IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    aхахаха, хубаво е от време на време да се пият хапчетата, дори и от мастите дойчовски инвестори Само бегъл поглед върху таблицата с крайното класиране показва, че за да се случи проточеството ти, манчо трябваше да имат 109 точки, при абсолютен макс (т.е. 38 победи от 38 мача) - 114 или иначе казано, трябваше да постигнат 36 победи, 1 равен и една загуба (или още по-иначе казано - 94,7% от мачовете им трябваше да са победи) - нещо непостижимо дори за Реал или Барса, че даже и за цска в годините на комунизма Но като се замисля, може и да се случи - примерно в северна корея
    +20 goals

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Това си е като за бас.. 500 лв.?
      Аз май не можах да те намамя с онзи бас на 1000 лева, след като взехме РвП. а?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Бент я вкара 7 гола този сезон, я не.
        Това си е като за бас.. 500 лв.?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Съжалявам бях на работа до късно. Щеше ми се да ми дадете мнение за голмайстор на Шипа. Мился си, че Бент на 29 е добър избор с някой нов сайт което му вдига коефициента до 58х55лв например?... Благодаря за мненията предварително!
          Заложи на Торес, Суарез или Подолски.

Бент я вкара 7 гола този сезон, я не.

Коментар

Марински, стига ми един бас. И защо вчера не дойде бе несериозник?
            Съжалявам бях на работа до късно. Щеше ми се да ми дадете мнение за голмайстор на Шипа. Мился си, че Бент на 29 е добър избор с някой нов сайт което му вдига коефициента до 58х55лв например?... Благодаря за мненията предварително!

Коментар

• Добре де Никола, нека да е Евертън.Макар че реално е във всеки мач от който не взехте една точица в повече а можехте.Но щом казваш нека да е Евертън.Беше хубав мач.
              А Сити колко пари са дали - ми имали са , дали са.Всеки отбор има такива периоди на харчене.Преди това Челски а още преди това и вие ги имахте.Не толкова много за толкова кратко, но Мартин Едуърдс не направи тоя отбор с мушмули и обелки от картофи. Шити ще ги видиме дали ще надградят като игра.Давам им 51% шанс за титлата.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                Ako Berbatov beshe igral stehte da imat +20 pove4e ot City i da stanete champinos.
                aхахаха, хубаво е от време на време да се пият хапчетата, дори и от мастите дойчовски инвестори Само бегъл поглед върху таблицата с крайното класиране показва, че за да се случи проточеството ти, манчо трябваше да имат 109 точки, при абсолютен макс (т.е. 38 победи от 38 мача) - 114 или иначе казано, трябваше да постигнат 36 победи, 1 равен и една загуба (или още по-иначе казано - 94,7% от мачовете им трябваше да са победи) - нещо непостижимо дори за Реал или Барса, че даже и за цска в годините на комунизма Но като се замисля, може и да се случи - примерно в северна корея
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Използвай кирилица следващия път.
                  Last edited by Nikola; 16.08.2012, 15:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Добре.А Смолинг и Джоунс на които толкова им се радвахте за какво са? Прецакахте се точно в директните двубой със Сити.Едно равенство да бяхте устискали и ставахте шампиони.Иначе приличате на Батков. Години наред губи директните двубой за титлата и после късмет, контузии и т.н.
                    Между другото много хора подценяват Сити за този сезон а те вече ще са значително по-обиграни и с повече самочувствие.А и Тевез вече пак се чувства обичан и пак му се играе Така ще трябва да вдигнете нивото от миналата година за да се справите с тях.
                    Сити ни бият веднъж на 3 сезона, така че тезата ти е изключително слаба. Според мен няма нищо чудно в това да ни бият два пъти в един сезон.Рано или късно все ще се случи. Забравяш че и играхме с човек по-малко през половината мач, така че е нормално да ни смачкат. Особено, когато наляха 400м лаунда в отбора си в последните 4 години. За да проумееш колко много пари са това ще ти напомня, че Ливърпул беше продаден за два пъти по-малко пари.

Смоулинг и Джоунс са страхотни играчи но в този момент се завръщаха от контузии, пък са и доста млади, за да могат да се сравняват по важност с Видич.

Пак ще ти повторя, че титлата беше изгубена в мача ни срещу Евертън. Ако там бяхме взели трите точки всичко приключваше. И престани да ми приписпваш думи, които не съм казал. Тъпо е.

Коментар

Ако Видич беше здрав щяхме да станем шампиони още през Април месец. Винаги е важно капитанът ти да бъде здрав.
                      Добре.А Смолинг и Джоунс на които толкова им се радвахте за какво са? Прецакахте се точно в директните двубой със Сити.Едно равенство да бяхте устискали и ставахте шампиони.Иначе приличате на Батков. Години наред губи директните двубой за титлата и после късмет, контузии и т.н.
                      Между другото много хора подценяват Сити за този сезон а те вече ще са значително по-обиграни и с повече самочувствие.А и Тевез вече пак се чувства обичан и пак му се играе Така ще трябва да вдигнете нивото от миналата година за да се справите с тях.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Никола ако само на Видич разчитате по-добре се отказвайте още сега.
                        Ако Видич беше здрав щяхме да станем шампиони още през Април месец. Винаги е важно капитанът ти да бъде здрав.

Коментар

• Никола ако само на Видич разчитате по-добре се отказвайте още сега.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Шампионът в Англия е винаги този отбор, който е бил най-добър през сезона. Във футбола единственото нещо, което е на късмет са контузиите. Deal with it.
                            Ми това разправям от 100 години.А контузиите са въпрос на подготовка и лекарски щаб а не на късмет.
                            P.S.Изключение от правилото е само последната ви титла защото ви подариха 10-12 точки.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Сити станаха шампиони, защото играха най-добре в Премиършип през 90% от сезона. Контузиите (или липсата на такива) са само един от факторите, които стоят в основата на успеха им. Вярно е, че и късметът ги покри в мачовете МЮ-Евертън и Сити-КПР (тук късметът беше, че в края на мача КПР се спасяваха и без спечелена точка), но това е нещо което присъства във футбола. Като цяло за миналия сезон имаха най-хомогенния отбор в лигата и, след като ви биха и в двата мача през сезона, най-нормалното нещо беше те да спечелят титлата

Ама чакайта сега... аз в нито един момент не съм казал, че сме били по-добри от Сити. Щом са станали шампиони, значи те са били по-добрия отбор. Не мисля, че може да има какъвто и да било дебат по въпроса.

Моята теза е че станаха шампиони, защото нямаха никакви контузии. В Англия нямаше друг отбор с толкова малко контузии. Я сега се напъпи малко и помисли къде щяха да се намират, ако Компани им беше контузен през целия сезон?

И моля ви не забравяйте, че Сити станаха шампиони в последните секунди на сезона и то по голова разлика.

Тази година милите няма да имат абсолютно никакъв шанс. Само Видич да е здрав.

Греъм, Сити станаха шампиони, когато направихме хикса с Евертрън. И е много яко феновете на пуул искат да ме изкарат, че се оправдавам с късмет и тн. Това е защото това ви е станал начин на гледане на футбола. Оправдания със съдии, конспирации и късмет. Шампионът в Англия е винаги този отбор, който е бил най-добър през сезона. Във футбола единственото нещо, което е на късмет са контузиите. Deal with it.
                              Last edited by Nikola; 16.08.2012, 11:48.

Коментар

• Ау, много сте предубедени някои бре, сякаш се намирам на сборище на ортодоксални запалянковци (те и те вече май не се събират, във Варна бяха до х. Мусала ... и последно кога съм се спирал преди много години чувах мнооого по толерантни мнения)

Най късметлийския отбор от няколко години е този на Ман Ю, но нека, имат самочувствие и т.н. и обръщат мачове с лекота от 2 гола пасив срещу силни отбори (нооо само от вътр. първенство - Тотнъм, Астън Вила) Ами съдийските гювечи за тях ... 2 те дуспи за тях при 3:0 за Челси, ами балтиите срещу преките им съперници ... с/у Тотнъм поне в два мача отменени голове, недадени дуспи .... Пък Ван Перси нека се впише в отбора, М Ю не е Арсенал, където всички играеха и за него ...

Коментар

Working...
                                X