тъпото е, че не дадоха дузпа за турчолята, щото го бях играл гол/гол, заедно с 1 първоот на челси, но здраве да е и такива моменти се случват, ама наистина - що все в полза на юнайтед? На всяко решение в тяхна вреда има поне 5 в тяхна полза? Не е добре и за самата игра, а вчера извадиха много късмет да вземат 3-те точки, щото спокойно можеха и да паднат, което ми напомня (ако не ме лъже паметта), че точно турски отбор преди 12-13 години (май фенерите) биха манчо с насред дъртия трафорд и им прекъснаха 20+ годишна серия без загуба като домакин в европа?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Фъргюсън: Нямам идея защо Нани изпълни дузпата
спорт1
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън призна, че е бил изненадан от решението на португалеца Нани да изпълни дузпата срещу Галатасарай.
Крилото се опита да излъже стража на турския тим, прояви колебание и в крайна сметка Фернандо Муслера спаси удара му.
Това беше трета поредна изпусната дузпа за Юнайтед. Срещу Уигън във Висшата лига Хавиер Ернандес се провали, а преди него неуспех от бялата точка имаше и новата звезда на "червените дяволи" Робин ван Перси. Холандецът пропусна срещу Саутхемптън и Фъргюсън е очаквал именно той да изпълни удара срещу Галатасарай, за да си върне увереността.
"Нямам идея защо Нани я изпълни. Трябваше да е Робин. Вината е моя, трябваше да го решим категорично преди мача", каза шотландецът, който призна, че е доволен от резултата.
"Миналата година отпаднахме в груповата фаза, което е необичайно за нас. Резултатът е важен, но за клуб като Манчестър Юнайтед има значение и играта. Мисля, че показахме добър футбол на моменти", каза Фъргюсън.
Коментар
-
Може и с голям зор да стана, но все пак:
Алекс Фъргюсън стана първият треньор със 100 победи в Шампионската лига
Все пак дано играта ни в защита се подобри, за да не му остане последната за този сезон
ПП Обаче относно залозите, много зле завърши вчерашния ден.
Вратаря на Норселанд направи мача на живота си и ми прецака залога, а освен това пробвах идеята на Марински - там още по-зле Манджукич изтърва дузпата, а Ван Перси след излагацията в първенството май скоро няма да получи друга дузпа и да ми изпълни залога, че ще вкара
ПП2 Дано Руньо се връща, че май нямаме дузпаджия...а все пак всеки мач ни дават по 2 по 3Last edited by man_united; 20.09.2012, 09:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемайко мила, ако не е съдията, манчестър си отлитаха първото, а и късмета ги покри с тези 2 греди
Ама и Нани и Чичарито се грижат интригата да се задържа до 95тата минута
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеОпцията е, ако отидеш не на "Залози на живо" а на "Футбол" и от таб си намериш мача. След това следва да си намериш тези, които са за Голмайстор с "Подсигурен залог"... Ще пратя довечера линк към описанието на промоцията... Миналата седмица така изкарах 250 кината като ми влязаха 3-ма голмайстори (2-ма първи + 1 подсигурен). Това с 4 двойни на 2.50 кинта залог...
Като си избера залог за първи голмайстор пак не виждам никаква опция, да го избера от някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение2.60 за първи и 1.20 по всяко време
Обаче тази опция, която цитираш не я намирам никъде, да се пробвам и аз с едно малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМхм... това с Лампс ми хареса много, също и Манджукич ми се струва супер ще ги включа тях... На Меси коефициентът му ще е сигурно около 3, така че не е интересен...
Обаче тази опция, която цитираш не я намирам никъде, да се пробвам и аз с едно малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз съм много зле с голмайсторите, както се видя, но май е най-добре да си пробваш на сигурното (т.е. Меси), защото той почти сигурно ще вкара по всяко време, освен ако Тито пак не го остави резерва. Също може да се пробва и Франки Лампарт...все си мисля че ще има някоя дузпичка в Лондон
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеОк, вземайки в предвид и твоите прогнози днес играя следната колонка
Челси-Юве 1
Шахтор- Нортсиланд 1 (не си струва хенди капа)
Ман Ю - Галатас 1 нпри хендикап -1http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз направих 150 лв. на Порто, ПСЖ и Арсенал... Жалко, че оувъра на 1полувреме на Реал ми избяга, иначе щяха да са повече... За днес си мисля, че Челси е добра опция + евентуално някакви голмайстори?... Бет 365 дават опция за намаление на коеф. с 1/3, ако този който си избрал вкара не първи, но все пак вкара!...
Та.. в този ред на мисли си мисля за: Вия, Иванович + дайте още някое предложение?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз направих 150 лв. на Порто, ПСЖ и Арсенал... Жалко, че оувъра на 1полувреме на Реал ми избяга, иначе щяха да са повече... За днес си мисля, че Челси е добра опция + евентуално някакви голмайстори?... Бет 365 дават опция за намаление на коеф. с 1/3, ако този който си избрал вкара не първи, но все пак вкара!...
Та.. в този ред на мисли си мисля за: Вия, Иванович + дайте още някое предложение?!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеНаправихте ли кинти вчера
Дайте да измислим колонката за днес
Та.. в този ред на мисли си мисля за: Вия, Иванович + дайте още някое предложение?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБраво, аваландж!
Както писах и аз ги бях играл тези мачове но разделени 2 по 2 и в малко по-различни залози...жалко, че не Клоп не даде на Ройс да бие дузпата
Днеска основния ми залог е че Шахтьор ще мушне 3+ гола на датчаните..да видим какво ще стане..към което съм добавил Юнайтед и Барса да вкарат 2+ (въпреки ниските коефициенти)!
Челси-Юве 1
Шахтор- Нортсиланд 1 (не си струва хенди капа)
Ман Ю - Галатас 1 нпри хендикап -1
На барса хендикапа в спортинг бет почва от +2 и е нисък коефициента
Коментар
Коментар