If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хитцфелд го правил това на финал на ШЛ.При това извади двамата си най-добри играчи 5 мин. преди края.
така де, аз какво казах - висш пилотаж, който не е за А група. На такъв човек му трябва размах, за да се докаже - тип руската подлога ген. Радко Димитриев, който винаги е смятал, че трябва да ръководи нещо много голямо, а не само 2 обединени армии от има-няма 300К човека. И след като осира Чаталджа (една от най-безумните атаки евър), то успява (след като е повишен за "заслугите" си към царска Русия) да осере командването на цял руски корпус в първата световна. Е, болшевиките му дават заслужената "награда" накарая, ама ....
Та мисълта ми е, че Ламборджиниото не е за малко отборче като Ботев, на него му трпбва размах
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
полки, я кажи кой е верният отговор на въпроса: Защо завършихте 2:2 с Локото?
- Ламборджинио е тотален некадърник (да си извадиш най-добрия футболист, когато водиш с 2:1 си е майсторлък, достоен поне за премиершиТ)
- уговорихте го за Х
- толкова си можете
Питам, щото ми изгоря тотото със "сигурната" ви победа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Иначе главния ми залог излезе, че ще вкараме поне 2 гола. Комбинирал съм го с Над 2.5 в мача на Барса, който преди малко излезе, и с над 2.5 в мача на Реал - дано ми излезе и той, че всички по-малки залози отидоха по дяволите!
Коментар