IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Поздравления на Баварската Машина за успеха.

Вчера имало някакви драми между Милан и Барса?
    Фенкс, Кольо...
    Е, опитахме в началото сами да си усложним мача, но Нойер спаси...
    После веднага гол...
    И край ...

За Барса...
    Значи, на мен това става НАЙ-СЕЛСКИЯ отбор... Преди не ги харесвах, но вече започвам да ги мразя направо...
    Че са силни, силни са ...
    Ама нема такива противни симулации, мрънкане, ръкомахане и съдийски подаръци ...
    От три гола, две дузпи и един абсолютно щастлив рикошет, хубаво завършен от Иниеста ...
    От двете дузпи, първата мисля че можеше да се свири (Барса е все пак)
    , ама втората ????
    В самия край на полувремето, точно когато Милан се бяха поокопитили ???
    Аре стига ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Поздравления на Баварската Машина за успеха.

Вчера имало някакви драми между Милан и Барса?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        вариантът мача да е хубав, е само ако има гол в първите 20-на минути и то голът да е на русонегрите коеф за класиране на Милан не е никак лош, така че може да се пробва, макара логика да е изцяло в тяхна вреда.

По-долу беше писал, че ако паднели и пеп си тръгнел и какво щяло да стане - ми нищо, пеп не е никъв тренер, с Меси, Вия и Шави и аз ще съм редовно първи, че даже и ще давам почивка на Меси от дъжд на вятър Ще ми е интересно пеп в Ситито - поне не е чак толкова малоумен като недоразумението манчини.....
        така де ...
        аз ще се пробвам ...
        кокот дойде ...
        довечера
        НАПРЕТ МАШИНАААААА !!!
        Муахахахахахахахааааа
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Дано мача да е хубав, а не "стратегически"
          вариантът мача да е хубав, е само ако има гол в първите 20-на минути и то голът да е на русонегрите коеф за класиране на Милан не е никак лош, така че може да се пробва, макара логика да е изцяло в тяхна вреда.

По-долу беше писал, че ако паднели и пеп си тръгнел и какво щяло да стане - ми нищо, пеп не е никъв тренер, с Меси, Вия и Шави и аз ще съм редовно първи, че даже и ще давам почивка на Меси от дъжд на вятър Ще ми е интересно пеп в Ситито - поне не е чак толкова малоумен като недоразумението манчини.....
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дано мача да е хубав, а не "стратегически"

Коментар

• Милан верно са отвратяги в преките елиминации....освен в случаите ,когато "кармазъ шейтаните" ги пляскаха доволно ....иначе от гледна точка на нерви.... Барсата трябва да са по стабилни....все пак толкова "класики" с "бялата армада".....та сега да се от клуб 3-та възраст....ама като нищо може да реват накрая ....колкото и да мисе ще да стигнат поне на финалето....

Коментар

Днес дали ще видим "края на една епоха" ?

Очаквам росонерите окончателно да объркат сезона на БарЦилоната с некое 1-1.
                Верно че домакините са по-добрия отбор, ама гостите са по-голямата хиена в случая:
                Милан продължава в 13 от 16 случая след 0:0

При загуба на ШЛ и на титлата в Испания мисля, че Гуардиола ще си тръгне и не се знае какво ще стане с отбора на домакините!
                4-1 за Барса
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Днес дали ще видим "края на една епоха" ?

Очаквам росонерите окончателно да объркат сезона на БарЦилоната с некое 1-1.
                  Верно че домакините са по-добрия отбор, ама гостите са по-голямата хиена в случая:
                  Милан продължава в 13 от 16 случая след 0:0

При загуба на ШЛ и на титлата в Испания мисля, че Гуардиола ще си тръгне и не се знае какво ще стане с отбора на домакините!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Аз вчера гледах в няколко букита, но изобщо не открих залози за шампион в нашето първенство... ще проверя още няколко днес и ще ти кажа, ако открия при някой...
                    Но лично моето мнение е, че вече няма смисъл, защото каквото и да си очаквал, от една страна Левски не играят добре, а от друга вече трябва да чакат грешки от цели 4 отбора пред себе си, което е доста трудно
                    ами ако откриеш - благодаря, пък и то си зависи от коеф. все пак Че няма смисъл - няма, щото крейзи форест са ни на 4 точки реално, но и те имат кофти програма, пък и аз си вярвам в директивата

П.С. А че сме трагични е извън всякакъв спор
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Гонзака, че не става за теренер е видно и за заслепениет, но аз продъ;жавам да съм на някакъв минимален % готов да заложа, така че ако видиш интересен коеф - ще съм благодарен, че аз освен бет365 други не позлвам.
                      Аз вчера гледах в няколко букита, но изобщо не открих залози за шампион в нашето първенство... ще проверя още няколко днес и ще ти кажа, ако открия при някой...
                      Но лично моето мнение е, че вече няма смисъл, защото каквото и да си очаквал, от една страна Левски не играят добре, а от друга вече трябва да чакат грешки от цели 4 отбора пред себе си, което е доста трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Май вече отиде...... Гонзака се раздава качествено, дано да благоденства начело на Левски още дълги години
                        Гонзака, че не става за теренер е видно и за заслепениет, но аз продъ;жавам да съм на някакъв минимален % готов да заложа, така че ако видиш интересен коеф - ще съм благодарен, че аз освен бет365 други не позлвам.

Коментар

Колче, колко са играчите от калибъра на Роналдо? ДВАМА.
                          С кой да го заменим след като поиска да си ходи?
                          Нани-то беше тръгнал по неговия път, но контузиите му пречат и вероятно ще си остане далеч назад по пътя !
                          Не мога да отрека, че играта на отбора от края на 90те и началото на новия век бе по-комплексна, обаче тренера се справя с каквото разполага. И сега САФ опитва да налага млади играчи: Де Хея, Джоунс, Смолинг, братята Да Силва, Клевърли, Ашли Йънг, Чичарито, Уелбек. Верно - последния точно покрива определението "некви негри житни бегачи", обаче и в него има хляб, както и в другите момчета.

Ти погледни баварската машина: без Рибери и Робен въпреки, че останалите футболисти струват милиони евро ставате отбор, на който всеки у немско му се опъва без проблем и му краде точки, че и го шамари от време на време.
                          Обаче когато те влезнат мощно по крилата и играта ви се отваря и главоча отпред не спира да бележи.
                          Кажи ми какво ще правите кат' се счупи пак "Стъкления" или Шити ако купи Рибери през лятото?!?
                          Именно,
                          изброените от Теб играчи са що-годе читави футболисти, а някои от по-старите, бяха ГОЛЕМИ ИГРАЧИ...
                          Там е разликата... Както и да е ... Вие си знаете...
                          ...
                          Сигурен бях, че ще ме бъзнеш нещо и за нас ..
                          Начи,
                          не съм съгласен, че точно тия двама са незаменими за Байерн...
                          Всъщност НИКОЙ не е незаменим...
                          За Рибери иди-дойди, ама Робен не ...
                          Френецът, мен ме дразни, че играе на приливи и отливи...
                          Няма мач с мач ...
                          Мюлер също ...
                          Тони, още ми е загадка .. В Леверкузен кви тупалки вкарваше, тук Хайнкес ли не му дава да бие ? Ба ли го ...?
                          В момента, не можем да запълним пълноценно липсата на Швайни ..
                          А па тоа Боатенг, ако мое некакси да го сменим с Хумелс от Борусия, напрао влизам гол под душа...

Коментар

..........

П.С. За Левски продължавам да смятам, че ще сме шампиони, така че ако някой види добър коефициент в нормална бетинг компания, ще съм благодарен
                            Май вече отиде...... Гонзака се раздава качествено, дано да благоденства начело на Левски още дълги години

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Така е ...
                              НО Оня Юнайтед беше съставен от малко по-различни играчи...
                              Сегашният Манчо, е всичко друго, но не най-великия ...
                              Незнам, за мен от как продадохте Роналдо, нивото на Юнайтед неумолимо пада...
                              Не злорадствам, а констатирам.. Мое мнение разбира се...
                              Няма вече Роналдо, Невил (да не се връщам по-назад) Отиват си Гигс, Шолес, Рио, Митето.. (Карик и Флетчър нивгаш не съм ги броил за играчи ..)... Видич и Евра доиграват ...
                              А на тяхно място ???
                              Некви негри житни бегачи и НИТО ЕДИН УМЕН ГРАДИВЕН футболист...
                              Незнам пич, за мен вървите надолу, а че ще вземете титлата в Англия тази година (ще се повторя) заслугата е на Манчини, Боаш, Краля и т.н.
                              Градивно (разбира се )
                              Колче, колко са играчите от калибъра на Роналдо? ДВАМА.
                              С кой да го заменим след като поиска да си ходи?
                              Нани-то беше тръгнал по неговия път, но контузиите му пречат и вероятно ще си остане далеч назад по пътя !
                              Не мога да отрека, че играта на отбора от края на 90те и началото на новия век бе по-комплексна, обаче тренера се справя с каквото разполага. И сега САФ опитва да налага млади играчи: Де Хея, Джоунс, Смолинг, братята Да Силва, Клевърли, Ашли Йънг, Чичарито, Уелбек. Верно - последния точно покрива определението "некви негри житни бегачи", обаче и в него има хляб, както и в другите момчета.

Ти погледни баварската машина: без Рибери и Робен въпреки, че останалите футболисти струват милиони евро ставате отбор, на който всеки у немско му се опъва без проблем и му краде точки, че и го шамари от време на време.
                              Обаче когато те влезнат мощно по крилата и играта ви се отваря и главоча отпред не спира да бележи.
                              Кажи ми какво ще правите кат' се счупи пак "Стъкления" или Шити ако купи Рибери през лятото?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Този цитат на фен на Ливърпук относно вчерашната ни победа ме смаза от смях.

като ми прочетеш коментара над тебе и ще разбереш, че няма нищо смешно - Сити просто нямат играчи, а пълнеж от самозабравили се олигофрени, предвождани от полумалоумен тренер. Кажи ми поне 3 играча на Сити, които са големи играчи, в смисъл са поне в топ 5 на техния пост в световен мащаб. То и Барбуакат уж струва 30 милки паунда или поне за толкова е заприходен в баланса на юнайтед, ама я му вземат 5 милки, я - не....

Коментар

Working...
                                X