IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ясно е че няма да го даде на Юнайтед, въпреки че вече не ни брои (и с право) претендент за титлата.
    Въпреки че в някакъв много идеалистичен вариант, ще ни го даде, за да помогнем да спрем я Шити, я Артилерията, но наистина догодина може това да му изяде главата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      сега чета, че челси били поставили 40 милки паунда цена на мата, което за мен е безумно ниско, макар че е горе-долу добре, при положение, че скръндзите от Арсенал платиха 50 милки, но евро, за Йозил, а за давид луиз имаше оферти в рейнджа 35-40 милки. И все пак съм почти убеден, че ако трябва да избират между юнайтед и псж, мата ще замине в псж, хеле пък ако мойс не ще да дава рунтавия гъз
      И аз си мисля, че Моу винаги е проявявал далновидност и едва ли ще иска да посили точно кръвният си враг от предишния престой. Не вярвам Челси да са опряли до тези 40 млн. за да го дадат точно на МЮ и да си вкарат таралеж в гащите за следващия сезон. Не мога да схвана и какъв му е проблемът на Моу с Мата? Да го е провалил или да играе несериозно-да, но той когато пое Челси, Мата беше играчът от отбора в най-добра форма, а шанс за изява не получи почти никакъв.

Коментар

• сега чета, че челси били поставили 40 милки паунда цена на мата, което за мен е безумно ниско, макар че е горе-долу добре, при положение, че скръндзите от Арсенал платиха 50 милки, но евро, за Йозил, а за давид луиз имаше оферти в рейнджа 35-40 милки. И все пак съм почти убеден, че ако трябва да избират между юнайтед и псж, мата ще замине в псж, хеле пък ако мойс не ще да дава рунтавия гъз
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Алонсо е перфектен, но преподписва с Реал.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            М'Вила + един нормален десен защитник + един нормален вратар. Забравил си да споменеш за Миньолето - тук не може да му се отрече на полкича, че позна - просто миньолето не става, естествено не се знае дали не е защото пред него всички са лебедари... Джерард следва да се пенционира и да влиза за 15-20 минути ако мачът е завързан и има да се бият ъглови удари... Глен Джонсън следва да се продаде още този месец също. Кели вече не е контузен.
            aбе като изключим тази луда грешка за втория гол на вила, не мисля, че има някакви кой знае какви фрапантни неща. Да не говорим и че мърсисайдската приказка започна със спасената от него дузпа в първия кръг и 3-те чисти мрежи донесли 3 победи в началото и се почна мИчтането Факт и че в последните 15-16 кръга има май само 2 сухи мрежи, което е отвратителен атестат за отбор като ливърпул - всъщност са отбора са най--малко сухи мрежи за периода в целия шиТъ, а това няма как да е само заради защитата, нали? За мен вратар не ви е необходим на 100%, но дефанзивен халф е повече от задължителен, дори по-задължителен от мидфилдъра на манчо - вие поне имате за какво да се борите
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Подредил съм ги важност - Алонсо от Реал, Диаме от Уест Хям, Тиоте от Нюкясъл, в краен случай кой да е ръгач от Стоук, Съндърланд и т.н. ще свърши работа и все пак не решава проблемът със защитата - Коло е тотална трагедия, Шкъртел прави бриутални грешки, Сисоко не знае дали е на тренировка или на мач, а Джонсън е много, ама много далече от формата си.
              М'Вила + един нормален десен защитник + един нормален вратар. Забравил си да споменеш за Миньолето - тук не може да му се отрече на полкича, че позна - просто миньолето не става, естествено не се знае дали не е защото пред него всички са лебедари... Джерард следва да се пенционира и да влиза за 15-20 минути ако мачът е завързан и има да се бият ъглови удари... Глен Джонсън следва да се продаде още този месец също. Кели вече не е контузен.

Коментар

• Аз си мисля, че Груеца е прав... Лятото на Юнайтед ще им е бая трудничко да привлекат по-известни играчи, просто защото няма да има шпионска лига + Ван Пръцко и рунтавото ще си тръгнат. Ние този филм сме го гледАли преди 25 години с Ливърпул, сега почва мъката в Манчестър... Ще е много смешно като започнат всички фенове на шити да ви тормозят и да си ви връщат за подигравките по техен адрес....

Коментар

• Няма да се карате.

Всички симпатизираме на Крю Алекзандра. Дори и да не знаем. Те ни обединяват!

Коментар

така е, само дето има една минимална разлика - в челси има кой да види (моу) какви са проблемите на тима (центр. нападател) и има кой да извади кинтата, независиомо колко е тя (чичко абрамчик). В юнайтед нито има кой да види какъв е проблема (нали няма задравомислеш индивид, който да твърди, че мойс е тренер), нито пък има кой да извади кинтата, особено след опарването от 35 милки (толкова ли бяха) в паунди за едно неиграещо дърво
                    Това не гарантира, че след 4 месеца събрал калъфките от всякъде Моу няма да получи поредния шут в **** от олигарха! Този път предполагам болката ще е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Пак ще ти кажа - не си прав!
                      След като намалихме дълга - сега пак ще го вдигнем и дори да пропуснем топ 4 тази година - догодина сме вътре!
                      Иначе Вие без централен нападател освен 2ро място в Премиър лийг и 8мо в ШЛ няма да видите - нито тази година нито някоя от следващите!
                      така е, само дето има една минимална разлика - в челси има кой да види (моу) какви са проблемите на тима (центр. нападател) и има кой да извади кинтата, независиомо колко е тя (чичко абрамчик). В юнайтед нито има кой да види какъв е проблема (нали няма задравомислеш индивид, който да твърди, че мойс е тренер), нито пък има кой да извади кинтата, особено след опарването от 35 милки (толкова ли бяха) в паунди за едно неиграещо дърво

Коментар

руни няма да преподпише, освен за космиечески пари, така че ако не го дадете сега на челси, ще иде за без пари в сити/реал/псж. ваша си работа. фалкао не е решил абрамчика, не го е взел, а с псж също може да стане врътката кавани за мата Проблемът е, че вие няма откъде да купите мидфилдър. а това значи Збогом топ 4 и хОй кинта от ШЛ, което, съчетано, води до големи финансови проблеми и оттам сте или с модела ливърпул на бавно и сугурно потъване в посредствеността, или модела на арсенал - перачница за пари...
                        Пак ще ти кажа - не си прав!
                        След като намалихме дълга - сега пак ще го вдигнем и дори да пропуснем топ 4 тази година - догодина сме вътре!
                        Иначе Вие без централен нападател освен 2ро място в Премиър лийг и 8мо в ШЛ няма да видите - нито тази година нито някоя от следващите!

Коментар

Нито Кавани ще вземете нито Фалкао, защото арабелите имат повече пара от Абрамчика, а един рашън олигарх да даде на друг малко не ми се струва реално!
                          Виж сделката Коста срещу Куртоа, Торес и 20на милиона я очаквам до дни

ПП Май ни бъркаш с някои лондонски отбори - ние местната конкуренция не я захранваме с играчи във върхова форма, може след като им изтекат най-добрите години, но Рууни има поне още 4-5 добри години пред себе си!
                          руни няма да преподпише, освен за космиечески пари, така че ако не го дадете сега на челси, ще иде за без пари в сити/реал/псж. ваша си работа. фалкао не е решил абрамчика, не го е взел, а с псж също може да стане врътката кавани за мата Проблемът е, че вие няма откъде да купите мидфилдър. а това значи Збогом топ 4 и хОй кинта от ШЛ, което, съчетано, води до големи финансови проблеми и оттам сте или с модела ливърпул на бавно и сугурно потъване в посредствеността, или модела на арсенал - перачница за пари...

Коментар

ето това ми е любимото ми мислене - оти да сам добре аз, като и вуте че е добре, по-добре и язе и он да са зле Да, Челси ще се подобри така, но и вие ше се подобрите и то неимоверно много, а и честно казано на вас повече ви трябва Мата, отколкото на челси - руни. Щото челси ще си купят нападател - дали ще е кавани, дали ще е фалкао или диего коща, пък и луканката си идва, ама вие? Кой ще вземете, кой се пордава - шави, иниеста, роналдо? Кой? Това ви е единствения шанс за сделка за плеймейкър, но вие си знаете - ако не купите мидфилдър и място в 6-та няма да видите
                            Нито Кавани ще вземете нито Фалкао, защото арабелите имат повече пара от Абрамчика, а един рашън олигарх да даде на друг малко не ми се струва реално!
                            Виж сделката Коста срещу Куртоа, Торес и 20на милиона я очаквам до дни

ПП Май ни бъркаш с някои лондонски отбори - ние местната конкуренция не я захранваме с играчи във върхова форма, може след като им изтекат най-добрите години, но Рууни има поне още 4-5 добри години пред себе си!

Коментар

Е па не си прав! С Мата ние ще се подобрим, но Вие с Руньо ще къртите и даже може и за ШЛ да се борите! Защо да ви подобряваме кирливото чукотско отборче, като можем да го шътнем на Реал или ПСЖ!
                              ето това ми е любимото ми мислене - оти да сам добре аз, като и вуте че е добре, по-добре и язе и он да са зле Да, Челси ще се подобри така, но и вие ше се подобрите и то неимоверно много, а и честно казано на вас повече ви трябва Мата, отколкото на челси - руни. Щото челси ще си купят нападател - дали ще е кавани, дали ще е фалкао или диего коща, пък и луканката си идва, ама вие? Кой ще вземете, кой се пордава - шави, иниеста, роналдо? Кой? Това ви е единствения шанс за сделка за плеймейкър, но вие си знаете - ако не купите мидфилдър и място в 6-та няма да видите

Коментар

Вие имате само един верен ход - замяна Рууни/Мата + доплащане. Хем ще изкарате леФче, хем ще разкарате рунтавия, който така или иначе иска да си ходи, хем ще вземете единственият читав мидфилдър, който се предлага на пазара. А С перси напред, мата зад него и фелайни за мата ставате бетон, особено ако си оправите крилата, но едва ли ще имате толкова акъл, за да го направите
                                Е па не си прав! С Мата ние ще се подобрим, но Вие с Руньо ще къртите и даже може и за ШЛ да се борите! Защо да ви подобряваме кирливото чукотско отборче, като можем да го шътнем на Реал или ПСЖ!
                                Last edited by man_united; 20.01.2014, 14:05.

Коментар

Working...
                                X