IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Йелцин Тахеда сега ще им разкаже играта!!!

Коментар

• хайде Елини напред...нов гол е наред

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        И аз мисля, че и първото полувреме и на края на мача имаше дузпи, въпреки че навсякъде валят снимки като тази:
        Сега дето им я свирна много спорна, понеже той мехиканецът стоеше на опора на крака си и няма посягане.

Ама, той тоя Робен се спука да прави "лястовички". И мина да се закачи в неподвижен крак да се "запрепъва". То все едно да стои един стол в стаята неподвижно и ти да се ориташ в него и да се мяташ на ластачка

Но първото полувреме в края, ония 2-мата дет' му влязоха от двете страни си беше чистак люспа
        Last edited by marandi; 29.06.2014, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          А, бе техен си беше.

Той не им свирна чиста люспа на Робен в края 1-вото полувреме, ама така по-добре - да се понапънат малко, че иначе ние какво ще гледаме?

П.П. Е, ся да ни обухат на волей сърбетата и оня другия мач се чудя да го киризя ли?
          И аз мисля, че и първото полувреме и на края на мача имаше дузпи, въпреки че навсякъде валят снимки като тази:

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            А, бе техен си беше.

Той не им свирна чиста люспа на Робен в края 1-вото полувреме, ама така по-добре - да се понапънат малко, че иначе ние какво ще гледаме?

П.П. Е, ся да ни обухат на волей сърбетата и оня другия мач се чудя да го киризя ли?
            Според мен също ще бъде интересен!!!А и с неочакван край!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Писано им е всеки ден да отпадат
              Бе, ако е тоя коментатор утре пак отпадат, па не знам

Коментар

• А, бе техен си беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Мексико пак отпаднаха

Писано им е всеки ден да отпадат
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Мексико пак отпаднаха

Коментар

• The Flying Dutchman

Коментар

• Запей, Груйчи за гордите ацтеки. Запей

Полуфинал ги зове.

Коментар

• Айде сега кажете "Съдията педераст" ...
                          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4164523
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Тия пълна скука на фона на предния мач.

Ще има сега едно надлъгване за 1:0 най-много за някой.

В краен случай за люспи.

2 калпави отбора, които даже не могат и да се надиграят и затова ще скъсат нервите.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Със следващите полети са (по ред на номерата) - колумбенца и лаленца;маляки,найджерия и алджерия;суицърланд и УСите....

ПС: Щеше ми се тъпите салесао да търкат наровете,но нищо - следващия път ще боли повече
                              да видим утре в тез горещи времена
                              хайникен или текила

Коментар

• Със следващите полети са (по ред на номерата) - колумбенца и лаленца;маляки,найджерия и алджерия;суицърланд и УСите....

ПС: Щеше ми се тъпите салесао да търкат наровете,но нищо - следващия път ще боли повече
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X