Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеТова си е като за бас.. 500 лв.?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБент я вкара 7 гола този сезон, я не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСъжалявам бях на работа до късно. Щеше ми се да ми дадете мнение за голмайстор на Шипа. Мился си, че Бент на 29 е добър избор с някой нов сайт което му вдига коефициента до 58х55лв например?... Благодаря за мненията предварително!
Бент я вкара 7 гола този сезон, я не.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМарински, стига ми един бас. И защо вчера не дойде бе несериозник?
Коментар
-
Добре де Никола, нека да е Евертън.Макар че реално е във всеки мач от който не взехте една точица в повече а можехте.Но щом казваш нека да е Евертън.Беше хубав мач.
А Сити колко пари са дали - ми имали са , дали са.Всеки отбор има такива периоди на харчене.Преди това Челски а още преди това и вие ги имахте.Не толкова много за толкова кратко, но Мартин Едуърдс не направи тоя отбор с мушмули и обелки от картофи. Шити ще ги видиме дали ще надградят като игра.Давам им 51% шанс за титлата.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеAko Berbatov beshe igral stehte da imat +20 pove4e ot City i da stanete champinos.Само бегъл поглед върху таблицата с крайното класиране показва, че за да се случи проточеството ти, манчо трябваше да имат 109 точки, при абсолютен макс (т.е. 38 победи от 38 мача) - 114 или иначе казано, трябваше да постигнат 36 победи, 1 равен и една загуба (или още по-иначе казано - 94,7% от мачовете им трябваше да са победи) - нещо непостижимо дори за Реал или Барса, че даже и за цска в годините на комунизма
Но като се замисля, може и да се случи - примерно в северна корея
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре.А Смолинг и Джоунс на които толкова им се радвахте за какво са?Прецакахте се точно в директните двубой със Сити.Едно равенство да бяхте устискали и ставахте шампиони.Иначе приличате на Батков. Години наред губи директните двубой за титлата и после късмет, контузии и т.н.
Между другото много хора подценяват Сити за този сезон а те вече ще са значително по-обиграни и с повече самочувствие.А и Тевез вече пак се чувства обичан и пак му се играеТака ще трябва да вдигнете нивото от миналата година за да се справите с тях.
Смоулинг и Джоунс са страхотни играчи но в този момент се завръщаха от контузии, пък са и доста млади, за да могат да се сравняват по важност с Видич.
Пак ще ти повторя, че титлата беше изгубена в мача ни срещу Евертън. Ако там бяхме взели трите точки всичко приключваше. И престани да ми приписпваш думи, които не съм казал. Тъпо е.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАко Видич беше здрав щяхме да станем шампиони още през Април месец. Винаги е важно капитанът ти да бъде здрав.Прецакахте се точно в директните двубой със Сити.Едно равенство да бяхте устискали и ставахте шампиони.Иначе приличате на Батков. Години наред губи директните двубой за титлата и после късмет, контузии и т.н.
Между другото много хора подценяват Сити за този сезон а те вече ще са значително по-обиграни и с повече самочувствие.А и Тевез вече пак се чувства обичан и пак му се играеТака ще трябва да вдигнете нивото от миналата година за да се справите с тях.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНикола ако само на Видич разчитате по-добре се отказвайте още сега.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеШампионът в Англия е винаги този отбор, който е бил най-добър през сезона. Във футбола единственото нещо, което е на късмет са контузиите. Deal with it.
P.S.Изключение от правилото е само последната ви титла защото ви подариха 10-12 точки.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеСити станаха шампиони, защото играха най-добре в Премиършип през 90% от сезона. Контузиите (или липсата на такива) са само един от факторите, които стоят в основата на успеха им. Вярно е, че и късметът ги покри в мачовете МЮ-Евертън и Сити-КПР (тук късметът беше, че в края на мача КПР се спасяваха и без спечелена точка), но това е нещо което присъства във футбола. Като цяло за миналия сезон имаха най-хомогенния отбор в лигата и, след като ви биха и в двата мача през сезона, най-нормалното нещо беше те да спечелят титлата
Ама чакайта сега... аз в нито един момент не съм казал, че сме били по-добри от Сити. Щом са станали шампиони, значи те са били по-добрия отбор. Не мисля, че може да има какъвто и да било дебат по въпроса.
Моята теза е че станаха шампиони, защото нямаха никакви контузии. В Англия нямаше друг отбор с толкова малко контузии. Я сега се напъпи малко и помисли къде щяха да се намират, ако Компани им беше контузен през целия сезон?
И моля ви не забравяйте, че Сити станаха шампиони в последните секунди на сезона и то по голова разлика.
Тази година милите няма да имат абсолютно никакъв шанс. Само Видич да е здрав.
Греъм, Сити станаха шампиони, когато направихме хикса с Евертрън. И е много яко феновете на пуул искат да ме изкарат, че се оправдавам с късмет и тн. Това е защото това ви е станал начин на гледане на футбола. Оправдания със съдии, конспирации и късмет. Шампионът в Англия е винаги този отбор, който е бил най-добър през сезона. Във футбола единственото нещо, което е на късмет са контузиите. Deal with it.Last edited by Nikola; 16.08.2012, 11:48.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Ау, много сте предубедени някои бре, сякаш се намирам на сборище на ортодоксални запалянковци (те и те вече май не се събират, във Варна бяха до х. Мусала ... и последно кога съм се спирал преди много години чувах мнооого по толерантни мнения)
Най късметлийския отбор от няколко години е този на Ман Ю, но нека, имат самочувствие и т.н. и обръщат мачове с лекота от 2 гола пасив срещу силни отбори (нооо само от вътр. първенство - Тотнъм, Астън Вила) Ами съдийските гювечи за тях ... 2 те дуспи за тях при 3:0 за Челси, ами балтиите срещу преките им съперници ... с/у Тотнъм поне в два мача отменени голове, недадени дуспи .... Пък Ван Перси нека се впише в отбора, М Ю не е Арсенал, където всички играеха и за него ...
Коментар
Коментар