IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Това че тази година в Европа английските отбора са пълен провал не може да бъде оспорено. Както и това че през последните 10на-12 години Юнайтед игра 4 финала в ШЛ, Ливърпул - 2, Арсенал 1, Челси 1...а за полуфинали въобще няма какво да говорим.

Разбира се че когато противника греши ти печелиш, ама си погледни поста от вчера "ето, че и Борусия Дортмунд можери да грешат(не можаха да паднат - мамицата им.. )" не е ли същото???

ПП За това някои хора харесват турнирите за купите на страните - биеш 5-6 противника и си вземаш купата, а в първенството играеш 30-38 мача и накрая теглиш чертата, кой е по-напред!
    Така е ...
    НО Оня Юнайтед беше съставен от малко по-различни играчи...
    Сегашният Манчо, е всичко друго, но не най-великия ...
    Незнам, за мен от как продадохте Роналдо, нивото на Юнайтед неумолимо пада...
    Не злорадствам, а констатирам.. Мое мнение разбира се...
    Няма вече Роналдо, Невил (да не се връщам по-назад) Отиват си Гигс, Шолес, Рио, Митето.. (Карик и Флетчър нивгаш не съм ги броил за играчи ..)... Видич и Евра доиграват ...
    А на тяхно място ???
    Некви негри житни бегачи и НИТО ЕДИН УМЕН ГРАДИВЕН футболист...
    Незнам пич, за мен вървите надолу, а че ще вземете титлата в Англия тази година (ще се повторя) заслугата е на Манчини, Боаш, Краля и т.н.
    Градивно (разбира се )
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      незаменим мениджър, колещ и бесещ в отбора, и харизма, и неизбежното насиране на противниците още преди да е започнал мача, ще бият редовно....

САФ поздравява феновете, които си изпяха сърцата през целия мач.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Без да се интерпретира като заяждане, ама мисля че титлата Ви тая година Ви я дадоха противниците.
        Просто в момента във прехвалената Ви ВЛ ВСИЧКИ са слаби ...

Логично е да водите...
        Само не се изхвърляйте с определенията ...
        Хубав ден..
        не е само тази година - и миналата година беше същото. проблемите на отборите в Англия са ясни:
        - Ливера - ами за там е поговорката - не ще, не ще, па запре или в превод от северозападналия диалект - невървеж, невървеж и за капак - каръшина
        - Арсенал - тама е друга поговорка - с пръдня, боя не става или в превод - Войводо, они ни сакат паре или дупе; - Паре нема, действайте
        - Ситито - тук е друга поговорка тип БФБ - като дойде голямата буря и магаретата хвърчат или иначе казано - яко кинта, яко кинта и изкупуване на всичко, дето може да върже повече от 2 точни паса, само и само да не ги купи конкуренцията, ама с умрял състав и откровено малоумен тренер - не става
        - Челси - тук сме на принципа: който плаща, той поръчва музиката, ама като няма музикален слух и отборът почва да свири яко фалшиво, особено когато за главна флейтистка се назначава откровено не пасваща на оркъстъра духачка (Шева, Торес), която иначе духа отлично на биг боса, ама разваля общата музика на оркестъра....

та при цялата тази мизерия, много ясно, че Манчо които са единствените можещи да си позвлят и традиция в последните 20 години, и кинти, и незаменим мениджър, колещ и бесещ в отбора, и харизма, и неизбежното насиране на противниците още преди да е започнал мача, ще бият редовно....

Ех, ако шибаният евреец не беше изгонил така позорно Моу, Манчо щяха да чакат още доста време за титла - е, не колкото Арсенал или Ливера, но щяха да се кефят като малки деца на титла през 5-6 години.....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Този цитат на фен на Ливърпук относно вчерашната ни победа ме смаза от смях.

Massive injury list, City 7 points clear at one stage with a billion quid squad - fuck sake.

I hate football.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Без да се интерпретира като заяждане, ама мисля че титлата Ви тая година Ви я дадоха противниците.

Логично е да водите...
            Хубав ден..
            Това че тази година в Европа английските отбора са пълен провал не може да бъде оспорено. Както и това че през последните 10на-12 години Юнайтед игра 4 финала в ШЛ, Ливърпул - 2, Арсенал 1, Челси 1...а за полуфинали въобще няма какво да говорим.

Разбира се че когато противника греши ти печелиш, ама си погледни поста от вчера "ето, че и Борусия Дортмунд можери да грешат(не можаха да паднат - мамицата им.. )" не е ли същото???

ПП За това някои хора харесват турнирите за купите на страните - биеш 5-6 противника и си вземаш купата, а в първенството играеш 30-38 мача и накрая теглиш чертата, кой е по-напред!

Коментар

Коментарът ми за снощния мач - червените дяволи доказаха защо са НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ВИСШАТА ЛИГА ДО СЕГА!
              С търпение и класа успяха да преборят един крайно мотивиран и въобще не слаб противник, който също имаше своите шансове.

Преди няколко дни Груйчо писа, че сме имали късмет все да има някой във форма да ни вади "картофите от огъня". И с това се опита да ни нареди - а за мен това е невероятно голямо ПРЕДИМСТВО! Защото когато Силва и Агуеро не са във форма Шити загуби преднина от 5 точки и отиде на -5.
              При нас почти целия отбор мина през контузии и слаба форма, но по ред всеки дава своя принос за да успява отбора да печели!
              Сега силните на деня са Валенсия и Йънг, които вкараха страхотни голове снощи и ни приближиха много към титлата. Сега трябва да вземем две домакински победи срещу КПР и Уигън и с точка на Етихад сме шампиони!

GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Логично е да водите...
              Хубав ден..
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе ти не гледай какво ти пише Груеца. Повечето от тези неща ги пише, за да дразни нарочно.

Самият той дълбоко в себе си знае, че сме най-добрия отбор в Англия независимо от това, че уж не сме играли "атрактивен" футбол. А ние играем точно типичния британски стил на футбол, който поне за мен е божествен.

За мен най-бруталното нещо е че имаме шанс да станем шампиони без Видич, което е наистина брутално. Сами виждате какво се случва със Сити и Пуул, когато Компани и Агер се контузиха.

Ето и двата прекрасни гола на крилата ни пък вие си пишете за съдийство и късмет.

И сега... Come on Arsenal! Докажете, че сте повече от Сити, на които се превърнахте във feeder club последните години.

Коментар

• Коментарът ми за снощния мач - червените дяволи доказаха защо са НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ВИСШАТА ЛИГА ДО СЕГА!
                  С търпение и класа успяха да преборят един крайно мотивиран и въобще не слаб противник, който също имаше своите шансове.

Преди няколко дни Груйчо писа, че сме имали късмет все да има някой във форма да ни вади "картофите от огъня". И с това се опита да ни нареди - а за мен това е невероятно голямо ПРЕДИМСТВО! Защото когато Силва и Агуеро не са във форма Шити загуби преднина от 5 точки и отиде на -5.
                  При нас почти целия отбор мина през контузии и слаба форма, но по ред всеки дава своя принос за да успява отбора да печели!
                  Сега силните на деня са Валенсия и Йънг, които вкараха страхотни голове снощи и ни приближиха много към титлата. Сега трябва да вземем две домакински победи срещу КПР и Уигън и с точка на Етихад сме шампиони!

GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Коментар

Ей за това до края не живота си ще уважавам САФ - който не го кефи - бам бутонката в челото и аут! Малък,голям (Бекъм, Ван Нистелрой, Рой Кийн) няма значение - извърчаш!
                    То май друго не остана ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Ами основната причина за това е че докато Спортинг са отбор, Сити са сбирщок от лоботомирани наемници. Какъв пример дава Манчини на своите играчи с връщането на Тевез в игра? Това е футболист, който не веднъж скочи срещу мениджъра си и дори отказа да влезе в игра, като резерва. Освен това не веднъж е казвал, че не иска да играе в Сити. Манчини каза в официалния сайт на отбора, че този човек повече няма облече екипа на Сити, но уви наскоро пак игра.

Така, че Балоттели не само няма да бъде глобен, но и ще остане в Сити за дълги години. Това е един жалък отбор без принципи.
                      Ей за това до края не живота си ще уважавам САФ - който не го кефи - бам бутонката в челото и аут! Малък,голям (Бекъм, Ван Нистелрой, Рой Кийн) няма значение - извърчаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                        Божинов го изгониха от Спортинг. Керъл пък е още по-голям дебил. Не мога да проумея защо падна, при положение че преодоля вратаря, беше фронтално срещу вратата и си поведе добре топката.
                        Ами основната причина за това е че докато Спортинг са отбор, Сити са сбирщок от лоботомирани наемници. Какъв пример дава Манчини на своите играчи с връщането на Тевез в игра? Това е футболист, който не веднъж скочи срещу мениджъра си и дори отказа да влезе в игра, като резерва. Освен това не веднъж е казвал, че не иска да играе в Сити. Манчини каза в официалния сайт на отбора, че този човек повече няма облече екипа на Сити, но уви наскоро пак игра.

Така, че Балоттели не само няма да бъде глобен, но и ще остане в Сити за дълги години. Това е един жалък отбор без принципи.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          Win, Lose or Tie,
                          Gunner till i die!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          уф, бре, полкич, и ти с тоя Арсенал - нали ви видЕхме, че и печалбата ми отиде заради вас, пък и заради шитито. Тази игра се брои на купи, титли, голове и т.н., че другото е: играли сме добро, али немали смо касмет разбирам като играете с юношите, то да имате некъв план Арсенал 20.... или поне Арсенал 21..., ами то какво - обигравате играчи за големите и/или богатите отбори. Аз не го разбирам това, но ти ще почнеш да ми обясняваш за финансовия феърпелй и т.н. За мен, щом си голям отбор, не си продаваш ключовите играчи, без значение за колко пари и на кого. В тази връзки, единственоте такива отбори в челото са Сити и Челси, всички други, при първаат многомилионна оферта и се насират - Юнайтед с Роналдо (щеше да стана и с Рунтавото, ако не го искаха комшиите), Ливера с Торес, а за Арсенал да не обраявам, че няма да ми стигне калвиатурата, и после като ми тръгнат с мантрите, ама той искаше да си ходи - ако си голям отбор, никой няма да иска да си ходи, пък ако ще и по 300 хилки на седмица да му дават у Честърфийлд примерно.....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И на мен ни се струва че Пуул ги орязаха здраво най-вече заради тези положения:
                            1. Неотсъдена дузпа + червен картон за Симпсън за играта с ръка на голлинията.
                            2. 100% засада при втория гол, въпреки че играч на гостите продължи топката към Сисе.

Иначе положението с червения картон си го отсъди правилно, защото не мисля че играча на домакините го настъпа нарочно, а той отиде като коч са му скача

В тази връзка не мога да не споделя, че това футболиста по принцип е много просто същество, с интелект близък до червея. Колко червени картони са раздадени за това блъскане на главите още повече противника винаги пада като труп посечен със сабя! И въпреки това продължават да го правят, явно надявайки се че никой няма да забележи?!?@!?
                            Като те е ядосал прасни му един в зъбите поне да си излееш гнева като хората, така и така ще те изгонят,...така мисля аз!
                            абе, аз продъ;жавам да смятам, че трябваше червени картони и за двамата, щото Пръча е точно толкова виновен, колкото Рейн-Майн-Дунав. Иначе си прав - като ще му дават червен картон, пък набий му един между очите, поне да знаеш за какво ти го дават. Аз едно време, като по-малки, като ритахме, само чаках някой да ме изреже и да не се извини - после такъв го отнасяше, че не искаше да играе повече срещу мен, а бях една торба кокали, но както казваш, требе си и малко акъл...

Коментар

• Абе за Балотели е друга бирата - той си е типичния малоумен мангал, който се е вживял в ролята на лошото момче, щото така пичките по-му се кефили Пълен олигофрен, но какво да го правиш, а иначе е доста талантлив, но си е мангала, а с мангалите винаги трябва да се има едно наум.

За Ливера - да, забравих за на Симсонката червения картон + 100% дузпа. Не, че ливера не трябваше да паднат, напротив, играха доста бездарно, но като има дузпа, ми дай си я бе, бритиш хомосекшуъл А и тъпото е, че така май ме попрецакаха и мен във фентъзито, щото Симсонката бая народ го имат и щеше да им влезе с минус точки, а не с +6 точки, но и това го има в зара

П.С. За Левски продължавам да смятам, че ще сме шампиони, така че ако някой види добър коефициент в нормална бетинг компания, ще съм благодарен

Коментар

• Относно съдийските издънки в различните мачове от ВЛ на Англия:
                                Аз затова като спорех с Никола, написах, че съдийството в Англия напоследък е тотална трагедия и опорочава всичко и разваля удоволствието от играта. Може би оттам пада и нивото на английските отбори, които се излагат в Европа последните сезони.
                                Другото, което дразни е тоталната олигофрения на супер звездите нападатели в Англия. Ако се погледнат най-скъпите Керъл и Торес, човек умира от смях. Тевес също е клиничен случай. Дори такива идващи отвън за 1 сезон дебилясват напълно. Примери Суарез и Балотели. Този черния, не знам какво цели, освен да го изгонят най-позорно. То да е 1,2,3 пъти ама той няма месец без да направи идиотска издънка. За подобно нещо като неговото от уикенда, Божинов го изгониха от Спортинг. Керъл пък е още по-голям дебил. Не мога да проумея защо падна, при положение че преодоля вратаря, беше фронтално срещу вратата и си поведе добре топката. Дори и да беше спечелил дузпа, за какво му е спрямо сигурен гол от игра? Или не вярва в способността си от 10м да уцели празната врата. Освен това е срамота да симулираш най-брутално срещу отбора където си изгрял.Другите олигофрени от Ливър са не по-добри от него. 2 паса не могат да си подадат, никаква идея, абе трагедия.
                                Единствените читаво играещи нападатели Перси и Ба, също изпаднаха в дупка, както и Дзеко. Халфовете носещи голове и асистенции, като Силва, Мата, Лампард, Нани и Бейл също са в дупка. Добре, че в средняците блеснаха няколко халфа като Демпси, Сессеньон, Ярвис и Сигурдсон та да има какво да се гледа.
                                Сега гледам в Фентъзито, че са сложили асистенция на Ба за втория гол на Сисе вчера. Първоначално тя не беше на Ба а на Бен Арфа. Щом е присъдена на Ба, то значи гола е от поне 5 метра засада.

Коментар

Working...
                                X