IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тъпото е, че не дадоха дузпа за турчолята, щото го бях играл гол/гол, заедно с 1 първоот на челси, но здраве да е и такива моменти се случват, ама наистина - що все в полза на юнайтед? На всяко решение в тяхна вреда има поне 5 в тяхна полза? Не е добре и за самата игра, а вчера извадиха много късмет да вземат 3-те точки, щото спокойно можеха и да паднат, което ми напомня (ако не ме лъже паметта), че точно турски отбор преди 12-13 години (май фенерите) биха манчо с насред дъртия трафорд и им прекъснаха 20+ годишна серия без загуба като домакин в европа?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Фъргюсън: Нямам идея защо Нани изпълни дузпата
      спорт1

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън призна, че е бил изненадан от решението на португалеца Нани да изпълни дузпата срещу Галатасарай.

Крилото се опита да излъже стража на турския тим, прояви колебание и в крайна сметка Фернандо Муслера спаси удара му.

Това беше трета поредна изпусната дузпа за Юнайтед. Срещу Уигън във Висшата лига Хавиер Ернандес се провали, а преди него неуспех от бялата точка имаше и новата звезда на "червените дяволи" Робин ван Перси. Холандецът пропусна срещу Саутхемптън и Фъргюсън е очаквал именно той да изпълни удара срещу Галатасарай, за да си върне увереността.

"Нямам идея защо Нани я изпълни. Трябваше да е Робин. Вината е моя, трябваше да го решим категорично преди мача", каза шотландецът, който призна, че е доволен от резултата.

"Миналата година отпаднахме в груповата фаза, което е необичайно за нас. Резултатът е важен, но за клуб като Манчестър Юнайтед има значение и играта. Мисля, че показахме добър футбол на моменти", каза Фъргюсън.

Коментар

• Може и с голям зор да стана, но все пак:

Алекс Фъргюсън стана първият треньор със 100 победи в Шампионската лига

Все пак дано играта ни в защита се подобри, за да не му остане последната за този сезон

ПП Обаче относно залозите, много зле завърши вчерашния ден.
        Вратаря на Норселанд направи мача на живота си и ми прецака залога, а освен това пробвах идеята на Марински - там още по-зле Манджукич изтърва дузпата, а Ван Перси след излагацията в първенството май скоро няма да получи друга дузпа и да ми изпълни залога, че ще вкара

ПП2 Дано Руньо се връща, че май нямаме дузпаджия...а все пак всеки мач ни дават по 2 по 3
        Last edited by man_united; 20.09.2012, 09:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          майко мила, ако не е съдията, манчестър си отлитаха първото, а и късмета ги покри с тези 2 греди
          3 не 2
          Ама и Нани и Чичарито се грижат интригата да се задържа до 95тата минута

Коментар

• майко мила, ако не е съдията, манчестър си отлитаха първото, а и късмета ги покри с тези 2 греди
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Опцията е, ако отидеш не на "Залози на живо" а на "Футбол" и от таб си намериш мача. След това следва да си намериш тези, които са за Голмайстор с "Подсигурен залог"... Ще пратя довечера линк към описанието на промоцията... Миналата седмица така изкарах 250 кината като ми влязаха 3-ма голмайстори (2-ма първи + 1 подсигурен). Това с 4 двойни на 2.50 кинта залог...
              Намерих го "Подсигурен залог 1/3 за гол по Всяко време" ама не ми е активно ХИЧ.
              Като си избера залог за първи голмайстор пак не виждам никаква опция, да го избера от някъде

Коментар

• Струва ми се, че Челси ще се издънят довечера. Явно и залагащите така мислят, защото в Бетфеър коефициента за Челси е тръгнал от 2.2, а в момента е 2.6

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  2.60 за първи и 1.20 по всяко време
                  Обаче тази опция, която цитираш не я намирам никъде, да се пробвам и аз с едно малко
                  Опцията е, ако отидеш не на "Залози на живо" а на "Футбол" и от таб си намериш мача. След това следва да си намериш тези, които са за Голмайстор с "Подсигурен залог"... Ще пратя довечера линк към описанието на промоцията... Миналата седмица така изкарах 250 кината като ми влязаха 3-ма голмайстори (2-ма първи + 1 подсигурен). Това с 4 двойни на 2.50 кинта залог...

Коментар

Мхм... това с Лампс ми хареса много, също и Манджукич ми се струва супер ще ги включа тях... На Меси коефициентът му ще е сигурно около 3, така че не е интересен...
                    2.60 за първи и 1.20 по всяко време
                    Обаче тази опция, която цитираш не я намирам никъде, да се пробвам и аз с едно малко

Коментар

Аз съм много зле с голмайсторите, както се видя, но май е най-добре да си пробваш на сигурното (т.е. Меси), защото той почти сигурно ще вкара по всяко време, освен ако Тито пак не го остави резерва. Също може да се пробва и Франки Лампарт...все си мисля че ще има някоя дузпичка в Лондон
                      Мхм... това с Лампс ми хареса много, също и Манджукич ми се струва супер ще ги включа тях... На Меси коефициентът му ще е сигурно около 3, така че не е интересен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                        Ок, вземайки в предвид и твоите прогнози днес играя следната колонка

Челси-Юве 1
                        Шахтор- Нортсиланд 1 (не си струва хенди капа)
                        Ман Ю - Галатас 1 нпри хендикап -1
                        Хареса ми този избор. Най-съмнитетелен обаче ми се вижда манчестърския, т.е. колебая се дали турчуляците няма да нагъчат някоя изненада на съра !? (ремито също го броим изненада)
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Аз направих 150 лв. на Порто, ПСЖ и Арсенал... Жалко, че оувъра на 1полувреме на Реал ми избяга, иначе щяха да са повече... За днес си мисля, че Челси е добра опция + евентуално някакви голмайстори?... Бет 365 дават опция за намаление на коеф. с 1/3, ако този който си избрал вкара не първи, но все пак вкара!...
                          Та.. в този ред на мисли си мисля за: Вия, Иванович + дайте още някое предложение?!
                          Аз съм много зле с голмайсторите, както се видя, но май е най-добре да си пробваш на сигурното (т.е. Меси), защото той почти сигурно ще вкара по всяко време, освен ако Тито пак не го остави резерва. Също може да се пробва и Франки Лампарт...все си мисля че ще има някоя дузпичка в Лондон

Коментар

Аз направих 150 лв. на Порто, ПСЖ и Арсенал... Жалко, че оувъра на 1полувреме на Реал ми избяга, иначе щяха да са повече... За днес си мисля, че Челси е добра опция + евентуално някакви голмайстори?... Бет 365 дават опция за намаление на коеф. с 1/3, ако този който си избрал вкара не първи, но все пак вкара!...
                            Та.. в този ред на мисли си мисля за: Вия, Иванович + дайте още някое предложение?!
                            Манджукич и Мхитарян
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Направихте ли кинти вчера
                              Дайте да измислим колонката за днес

Коментар

Браво, аваландж!
                                Както писах и аз ги бях играл тези мачове но разделени 2 по 2 и в малко по-различни залози...жалко, че не Клоп не даде на Ройс да бие дузпата

Днеска основния ми залог е че Шахтьор ще мушне 3+ гола на датчаните..да видим какво ще стане..към което съм добавил Юнайтед и Барса да вкарат 2+ (въпреки ниските коефициенти)!
                                Ок, вземайки в предвид и твоите прогнози днес играя следната колонка

Челси-Юве 1
                                Шахтор- Нортсиланд 1 (не си струва хенди капа)
                                Ман Ю - Галатас 1 нпри хендикап -1

На барса хендикапа в спортинг бет почва от +2 и е нисък коефициента

Коментар

Working...
                                X