IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• афро-италианското говно
    ми е супер неприятно,
    надуто копеле
    пп Пул ги порезаха така,
    както и в бантустана не режат
    Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ето някои интересни неща, които се случиха през уикенда.

Балотели е тотален демент....

Коментар

• Опсаа...
      ето, че и Борусия Дортмунд можери да грешат(не можаха да паднат - мамицата им.. )
      Съкратихме разликата до три точки, и както каза Швайни - всичко вече е в наши ръце...
      Имаме реален шанс и в трите турнира (доколкото е реално да отстраним Реал де - ако елиминираме френците)
      Дано няма повече контузии и не загубим някоя точка по глупост ...
      В момента, просто трябва да се играе умно и пестеливо, че ни чакат у Мъдрит. А там вече ще е трудно.. Ама, който желай да вдигне купа, требе да се справи с големите...
      ...
      НАПРЕТ МАШИНААА !!!
      Муахахахахахааааааааааааааааааа !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        .....

А честно казано Ливера много им го набиха в този мач:
        - първи гол - много тънка засада
        - втори гол - 1000% засада
        - червен картон на Рейна и недаден също такаъв червен картон на Пръча - абсурдно решение. Изобщо за мен в такива ситуации червените картони и на двамата са задължителни, но съдиите в ингилизия са си правени в гъз, така че какво повече да коментираме.

.......
        Да не забравяме и изчистването на Симпсън с ръка от голлинията при 0-0, което е дузпа с червен картон, ако съдията не се беше направил, че не вижда..... но в интерес на истината Ливърпул бяха по-слаби от съдията в този мач и не заслужаваха да го спечелят

Малко да сменя темата: ако продължаваш да смяташ, че Левски ще станат шампиони, сигурно в момента имаш възможност да ги заложиш при доста атрактивен коефициент, но при 9 точки изоставане и уникален треньор начело на отбора
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И на мен ни се струва че Пуул ги орязаха здраво най-вече заради тези положения:
          1. Неотсъдена дузпа + червен картон за Симпсън за играта с ръка на голлинията.
          2. 100% засада при втория гол, въпреки че играч на гостите продължи топката към Сисе.

Иначе положението с червения картон си го отсъди правилно, защото не мисля че играча на домакините го настъпа нарочно, а той отиде като коч са му скача

В тази връзка не мога да не споделя, че това футболиста по принцип е много просто същество, с интелект близък до червея. Колко червени картони са раздадени за това блъскане на главите още повече противника винаги пада като труп посечен със сабя! И въпреки това продължават да го правят, явно надявайки се че никой няма да забележи?!?@!?
          Като те е ядосал прасни му един в зъбите поне да си излееш гнева като хората, така и така ще те изгонят,...така мисля аз!

Коментар

• Ето някои интересни неща, които се случиха през уикенда.

Балотели е тотален демент....

Взаимоотношенията между Далглиш и Джерард явно са доста обтегнати....

Тренировките на Керъл със Суарез явно не му се отразяват особено доборе..

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              какви са тия дървари вляво, че за мен всичките са си баш на нивото на дървото Керъл
              да де, ама всичките дървари в ляво общо струват наполовината от това което лузърите платиха за дървото в дясно

майк ашли за целия си отбор е платил толкова колкото лузърите му платиха за едно дърво ....................... което се плюсна с гръм и трясък в 10-тата минута за да иска дузпа, че дори и се караше на съдията защо не е свирил

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              - червен картон на Рейна и недаден също такаъв червен картон на Пръча - абсурдно решение. Изобщо за мен в такива ситуации червените картони и на двамата са задължителни, но съдиите в ингилизия са си правени в гъз, така че какво повече да коментираме.
              груйчо, кой мач коментираш ....................................... че на моя телевизор нещата изглеждаха по друг начин

за първи път виждам съдията да изгони само единия футболист при подобно положение и му правя евала за това му решение

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Единствената истина е, че Кралицата Кени е олигофрен, но пък донесе купа, нещо което красиво играещият Арсенал вече 7-ма година не успява да спечели. И все пак Ливера заслужават да вземата поне една титла скоро - феновете им го заслужават.
              груйче, защо за разнообразие не вземеш понякога да мислиш преди да пишеш

хайде сега се напъни да си спомниш и кажи колко пъти от последните 7 години купите са били приоритет за АРСЕНал ВЕНГЕР

я си спомни колко пъти е излизал ВЕНГЕР с юноши дори на финали и полуфинали за купите, а е пазил основните играчи за ШЛ и ПЛ които са приоритет за клуба и мениджъра

груйче, другия път като пишеш пак глупости си помисли преди това, че купата на лузърите им струваше 110 млн. лири пръснати само за последната година за 5-6 футболисти , а за купата на ФА на шити-то от миналата година струва на арабелките 1 милиард лири инвестирани за последните 3 години

груйче, искам честно да си отговориш сам на себе си на следния въпрос (защото тук няма да го напишеш) , ако АРСЕН ВЕНГЕР реши, че иска карлинг къп или ФА къп дали няма да я вземе с наличните футболисти като дори пак ще реализира 20-30 млн. лири печалба за американиното предното лято

груйче, не знам дали се усещаш къде те чукам

Win, Lose or Tie,
              Gunner till i die!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Last edited by p0lki; 02.04.2012, 03:44.

Коментар

• Колец, какви са тия дървари вляво, че за мен всичките са си баш на нивото на дървото Керъл

Единствената истина е, че Кралицата Кени е олигофрен, но пък донесе купа, нещо което красиво играещият Арсенал вече 7-ма година не успява да спечели. И все пак Ливера заслужават да вземата поне една титла скоро - феновете им го заслужават.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И после се сърдите, като казвам че Пуул не са фактор на абсолютно никой в Англия. Тактиката на Далглиш е просто абсурдна. Искрено се надявам да остане дълги години начело на отбора.

Ето и нещо забавно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Абсурдна дузпа за Сити, обаче абсолютно никой не коментира....
                    И аз това се чудя, ама все пак нали не е за Юнайтед, който "съдиите се скъсват да подрепят" при всяка възможна ситуация!!!

Пък и твоя човек Миноле направо закопа черните котки с пласирането си при втория гол. Ако си беше стоял в центъра на вратата никога няма да се стигне до изравняване и щяха да си вземат 3 точки от Етихад!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      За съжаление е истина

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17566188
                      Злочеста участ... дано Стенли спечели мачът на животът си...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абсурдна дузпа за Сити, обаче абсолютно никой не коментира....

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          Много е мощен този Таарабт ...................... не е истина просто какво направи с ВЕРМИНАТОРА при отбелязване на първия гол срещу АРСЕНАЛ
                          КАКВО става с ВЕРМИНАТОРА

ИЗключително слаб е днес ......................... след нова негова грешка отново гол във вратата на АРСЕНАЛ

Коментар

• Много е мощен този Таарабт ...................... не е истина просто какво направи с ВЕРМИНАТОРА при отбелязване на първия гол срещу АРСЕНАЛ

======================

а какъв мач сътвориха снощи БОРУСИЯ ДОРТМУНД ........................ не е истина просто

......................... жалко, че изпуснахме победата и по този начин почти сдадохме титлата на баварците

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                              Aston Villa captain Stiliyan Petrov has leukaemia
                              жалко за това момче ......................... при него нещата се получават винаги по трудния начин

и той самия е малко крив, но съм сигурен, че и това изпитание ще преодолее...

УСПЕХ, СТЕНЛИ -> ДАВАЙ, ТИ МОЖЕШ...

Коментар

• За Стенли най-искрена подкрепа и увереност, че той ще се справи!
                                Съчувствие за роднините и приятелите му, съпричастен съм към феновете му, в деветнадесетата минута се надявам да мога да аплодирам!
                                Давай Стенли!!!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X