IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Даа ето че дяволът не бил толкова черен, така де светлосин Много здрав мач се получи като особена заслуга за това имат комшиите от западен Лондон разбира се. А Боби Борисов цяла вечер говореше за някакъв автобус. Е, аз видях една много добре смазана машина с перфектно действащ механизъм, като разбира се ако трябва да се определи водачът, то той несъмнено беше Хазарта. Респект и към Моуриньо разбира се!
    ЯВНО само ти не си видял паркирания автобус пред вратата на 4ех

ами по време на целия мач винаги имаше по поне 5-6 човека които не напускаха половината на чукотките

атакуваха по 3-4 и в много малко случаи имаше 5 човека в половината на шити

напълно очаквана тактика от страна на португалския циганин

винаги е по-лесно да се отбраняваш и да рушиш играта отколкото да градиш

през целия сезон чукотките нямат проблеми срещу отборите които играят футбол срещу тях и изпитват нужда от помощ от съдиите когато играят с отбори които изповядват защитен футбол

някъде около десетина точки има подарени исках да напиша платени без които сега чукотките щяха да се борят за влизане в седмица с манафите

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Спомних си за нашият мач срещу Сити, и тоталното им надмощие и смазващ резултат (6:3) и се замислих, че 100 пъти бих предпочел да видя подобна игра като снощи и дори един единствен гол, но във вярната врата, отколкото "кърваво" зрелище и голов трилър, от който накрая да излезем разгромени Дано Венгер е гледал снощи, направил е някои изводи и успее да извлече най-доброто като състав и тактика за 2-то действие срещу Гражданите, тоя път на Емиратс!
    що не станеш фен на абрамчика и на преводача за да гледаш всяка седмица подобен футбол щом го предпочиташ...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• От Гьотеборг избухнаха: Локомотив Пд са симуланти

Коментар

• Даа ето че дяволът не бил толкова черен, така де светлосин Много здрав мач се получи като особена заслуга за това имат комшиите от западен Лондон разбира се. А Боби Борисов цяла вечер говореше за някакъв автобус. Е, аз видях една много добре смазана машина с перфектно действащ механизъм, като разбира се ако трябва да се определи водачът, то той несъмнено беше Хазарта. Респект и към Моуриньо разбира се!
        И да, пожеланието на Лондонските фенове се сбъдна, интригата се завърза и още нищо не е решено, което от гледна точка на всички любители на играта е много добре. Спомних си за нашият мач срещу Сити, и тоталното им надмощие и смазващ резултат (6:3) и се замислих, че 100 пъти бих предпочел да видя подобна игра като снощи и дори един единствен гол, но във вярната врата, отколкото "кърваво" зрелище и голов трилър, от който накрая да излезем разгромени Дано Венгер е гледал снощи, направил е някои изводи и успее да извлече най-доброто като състав и тактика за 2-то действие срещу Гражданите, тоя път на Емиратс!

Go Gunners!
        Last edited by kev; 04.02.2014, 12:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Ок, не иска Мата поради някаква причина (за мен мата е най-добрия мидфилдър в Англия, заедно със Силва), но да го продаде на Юнайтед и то срещу нищо,
          Много се изписа и тук, но в една статия май обобщиха доста добре: продаде за много пари играч, от който не се нуждае на отбор, който не смята за конкурент...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Хубав мач стана ...
            Приятен за гледане, бърз, комбинациЙ...
            Сити изглеждаха, като че нямат НИКАКВА идея, как да се противопоставят на контрите на Жозето...
            Защитниците - бавни и неорганизирани, Туре и Демикелис - още по-бавни...
            Само Силва и Навас се мъчеха да изострят атаките на Сити...
            По никъф начин не умаловажавам работата на Хазарина (МНОГО силен мач напраи) и Вилян.. Тоа Рамиреш, напрао се подигра с труда на момчетата, при четирима(!) на един
            Чех се намеси точно и афторитено, когат требеше..
            Общо зето, Сити се отърва с тва 0-1... и не стаа въпрос само за гредите..
            Абе, само на мен ли ми напраи фчепатление, колко играчи от бивша Югославия имаше на терена за двата отбора ???
            Йованович, Матич, Йоветич, Коларов, Настасич, Джеко ... (мое и да съм забраил некой...)
            Мача и на мен ми хареса..
            Само не разбрах защо Пелегрини почна с двама нападатели и остави Туре и Демикелис срещу трима халфа на челси!? и ЯЯ постояно беше срещу двама, колкото и да е добър на моменти не се справяше... взимат им топката в центъра и следва убииствена контра...

В край на сметка чудесен резултата за Арсенал ...и от психологическа гледна точка, видя се че дявола "Сити" не е толкова черен

Коментар

• Отдавна не бях оставал така доволен като от вчерашната победа на Челси - знаеха какво искат, можаха да го постигнат. Друг път и по убедително да го правят, за да не скубят трева накрая от случаен гол на съперника. Миналия кръг с чуковете ми скъсаха нервите ... И ми мина през ума една много далечна мисъл ... да не би стратега да иска да ги настърви за вчерашния мач ... А миналият мач за първи път видях и чух Матич ... към 20 млн паунда ... викам къф е пък тоя и чия тази гениална покупка ... Но вчера го харесах ...

Надявам се Сити да не свалят гарда ... тъкмо и в КЕШ взеха да прескачат групите ...

Forza Azzuri

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Хубав мач стана ...
                Сити изглеждаха, като че нямат НИКАКВА идея, как да се противопоставят на контрите на Жозето...
                По никъф начин не умаловажавам работата на Хазарина (МНОГО силен мач напраи) и Вилян.. Тоа Рамиреш, напрао се подигра с труда на момчетата, при четирима(!) на един
                Абе, само на мен ли ми напраи фчепатление, колко играчи от бивша Югославия имаше на терена за двата отбора ???
                Йованович, Матич, Йоветич, Коларов, Настасич, Джеко ... (мое и да съм забраил некой...)
                Той Матич е голяма звезда! Челси го купува, подарява, пак купува...да видим кога пак ще го подарят

Коментар

• Хубав мач стана ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Познах 1-0, но не познах кой ще е победителя!
                    Поне борбата за титлата ще продължи - иначе свършваше вчера!
                    аз го бях играл 1:0 за чукотките на полувремето, но с гол на хазарина, пък то оня хайърсъз шумадийски вкара - иначе хващах коеф 25 Но нищо де, развъртяхме бетингите с маринския и колеца - колеца чийти, така че внимавайте в басовете с него
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе не е точно така - дори и когато бърка бетона, пак има някаква мисъл поне за контраатака Иначе си прав - и той бърка бетона, ама ползва качествени смеси и подобрители, а не само чакъл от близката ряка
                      А в понеделник ще е много весело и се надявам да се получи много сериозен мач, от който големият победител ще е арсето, ако шак не се издънят като кифли у дома, заюото чукотките едва ли ще паднат
                      Казах ли ви бре Големеций е Моу, големеций Не съм гледал такова размазване на Сити, откакто байерн им разбиха канчетата, а от английски отбор пък - никога в ерата на чаршафосаните Да не говорим за трите греди, които си бяха голови и трите, а сити дори нямаха чисто положение, освен 2-3 разминавания и един далечен удар. Да, нямаше го Кунчо, а той е около 30% от отбора им, но челси вече 2 години играят без централен нападател (от собствена глупост основно). Мда, шампионатът се завърза, сега остава Венгер да го развърже, като излезе с титулярите за купата и после пак се учуди що има някой контузен
                      Челси е голяяяяяма планинаааааа
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Познах 1-0, но не познах кой ще е победителя!
                        Поне борбата за титлата ще продължи - иначе свършваше вчера!

Коментар

• Челси,челски,чеси,чеси!!!

Коментар

ами може, що да не може, ама пак ще се пуши, нали знаеш
                            Мога да ти уредя залога на стъридж на 9.81, ако искаш, поне на толкова ми го дава
                            Колеца също потвърди, така че може да се видим там 21.30...

Има ли други желаещи, Колчо, Хаки, други?... Айде мачът е супер, понеделник вечер е и би трябвало да няма много пушачи!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Това беше и целта на коментара...

По другата тема не подценявай Венгер и Моурин..те знаят какво правят - показали са го през годините...въпреки че и аз се надявах на нападател( но хората гледат лонг търм и затова няма)

Защитата на сити е слабичка в сравнение с тази на Арсенал примерно, вижда се по това какви грешки правят....Коларов е бавен, Демикелис е много бавен, Клиши и тъп, а Лескът е направо смешен...ще е много интересно с барцилона, там предвиждам мачове 5:4 и 3:2 в дввата мача само не знам за кой
                              o, много съм далеч от това да подценявам 2-та най-добри тренера в Шипъ към момента, но арсен е много страхлив и явно не може да гони отличия, но пък за сметка на това е страхотен откривател на таланти и обиграването им, докато за Моу ми е е ултра непонятно какво направи тази зима. Ок, не иска Мата поради някаква причина (за мен мата е най-добрия мидфилдър в Англия, заедно със Силва), но да го продаде на Юнайтед и то срещу нищо, а не като разменна монета за Руни или нещо от сорта, и това при положение, че и ПСЖ шяха да дадат същата сума поне. И без нападател - не знам как ще стане хавата, ако имаш за цел нещо различно от факъп Ами няма логика, а и двамата са прекалено големи тренери, за да позволяват дори на недоразумението Мойс да ги бие на трансферния пазар

Коментар

буахахаха, развесели ме, честно - този сценарий е почти толкова вероятен, колкото Арсето да спечели требъл тази година
                                Това беше и целта на коментара...

По другата тема не подценявай Венгер и Моурин..те знаят какво правят - показали са го през годините...въпреки че и аз се надявах на нападател( но хората гледат лонг търм и затова няма)

Защитата на сити е слабичка в сравнение с тази на Арсенал примерно, вижда се по това какви грешки правят....Коларов е бавен, Демикелис е много бавен, Клиши и тъп, а Лескът е направо смешен...ще е много интересно с барцилона, там предвиждам мачове 5:4 и 3:2 в дввата мача само не знам за кой

Коментар

Working...
                                X