If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото имаш един спечелен джеймисън, дето ти го вися от почти месец - Драсни на лично как го искаш: в течно или финансово състояние. Вдругиден съм в бг така че мога да оправя нещата
П. С. А може и да ти заложа на тези 2 мача
Победа за Англия и победа за Гърция е играта днес.
Буахаха нидйе ва чуек, запази си парата
Между другото имаш един спечелен джеймисън, дето ти го вися от почти месец - Драсни на лично как го искаш: в течно или финансово състояние. Вдругиден съм в бг така че мога да оправя нещата
П. С. А може и да ти заложа на тези 2 мача
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
запях, марандич, запях, ама явно препях - трябваше само един гол да вкарат тъпите кенгура, а не 2 и паричката потичаше към джобчето, но здраве да е, все още съм на + от това световно
Важното е, че си на плюс
1:0 засега
Форца Чили и куфари за Спейн.
П.П. Груйчи ще ви обясни защо ги мразя като ни изхвърлиха от групите с отменен гол на Стоичков ( феноменален гол беше ) - падаше на земята извън наказателното поле и успя да прехвърли вратаря им и го отмениха поради засада.
запях, марандич, запях, ама явно препях - трябваше само един гол да вкарат тъпите кенгура, а не 2 и паричката потичаше към джобчето, но здраве да е, все още съм на + от това световно
Аз пък го играх 2:4 за Лалетата... Вързан ми беше с 4:2 за Ла Фурия, и ставаше нещо неописуемо като коефициент, но... Е, после естествено си повторих само втория резултат, но и да стане вече няма да е същото като печалба, но нали все пак парите не са всичко в тоя живот
Реших вече че единствено на това Световно ще търся точни резултати, тъй като след поне 3 от 4 отървани обръщалки (без тая на Урусите, която стана с обратен знак) и честите изненади които се получават, и правите знаци не са игра
Айде лека, и повече радост и за фенове и за залагащи!
запей за кенкуратата, запей ... ( че изостават с 3:2 ).
Довечера гавра с Испания от Чили и пътя към Иберия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар