If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей, ама кво мачле си спретнахме с Младите момчета.... По едно време щях да се задавя от смях, а като видех автогола, първия, направо онемех....Мани.....
Да, и аз изядох дървото с прогнозите си ...ама положителното в цялата работа е че Юнайте играха сравнително слабо(гледах първото полувреме) и Ливърпул ми е твърда единица уикенда .
При Чесли-Юве(гледах второто полувреме)...пак не свириха дуспа при падането на Азар..приятно съм изненадан от Юве да се върнат така в мача, ама те Челси миналата година си взеха късмета за 10 години на пред в ШЛ.
Юнайтед бяха слаби в защита, но пък направиха доста положения напред, така че Ливърпул бая зор ще видят.
Виж Галатасарай играха страхотно и сега вече ги пуснах да бият с хендикап 1.5 AKHISAR BELEDIYESPOR (1,875 е коефициента в бет365)!
Все пак дано играта ни в защита се подобри, за да не му остане последната за този сезон
ПП Обаче относно залозите, много зле завърши вчерашния ден.
Вратаря на Норселанд направи мача на живота си и ми прецака залога, а освен това пробвах идеята на Марински - там още по-зле Манджукич изтърва дузпата, а Ван Перси след излагацията в първенството май скоро няма да получи друга дузпа и да ми изпълни залога, че ще вкара
ПП2 Дано Руньо се връща, че май нямаме дузпаджия...а все пак всеки мач ни дават по 2 по 3
Да, и аз изядох дървото с прогнозите си ...ама положителното в цялата работа е че Юнайте играха сравнително слабо(гледах първото полувреме) и Ливърпул ми е твърда единица уикенда .
При Чесли-Юве(гледах второто полувреме)...пак не свириха дуспа при падането на Азар..приятно съм изненадан от Юве да се върнат така в мача, ама те Челси миналата година си взеха късмета за 10 години на пред в ШЛ.
тъпото е, че не дадоха дузпа за турчолята, щото го бях играл гол/гол, заедно с 1 първоот на челси, но здраве да е и такива моменти се случват, ама наистина - що все в полза на юнайтед? На всяко решение в тяхна вреда има поне 5 в тяхна полза? Не е добре и за самата игра, а вчера извадиха много късмет да вземат 3-те точки, щото спокойно можеха и да паднат, което ми напомня (ако не ме лъже паметта), че точно турски отбор преди 12-13 години (май фенерите) биха манчо с насред дъртия трафорд и им прекъснаха 20+ годишна серия без загуба като домакин в европа?
Коментар