IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Моу довечера ще ни покаже футбол от 22век.
    Прогноза до 25 минута Сити са повели с гол на Компани от корнер след като е надскочил отни смешник кейхил...15 минути по късно Джеко вкарва за 2:0...
    Второто полувреме Моу пуска Салах, Шурле и Ба..като сменя Лампард, Рамирес и Луис..Почва бурен натиск на чесли....Силва вкарва за 3:0 а контра атака...и така се успокояват..следва един автогол на Харт след рикошет в демикелис..но челси нямат време за повече..краен 3:1
    буахахаха, развесели ме, честно - този сценарий е почти толкова вероятен, колкото Арсето да спечели требъл тази година
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
      Слабото звено на сити се казва Демикелис, Клиши(Коларов), демек половината им защита..но не е лесно да се намери качествен защитник...
      На юнайтед това също им е голя проблем - особено другия сезон за когато нямат читави защитници освен ако не изхарчат 50 милиона-ама то мойс най много да купи Джагиелка..
      За Челси..не мисля че Салах е анонимен, а имат си Шурле и Ето, Ба..колко нападателя да взимат?
      Арсенал, тук Венгер ме разочарова че не взе Бербо че жиру може и да не издържи така цял сезон
      сити, ако имат слабо звено, какво да кажем за останалите отбори в шипа - та те имат защитници за 3 отбора. Какво му е на Коларов? Сабалета? Компани? Лескът" Ричардс и т.н.?
      За Челси - за чий им е Салах и с какво по-точно е известен? Пък и поредния полузащитник - с какво този е по-добър от Де Брюин, който продадоха? А под нападател нямах предвид пълнеж, а истински нападател, тип Руни, Перси, Агуеро, Суарез и т.н. - казвам ги избирателно, като качество на игра Ето'о е отдавна свършил за футбола, Ба - не му се два и грам шанс, Торес - ноу комент.
      Пък за Арсенал -там е просто велико, ама направо велико. И ако се счупи Жиру какво става? Ще пусне Артета централен нападател ли
      Абе много слаб трансферен прозорец и Моу е главният изигран в него, което е много-много странно, но явно старческата деменция дава първите си резултати
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Прав си че в него ще се реши титлата, но не си прав, че ще е зрелище!
        Няма как отбор воден от Моу да направи зрелище в мач, който му е важен!
        Според мен мача ще е 0-0 или 1-0, но да видим!

Моу довечера ще ни покаже футбол от 22век.
        Прогноза до 25 минута Сити са повели с гол на Компани от корнер след като е надскочил отни смешник кейхил...15 минути по късно Джеко вкарва за 2:0...
        Второто полувреме Моу пуска Салах, Шурле и Ба..като сменя Лампард, Рамирес и Луис..Почва бурен натиск на чесли....Силва вкарва за 3:0 а контра атака...и така се успокояват..следва един автогол на Харт след рикошет в демикелис..но челси нямат време за повече..краен 3:1

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Абе никой нищо не каза за зимния трансферен прозорец в англия, а реално той си мина и замина ей-така. За мен ситуацията е такава:
          - Сити - тук стана нещо забележително - за пръв път нямат нито една покупка на трансферен прозорец, това си е удивителен факт сам по себе си Явно след онзи малоумник манчини най-накрая са намерили нещо, дето поне малко да става за тренер. На тях така или иначе не им трябват играчи, имат си като за 3 отбора и реално нямат слабо звено.
          - Арсето - за пореден път не закупиха нищо, което само по себе си е супер тревожно. за пръв път от много време насам имат шанс за титлата, имат ултра крещяща нужда от нападател и си взеха.. контузен халф Идиотия на куб, бита единствено от моуриньо
          - челси - определено малоумниците на трансферния прозорец - продадоха един от най-креативните халфове в Англия и то на пряк конкурент и при крещяща нужда от напдател, взеха поредните полуанонимни ментета Не знам, ама моу изглежда много изкукал
          - Ливера - същата работа като Арсето - за пръв път имат реален шанс за нещо от много години и вместо да си понакупят защита, защото в момента имат циформ и словом 5 здрави защитника и нито един дефанзивен халф, те купиха.... никой Ами халал да им - ще продължат да гледат овчата физономия на колото или на костенурката нинджа при поредния полуавтогол...
          - Тотнъм - нищо купено, но на тях така или иначе нищо не им и трябва, освен нов треньор
          - юнайтед - е, определно са с трансфера на полусезона, но той отвори оргромен проблем: какво се прави с руни и къде играе той, къде играе мата. Проблем, който не зная дали ще мое да бъде решен от Мойс.

Така погледнато, най-сериозен фаворит за титлата стана Сити и ако непаднат довечера, то би следвало да я спечелят през май, просто защото и Венгер, и Моуриньо направиха огромни глупости с действията/бездействията си
          Да!
          Разбира се - с малки изключения! На Сити им куца вратарския пост, защото от един от най-добрите вратари Харт напоследък е пълен ташак! За Пантелеймон нямам големи впечатления, но е факт, че нямат много "чисти мрежи"!

Коментар

Абе никой нищо не каза за зимния трансферен прозорец в англия, а реално той си мина и замина ей-така. За мен ситуацията е такава:
            - Сити - тук стана нещо забележително - за пръв път нямат нито една покупка на трансферен прозорец, това си е удивителен факт сам по себе си Явно след онзи малоумник манчини най-накрая са намерили нещо, дето поне малко да става за тренер. На тях така или иначе не им трябват играчи, имат си като за 3 отбора и реално нямат слабо звено.
            - Арсето - за пореден път не закупиха нищо, което само по себе си е супер тревожно. за пръв път от много време насам имат шанс за титлата, имат ултра крещяща нужда от нападател и си взеха.. контузен халф Идиотия на куб, бита единствено от моуриньо
            - челси - определено малоумниците на трансферния прозорец - продадоха един от най-креативните халфове в Англия и то на пряк конкурент и при крещяща нужда от напдател, взеха поредните полуанонимни ментета Не знам, ама моу изглежда много изкукал
            - Ливера - същата работа като Арсето - за пръв път имат реален шанс за нещо от много години и вместо да си понакупят защита, защото в момента имат циформ и словом 5 здрави защитника и нито един дефанзивен халф, те купиха.... никой Ами халал да им - ще продължат да гледат овчата физономия на колото или на костенурката нинджа при поредния полуавтогол...
            - Тотнъм - нищо купено, но на тях така или иначе нищо не им и трябва, освен нов треньор
            - юнайтед - е, определно са с трансфера на полусезона, но той отвори оргромен проблем: какво се прави с руни и къде играе той, къде играе мата. Проблем, който не зная дали ще мое да бъде решен от Мойс.

Така погледнато, най-сериозен фаворит за титлата стана Сити и ако непаднат довечера, то би следвало да я спечелят през май, просто защото и Венгер, и Моуриньо направиха огромни глупости с действията/бездействията си
            Слабото звено на сити се казва Демикелис, Клиши(Коларов), демек половината им защита..но не е лесно да се намери качествен защитник...
            На юнайтед това също им е голя проблем - особено другия сезон за когато нямат читави защитници освен ако не изхарчат 50 милиона-ама то мойс най много да купи Джагиелка..
            За Челси..не мисля че Салах е анонимен, а имат си Шурле и Ето, Ба..колко нападателя да взимат?
            Арсенал, тук Венгер ме разочарова че не взе Бербо че жиру може и да не издържи така цял сезон

Коментар

• Абе никой нищо не каза за зимния трансферен прозорец в англия, а реално той си мина и замина ей-така. За мен ситуацията е такава:

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Аз обичам нападателният футбол и съм по-скоро за Шити + Муриньо е нещастник, така че довечера съм с/у теб. Ще гледаме ли мача, ОК ли си?
                ами може, що да не може, ама пак ще се пуши, нали знаеш
                Мога да ти уредя залога на стъридж на 9.81, ако искаш, поне на толкова ми го дава

Коментар

ами дано, мачът обещава,ако не да е много зрелищен, то поне да е доста интересен
                  П.С. То като се замисля май няма неутрален фен, който да не иска челси да вземе нещичко тази вечер
                  Аз обичам нападателният футбол и съм по-скоро за Шити + Муриньо е нещастник, така че довечера съм с/у теб. Ще гледаме ли мача, ОК ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Аз пък освен всичко друго му пожелавам на Грую и една победа довечера на Челси на Итихад
                    То всъщност това пожелание ако стане няма да е само подарък за него де
                    А дано
                    ами дано, мачът обещава,ако не да е много зрелищен, то поне да е доста интересен
                    П.С. То като се замисля май няма неутрален фен, който да не иска челси да вземе нещичко тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Благодарско, и ти да си жив и здрав и да ти се връща!
                      Що не вземем довечера да се съберем да гледаме мача? Според мен в него ще се реши титлата, така че би трябвало да си заслужава зрелището?!
                      Мястото предлагам да е същото...
                      Прав си че в него ще се реши титлата, но не си прав, че ще е зрелище!
                      Няма как отбор воден от Моу да направи зрелище в мач, който му е важен!
                      Според мен мача ще е 0-0 или 1-0, но да видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        ЧРД на Груеца и Mарински и от мен с подобаващо закъснение
                        Да сте здрави и да успявате каквото и да подхванете
                        Благодарско, и ти да си жив и здрав и да ти се връща!
                        Що не вземем довечера да се съберем да гледаме мача? Според мен в него ще се реши титлата, така че би трябвало да си заслужава зрелището?!
                        Мястото предлагам да е същото...

Коментар

• Аз пък освен всичко друго му пожелавам на Грую и една победа довечера на Челси на Итихад
                          То всъщност това пожелание ако стане няма да е само подарък за него де
                          А дано

Коментар

• ЧРД на Груеца и Mарински и от мен с подобаващо закъснение
                            Да сте здрави и да успявате каквото и да подхванете
                            Last edited by Hakkinen; 03.02.2014, 11:17.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• благодарско, Любче Печелиш приза за най-оригинално пожелание днес - да си жив и здрав да обсъдим тогава

Коментар

• Ей, женски задник...
                                ЧРД и от мен, все така да си готин, дърто-млад и да хванеш трипер на 88г от студентка!!!

Коментар

Working...
                                X