If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Италианската прокуратура дава на съд Камата и Хуан Себастиан Верон
Няколко бивши футболисти на италианския футболен отбор „Парма” ще бъдат изправени пред съда за взимане на пари в рамките на фалшиви договори за реклама за компания „Пармалат”, която е собственик на клуба, предаде AFP.
Сред футболистите, които ще бъдат изправени пред съда, са българинът Христо Стоичков и аржентинецът Хуан Себастиан Верон.
Прокуратурата в Парма е поискала съдебни действия срещу бивши футболисти на клуба за неволно предизвикване на „изкуствен фалит”. Общо 26 души – футболисти, мениджъри и агенти, ще бъдат изправени на съд.
В периода 1992-2003 близо 10 милиона евро са излезли от касите на „Пармалат” за заплати на футболистите, които са имали фалшиви договори за реклама. Тази схема е позволила на собственика на компанията да преведе фиктивни допълнителни заплати на звездите.
Гуанджоу станаха шампиони и почнаха с тото-то,а коеф за тях е прекалено нисък. Същото е за Мариенлист,които както падат от всички,така бият "тези дето не трябва"
Времето вече се разваля и трудно ще има голове в такива мачове според мен.
Австрийския мач ми е тегав и дори си мисля,да пусна едно 0:0.
Успех!
1/ за Гуанджоу си прав но мача е за купата - първия мач 1-0 за тях като гост, така че сега някое 1-0 или 0-0!
2/ Мариенлиста го играя за голове - много пускат, може да стане може и да не!
3/ За австийския мач си прави - и аз се опасявам от кофти-времето но пък някое 1-1 спокойно могат да си извъртят!
Успех и на теб...разбира се ако не заложиш на 0-0
За ШЛ имам само Над 1.5 гола да вкарат Ювентус и Шити + Над 2.5 в датския мач (Мариенлист - Хобро)!
И още една колонка: Гуанджоу ДНБ, У.Католика да вкара над 1,5 + Над 1.5 общо в австрийския мач!
Гуанджоу станаха шампиони и почнаха с тото-то,а коеф за тях е прекалено нисък. Същото е за Мариенлист,които както падат от всички,така бият "тези дето не трябва"
Времето вече се разваля и трудно ще има голове в такива мачове според мен.
Австрийския мач ми е тегав и дори си мисля,да пусна едно 0:0.
що ги пипате тези мачове - едните се клаирали, другите не могат да игарят, коеф - кофти, замръзнали терени и т.н. Глейте си ги на спокойствие и това е
Много правилно вика Груеца!
Аз вчера така избягах от "сигурните" Барса и Челси...ама се нахулих на Порто - кавали!
Иначе имах овър Селтик-корнери дето излязоха и няколко други залога, които ме оставиха на малък плюс за деня!
Зенит се отказах да ги пипам... Зенит са много по-слаби от испанците, които обаче ще са без някои титуляри и без мотивация на всяка цена да печелят точки. Само еврата за спечелени точки могат да ги накарат да се разтичат в студа
За Дортмунд по-скоро се ориентирам към оувър голове... почти цялата титулярна защита на немците е аут, а те ще трябва да търсят голове, което ме кара да очаквам двуостър мач с голове и в двете врати, но и на едно 3-0 няма да се разсърдя.
И накрая при плачевното състояние на Милан може да се пробвам с 1Х за Селтик
Пълен фейл
Само Зенит ми излязоха...
За довечера си мисля:
Шахтъор - Реал С 1
ПСЖ - Олимпиакос Х - че коеф е добър а ПСЖ-то са се класирали
Ман С - Виктория 1
Ювентус - Копенхаген 1
Зенит се отказах да ги пипам... Зенит са много по-слаби от испанците, които обаче ще са без някои титуляри и без мотивация на всяка цена да печелят точки. Само еврата за спечелени точки могат да ги накарат да се разтичат в студа
За Дортмунд по-скоро се ориентирам към оувър голове... почти цялата титулярна защита на немците е аут, а те ще трябва да търсят голове, което ме кара да очаквам двуостър мач с голове и в двете врати, но и на едно 3-0 няма да се разсърдя.
Аз пък съм играл Над 5,5 корнера за Селтик! Че ще натискат е ясно, ама дали ще им стигне - аз мисля, че поне корнери ще изкарат!
Имам и Порто -2 АХ! Мисля, че ще ги дънят здраво 2-0 е минимума!
Никой нищо не каза за маовете довечера
Моя тип е:
Зенит СП - Атлетико М Х
Селтик - Милан х
Аякс - Барселона 2
Много се изкушавам да пусна една двойка на Дортмунд - Наполи,ама нещо все още ме спира. До мача има време и сър Джон Джеймисън ще реши казуса до тогава
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар