чее таква.

Много хора ни обиждат отбора, че играе грозен футбол и тн. без да си дадат сметка, че ние сме отбора с най-много контузии в Англия.

Liverpool reported injuries (26)
                Manchester City reported injuries (28)
                Manchester United reported injuries (68)

А това да сме на първо място в класирането след толкова много контузии е повод за уважение. Поне според мен де.

Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                Никола, моите уважения, но каккто често наблюдавам се изказваш прибързано, повърхностно,без внимателен прочит и като последна инстанция.
                Аз за баланс на Ливърпул и МЮ не съм говорил. Споменал съм баланса между Челси и МЮ, а той е отрицателен за МЮ. За Ливърпул и МЮ написах, че често ви бият последните години което също не е лъжа, От последните 10мача баланса е 5 победи за Ливър един Х и 4 победи за МЮ.Дори имаше сезон с по 2 победи за Ливър, а вие ставахте шампиони. Не е лошо за слабак, нали? Да не мислиш че ми е мъката на живота това на кое място е Ливърпул в ВЛ във момента? Не съм му собственик, треньор или играч. Освен това играят по грозно и от вас и дори не ги гледам този сезон. Просто като дете им симпатизирах, а тогава отборите в Англия бяха Ливърпул, Арсенал и Евъртън и донякъде Вила и Тотнъм. Вас не ви хващаше класирането на в.Спорт където показваха отборите докъм 5-то място, а в евротурнирите изобщо не участвахте и съответно не ви даваха по БНТ. Относно статистиката: За разлика от вас Ливърпул има смазващи победи и отстранявания през последните 10г над Реал и Барса, за каквито вие само си мечтаете, а спечелените евро купи са в полза на Ливъра. Вярно в първенството са зле, но такива кризи са имали множество европейски грандове, което не ги прави по-малко велики. Освен това не всичко се върти около ВЛ на Англия, която между другото последните 2 сезона е много слаба откъм игра а откъм съдийство-трагична. По същия начин калчото беше №1 90-те и после умря.
                Не изпадай в синдрома на пауна, който от захлас колко е красив, единствен и неповторим не усеща че лисицата почти му е скочила отгоре.
                Поздрави и успех в ФЛ на България!

Коментар

• Между другото това обединяване на феновете на други отбори срещу водещия си има свое име психологическо обяснение и се казва siege mentality ( http://en.wikipedia.org/wiki/Siege_mentality ). Прочетете статията в wikipedia по въпроса ще се изненадате колко общо има в това какво казвате за MUFC.

Полкич, съжалявам но не мисля че статията е преведена на български. Пробвай, ако искаш с гугъл транслейта, дали ще го преведе добре.Ако не успееш пиши ми с някой нов ник и ще ти обясня що годе за какво се разказва в нея.

Коментар

А хората на село, наистина няма какво да правят по цял ден. Трети ник вече му блоквам на полкито.
                    пролет е, а хората от селата са по нивите си и се подготвят да изхранват техните съселяни които вече населяват големите градове като теб кюстендилецо

няма нищо лошо в това, че си от село, николчо ............................ лошото е , че бързо искаш да забравиш години които си изкарал в кюстендилското ти село и искаш да вмениш на друг собствения ти селяндурски комплекс

иначе тарикатите сме винаги свободни не само през деня, но и през нощта

Коментар

• Никола, моите уважения, но каккто често наблюдавам се изказваш прибързано, повърхностно,без внимателен прочит и като последна инстанция.
                      Аз за баланс на Ливърпул и МЮ не съм говорил. Споменал съм баланса между Челси и МЮ, а той е отрицателен за МЮ. За Ливърпул и МЮ написах, че често ви бият последните години което също не е лъжа, От последните 10мача баланса е 5 победи за Ливър един Х и 4 победи за МЮ.Дори имаше сезон с по 2 победи за Ливър, а вие ставахте шампиони. Не е лошо за слабак, нали? Да не мислиш че ми е мъката на живота това на кое място е Ливърпул в ВЛ във момента? Не съм му собственик, треньор или играч. Освен това играят по грозно и от вас и дори не ги гледам този сезон. Просто като дете им симпатизирах, а тогава отборите в Англия бяха Ливърпул, Арсенал и Евъртън и донякъде Вила и Тотнъм. Вас не ви хващаше класирането на в.Спорт където показваха отборите докъм 5-то място, а в евротурнирите изобщо не участвахте и съответно не ви даваха по БНТ. Относно статистиката: За разлика от вас Ливърпул има смазващи победи и отстранявания през последните 10г над Реал и Барса, за каквито вие само си мечтаете, а спечелените евро купи са в полза на Ливъра. Вярно в първенството са зле, но такива кризи са имали множество европейски грандове, което не ги прави по-малко велики. Освен това не всичко се върти около ВЛ на Англия, която между другото последните 2 сезона е много слаба откъм игра а откъм съдийство-трагична. По същия начин калчото беше №1 90-те и после умря.
                      Не изпадай в синдрома на пауна, който от захлас колко е красив, единствен и неповторим не усеща че лисицата почти му е скочила отгоре.
                      Поздрави и успех в ФЛ на България!

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Банго, толкова глупости изписа брато, че дори няма да ги посочвам всичките. Направи си труда, малко прочети какъв ни е баланса срещу Пулл в последните 5 сезона и тогава коментирай неща, които не са ти хич ясни. Това кой колко красиво играе е доста субективно понятие. На мен лично ми харесва стила ни игра. Директен, агресивен и брутално ефективен. Това е типичния британски стил на игра. Ако искаш пасове, финтчета и тн гледай Барселона. Истината, е че красотата на игра не печели титли и явно САФ го знае много добре това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Нямах и намерение!
                        Приятна вечер и успехи във фентъзито
                        Мерси. Към момента единствената ми цел е да завърша в top 1000 на света и първи в България. Непосилни цели наистина, но aim higher, achieve higher. Пък каквото сабля покаже.

А хората на село, май наистина няма какво да правят по цял ден. Трети ник вече му блоквам на полкито. Добре поне, че скоро се връщат козите и овцете та да има какво да прави 1 час.
                        Last edited by Nikola; 29.03.2012, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Резултатът е 1-0... вкарват ви гол от засада... става 2-0... при 1-0 получавате 0 точки, при 2-0 пак толкова - това е, което е станало. Друг е въпроса, че явно твоите очаквания към всеки мач са да вкарате 2-3 гола последните 5 минути и да го спечелите и заради това си фантазираш за някакви 9 точки.
                          Haki, няма снисъл изобщо да обясняваш на кюстендилската слива каквото и да е

по никакъв начин няма да те разбере и само ще влошиш здравословното му състояние и ще нарушиш душевното му неравновесие което си е принципно нормално състояние при кюстендилската слива

================

Банго, много си прав в поста - премерено и точно е ..................... макар, че не съм съгласен на 100 % с теб ............................. но не може всички да сме на 100% на едно мнение -> всеки си има неговите нюанси, но по принцип си прав

Коментар

Чакай малко......

Според теб шанса да обърнеш някой отбор от 1:0 е еднакъв да го обърнеш от 2:0?

I rest my case. Моля те не ми отговаряй.
                            Нямах и намерение!
                            Приятна вечер и успехи във фентъзито

Коментар

• Чакай малко......

Според теб шанса да обърнеш някой отбор от 1:0 е еднакъв да го обърнеш от 2:0?

I rest my case. Моля те не ми отговаряй.

Коментар

Какво е щяло да стане е абсолютно ирелевантно към момента. Аз коментирам единствено какво е станало.Три съдийски решения, които ни костваха девет точки. Дори такива положения, като това с Кели през уикенда, където не ни дадоха дузпа, която by the way ви свириха абсолютно идентична наскоро изобщо не ги коментирам.
                                Резултатът е 1-0... вкарват ви гол от засада... става 2-0... при 1-0 получавате 0 точки, при 2-0 пак толкова - това е, което е станало. Друг е въпроса, че явно твоите очаквания към всеки мач са да вкарате 2-3 гола последните 5 минути и да го спечелите и заради това си фантазираш за някакви 9 точки.

Коментар

Working...
                                X