IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    та и вашата така
    Даааа Роджърс говори доста, но и доста посвърши, така че ... YNWA

Коментар

• Ае Гришо

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Греъме, Хаки, малък повод за оптимизъм все пак за следващите дни на депресия...

* Villa have dropped less points (4) from a winning position than any other PL side this season.
        Изобщо ни мъ грей Тоя мач трябваше да бъде със задължителни 3 точки.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Греъме, Хаки, малък повод за оптимизъм все пак за следващите дни на депресия...

* Villa have dropped less points (4) from a winning position than any other PL side this season.
            мда, принципно вярно, ама се приема много буквално - все пак вила са един от отборите, които най-рядко са повеждали в резултата

То стана малко като онзи виц:

Разговор в леглото:
            - Хм... а ми разправяше, че ще ме чукаш като животно...
            - А заекът какво е, ма, а?!?

та и вашата така
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              "Във Франция: Нюкасъл и ПСЖ се разбраха за Кабай"

Ако това е вярно, не мисля, че парижани ще скочат за Мата!
              В този случай за Челси остава варианта със замяна с Атлетико на Мата, Торес и Куртоа за Диего Коста!
              Вероятно дори по-добър за тях от Руньо!
              на псж не им трябва кабай - той не е звезда, така че не става за там А Диего коста поне за мен е дърво, но това си е мое мнение
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Греъме, Хаки, малък повод за оптимизъм все пак за следващите дни на депресия...

Коментар

• "Във Франция: Нюкасъл и ПСЖ се разбраха за Кабай"

Ако това е вярно, не мисля, че парижани ще скочат за Мата!
                  В този случай за Челси остава варианта със замяна с Атлетико на Мата, Торес и Куртоа за Диего Коста!
                  Вероятно дори по-добър за тях от Руньо!

Коментар

• https://www.facebook.com/groups/237731549731110/

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                      Аз не вярвам да направят такъв тип трансфери между директни конкуренти. Тия глупости ги прави само Арсенал за съжаление...
                      Що? Интер и Милан редовно си мекат играчи

Коментар

• Аз не вярвам да направят такъв тип трансфери между директни конкуренти. Тия глупости ги прави само Арсенал за съжаление...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          що, що, ами много ясно що - за да покаже, че той командва парада Нямаше как да удари старците франки и тери, както се помъчи авб и това му изяде главата, затова трябваше да е някоя от звездите и друнна мата и луиз. Не помниш ли как поряза и касияс, а той беше икона за реал. Просто моу държи той да командва парада, така както правеше и сър-а, който се е разделил с всеки, дръзнал да оспори авторитета му в съблекалнята и това явно е правилния подход Вече дали е човешки е отделна бира
                          Явно нещо в съблекалнята е, защото Мата като играч е изключителен професионалист-спазва тактическата дисциплина, полезен е навсякъде, нагърбва се с отговорност, не е скандалджия и грубиян-картонджия. Давид Луис ходеше по нервите още на Анчелоти, даже в един решаващ мач мисля с МЮ направи страшни издънки и Анчелоти открито го псуваше цялото второ полувреме и после не помириса терен . Освен безсмислените картони по онова време редовно хазартно се хвърляше напред, което за привърженик на дефанзивния футбол като Карло беше непростимо. Но наистина, фактът че Моу закотви иконата на Реал и цяла Испания Касияс, наистина говори че не цепи басма на никого и може напук да го държи на пейката и по същата причина да го разкара, дори и на по-ниска от реалната цена. Но освен за бартер срещу Рууни не виждам как ще го продаде на МЮ. Не съм сигурен дали и Мойс ще иа дупе да даде добичето точно на Челси. Ако вземе, че се разиграе при сините, феновете на МЮ ще го изритат още по-скоро. Не виждам при липсата на Рууни, чупливостта на Перси и закотвянето на Чичарито, с кого ще играе Мата?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Ясно е че няма да го даде на Юнайтед, въпреки че вече не ни брои (и с право) претендент за титлата.
                            Въпреки че в някакъв много идеалистичен вариант, ще ни го даде, за да помогнем да спрем я Шити, я Артилерията, но наистина догодина може това да му изяде главата!
                            що да не ви го даде - вие така и така не сте отбор, но ей-така за спорта, щото са му притрябвали 40 милки няма да стане Пускате рунтавия и вземате мата - този сезон нищо не можете да направите, а догодина, ако има и малко акъл в неградската част на манчестър, мойс трябва да е пътник

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                              И аз си мисля, че Моу винаги е проявявал далновидност и едва ли ще иска да посили точно кръвният си враг от предишния престой. Не вярвам Челси да са опряли до тези 40 млн. за да го дадат точно на МЮ и да си вкарат таралеж в гащите за следващия сезон. Не мога да схвана и какъв му е проблемът на Моу с Мата? Да го е провалил или да играе несериозно-да, но той когато пое Челси, Мата беше играчът от отбора в най-добра форма, а шанс за изява не получи почти никакъв.
                              що, що, ами много ясно що - за да покаже, че той командва парада Нямаше как да удари старците франки и тери, както се помъчи авб и това му изяде главата, затова трябваше да е някоя от звездите и друнна мата и луиз. Не помниш ли как поряза и касияс, а той беше икона за реал. Просто моу държи той да командва парада, така както правеше и сър-а, който се е разделил с всеки, дръзнал да оспори авторитета му в съблекалнята и това явно е правилния подход Вече дали е човешки е отделна бира

Коментар

• ...разбира се - ако още е треньор на Челси!

Коментар

Working...
                                X