IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Дузпата на Касорла нямаше как да не се свири, но че същото и дори по-сериозно положение не се свири за Челси срещу МанЮ също е факт. Ще видим как ще се развие съдийството. Специално срещу Арсенал мисля победата на Юнайтед беше заслужена, а съдийството си беше ок.
    Слаб Арсенал,но това не значи че съдиите не са с фланелки на Ман Ю!!!

Коментар

• Са че Рефер Юнайтед им подаряват подаръци в всеки мач от втория кръг насам /защото карамелите ги разкриха още в първия/, това е факт неоспорим.Ама положението на Касорла си беше дузпа.
      Любопитно ми е мнението на феновете на МЮ за поредното пожалване на Иван Пърчев и нарушението на Карик срещу Уилшър/настъпването/ за какъв картоне , след като Суарес е трябвало да бъде изгонен срещу Евертън?
      Life won't wait for you.

Коментар

• В спортния магазин:
        - Имате ли фланелки на "Манчестър Юнайтед" за новия сезон?
        - Имаме, каква искате - на вратар, на полеви играч или на съдия?
        платформа за инвалиди

Коментар

• Много сте добри да казвате на бялото - черно!
          Касорла си вдигна ръцете пред тялото и спря топката - по-чиста дузпа няма как да има!

А на мача Челси "топката удари ръката" на защитника на Юнайтед - точно така както 3 дена по-рано удари и ръката на Луиш...ама тогава никой не се сети да спомене...странно е че сега се сещате за втория двубой, който така или иначе Челси спечели!

Аваландж, мисля че трябва да спрете да ревете срещу Юнайтед и да се съсредоточите в борбата за 4-тото място! Арсен Венгер вече го направи: Wenger admits Arsenal title challenge is 'far away'

Коментар

• Дузпата на Касорла нямаше как да не се свири, но че същото и дори по-сериозно положение не се свири за Челси срещу МанЮ също е факт. Ще видим как ще се развие съдийството. Специално срещу Арсенал мисля победата на Юнайтед беше заслужена, а съдийството си беше ок.

Коментар

• Отскоро обаче и в Англия си имат такъв тим. Това, което се случва тази година с Манчестър Юнайтед, вече минава всякакви граници на благоприличието. Очевидно дори в онзи футбол не са останали джентълмени. А и как да останат, когато пред парите всички сме равни. Във Висшата лига нахлуха руски олигарси, арабски шейхове, американски милиардери, само извъземни няма. И затова на такива се правят съдиите. Единствено извънземен дебил може по подобен себеунижаващ начин да тика манчестърския старец към пенсионерска титла. Очевидно е, че Съра кара последен сезон във Висшата лига. Дори дъвката си спря да джвака с онова ожесточение, което тресеше скамейката на Юнайтед. За сметка на това сега се тресе Англия. От яд, от гняв, от злоба. В сряда Мата центрира в наказателното поле на Юнайтед, Кийн блокира кълбото като в най-добрите години на Ники Желязков, но реферчето не дава нищо. Всъщност дава да се разбере, че един отбор тази година в Англия е недосегаем
              Щеше да е смешно, ако в събота не беше станало жалко. Почти на същото място в наказателното поле на Арсенал, при идентична ситуация Касорла спря кълбото с ръка. И Марк Дийн така наду свирката, че заглуши първото Гангнамстайл сборище, провеждащо се по същото време в Перник. Сигурен съм, че съдията щеше дори да бие сам дузпата, ако знаеше, че Рууни ще я изпусне. И всичко това се случва само седмица след като в шампионатния мач с Челси на Роман Абрамович му бе нагледно показано, че до няколко дни отборът му ще бъде свален от върха. Защото там трябва да е друг тим. И в името на тази цел дори Челси ще бъде рязан на собствения си стадион. Няма значение, че в ложата е един от двамата най-богати лондончани! Просто тази година, този сезон шампион трябва да е само един! И ще стане. Лошото е само, ако Съра реши, че му е рано за пенсия. Тогава трябва да пенсионират английския футбол. Или поне морала в него
              Хубаво е все пак, че Европа ошамарва не само такива нахалници като Левски, но и далеч по-големите едноръки бандити от рода на Юнайтед. Когато съдиите те превръщат в домашен доминант, ти губиш инстинкта си за самосъхранение навън. И тогава идва на финала Барселона и не те надиграва, а направо те унижава. След това пък дори групата не можеш да прескочиш, защото ги няма такива като Уеб. Няма такъв като Клатенбърг, който клати съперниците ти, когато ти не можеш. Бъдете сигурни, че Юнайтед и тази година няма да припари до финала в Шампионската лига, и догодина, и по-догодина. Не и докато някой плешив чернодрешко е истинският таран на “дяволите”, а не онова бичме отпред с присадената коса.

Коментар

• Сър Алекс след многото пропуснати дузпи: Аз ще бия следващата и така ще вкараме

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  хехе, явно не познаваш малоумното сър - персийчето дори няма да е в групата за мача с Брага, както и Рунтавото, пък нищо чудно и поне половината от тези, детп играха в събота даже да не пътувт за португейлия Сега вече имам жесток отбор за следващите 5-6 кръга и ако няма контузии и изненади, както титенхам-уиган, мисля да ви откажа дотогава
                  Явно си в някаква грешка! Мачът с Брага ще ни класира така, че не виждам как ще пусне основните си футболисти да почиват! Миналия сезон от такива ротации видяхме какво стане - останахме 3 в смешна група и за това този сезон няма да има изненади! Виж ако бием Брага в последните 2 мача спокойно ще могат да се търсят изненадващи резултати срещу червените дяволи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Много груба грешка с тези трансфери преди ШЛ.

Трябваше да изчакаш. Сега като се контузи РвП ще си -12.

Иначе много добре, че Ба падна за да мога сега да си го купя директно на мястото на Дефо.
                    хехе, явно не познаваш малоумното сър - персийчето дори няма да е в групата за мача с Брага, както и Рунтавото, пък нищо чудно и поне половината от тези, детп играха в събота даже да не пътувт за португейлия Сега вече имам жесток отбор за следващите 5-6 кръга и ако няма контузии и изненади, както титенхам-уиган, мисля да ви откажа дотогава
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много груба грешка с тези трансфери преди ШЛ.

Трябваше да изчакаш. Сега като се контузи РвП ще си -12.

Иначе много добре, че Ба падна за да мога сега да си го купя директно на мястото на Дефо.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Как ще вкара този изрод Суарез бе.

Всички го имат във фентъзито. Come on the Toon Armny!
                        уф, мани, бати гредатат при мен - в най-последния момент си купих Шоукрос, с идеята, че Ба, пък и контузилият се в последната секунда Мата (тоя пък защо го взех, да ми се чуди човек), няма да играе. Не стига че ми е -4, че тъпака Шоукрос си изкара жълт картон, че малоумното Ба го пуснаха да разтъпче само едно полувреме, ами отгоре на всичко единствения ми истински точкуващ футболист няма да ми влезе като резерва И всичко си е изцяло моя грешка, което е най-тъпото хайде пак 3 принудителни смени и -8 следващия кръг
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• СТРАСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОХЛАДЯТ МАЛКО!

Anfield sprinkler soaks Liverpool fans at half-time.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            "YNWA=you never win again"
                            1 win in 6 games at home, 11 points from 10 games.

Коментар

• "YNWA=you never win again"

Коментар

• Как ще вкара този изрод Суарез бе.

Всички го имат във фентъзито. Come on the Toon Armny!

Коментар

Working...
                                X