If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако това е вярно, не мисля, че парижани ще скочат за Мата!
В този случай за Челси остава варианта със замяна с Атлетико на Мата, Торес и Куртоа за Диего Коста!
Вероятно дори по-добър за тях от Руньо!
на псж не им трябва кабай - той не е звезда, така че не става за там А Диего коста поне за мен е дърво, но това си е мое мнение
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ако това е вярно, не мисля, че парижани ще скочат за Мата!
В този случай за Челси остава варианта със замяна с Атлетико на Мата, Торес и Куртоа за Диего Коста!
Вероятно дори по-добър за тях от Руньо!
що, що, ами много ясно що - за да покаже, че той командва парада Нямаше как да удари старците франки и тери, както се помъчи авб и това му изяде главата, затова трябваше да е някоя от звездите и друнна мата и луиз. Не помниш ли как поряза и касияс, а той беше икона за реал. Просто моу държи той да командва парада, така както правеше и сър-а, който се е разделил с всеки, дръзнал да оспори авторитета му в съблекалнята и това явно е правилния подход Вече дали е човешки е отделна бира
Явно нещо в съблекалнята е, защото Мата като играч е изключителен професионалист-спазва тактическата дисциплина, полезен е навсякъде, нагърбва се с отговорност, не е скандалджия и грубиян-картонджия. Давид Луис ходеше по нервите още на Анчелоти, даже в един решаващ мач мисля с МЮ направи страшни издънки и Анчелоти открито го псуваше цялото второ полувреме и после не помириса терен . Освен безсмислените картони по онова време редовно хазартно се хвърляше напред, което за привърженик на дефанзивния футбол като Карло беше непростимо. Но наистина, фактът че Моу закотви иконата на Реал и цяла Испания Касияс, наистина говори че не цепи басма на никого и може напук да го държи на пейката и по същата причина да го разкара, дори и на по-ниска от реалната цена. Но освен за бартер срещу Рууни не виждам как ще го продаде на МЮ. Не съм сигурен дали и Мойс ще иа дупе да даде добичето точно на Челси. Ако вземе, че се разиграе при сините, феновете на МЮ ще го изритат още по-скоро. Не виждам при липсата на Рууни, чупливостта на Перси и закотвянето на Чичарито, с кого ще играе Мата?
Ясно е че няма да го даде на Юнайтед, въпреки че вече не ни брои (и с право) претендент за титлата.
Въпреки че в някакъв много идеалистичен вариант, ще ни го даде, за да помогнем да спрем я Шити, я Артилерията, но наистина догодина може това да му изяде главата!
що да не ви го даде - вие така и така не сте отбор, но ей-така за спорта, щото са му притрябвали 40 милки няма да стане Пускате рунтавия и вземате мата - този сезон нищо не можете да направите, а догодина, ако има и малко акъл в неградската част на манчестър, мойс трябва да е пътник
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И аз си мисля, че Моу винаги е проявявал далновидност и едва ли ще иска да посили точно кръвният си враг от предишния престой. Не вярвам Челси да са опряли до тези 40 млн. за да го дадат точно на МЮ и да си вкарат таралеж в гащите за следващия сезон. Не мога да схвана и какъв му е проблемът на Моу с Мата? Да го е провалил или да играе несериозно-да, но той когато пое Челси, Мата беше играчът от отбора в най-добра форма, а шанс за изява не получи почти никакъв.
що, що, ами много ясно що - за да покаже, че той командва парада Нямаше как да удари старците франки и тери, както се помъчи авб и това му изяде главата, затова трябваше да е някоя от звездите и друнна мата и луиз. Не помниш ли как поряза и касияс, а той беше икона за реал. Просто моу държи той да командва парада, така както правеше и сър-а, който се е разделил с всеки, дръзнал да оспори авторитета му в съблекалнята и това явно е правилния подход Вече дали е човешки е отделна бира
Коментар