IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
    Само че сега ще се влеят и третите от групите за ШЛ...

Иначе и от мен поздравления за отбора!
    Те играят срещу вторите от ЛЕ!
    А първите в ЛЕ играят помежду си!

Коментар

• BIG RESPECT !!!

Гигс: Възрастта няма значение
      Крилото ще празнува 40-годишния си рожден ден в леглото, за да не му скроят номер съотборниците в Юнайтед
      29 ное 2013|15:11 Днес легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс навършва 40 години. Този юбилей е забележителен, тъй като той продължава да играе на най-високо ниво и така се нарежда до емблематични имена в историята на футбола като Паоло Малдини.

Само преди два дни уелсецът изуми играчите на Байер Леверкузен, които не можеха да повярват на енергията, с която игра той пълни 90 минути в мача от Шампионската Лига. "Червените дяволи" разгромиха "Аспирините" с 5:0, а Гигс избяга над 11 километра. Само двама души от Юнайтед пробягаха повече.

По повод рождения ден на Гигс един куп треньори и колеги на играча се изказаха с възхищение за него. Самият той обаче не обръща голямо внимание на възрастта си.

"Това очевидно е значимо събитие, но аз се опитвам да не мисля за него", коментира Гигс относно рождения си ден.

"Не знам дали момчетата от отбора не планират нещо. За всеки случай обаче няма да отида. Ще си остана в леглото. Ще се радвам, когато всичко свърши".

"Факт е, че възрастта има значение. Но аз я приемам като предизвикателство. Аз самият ще знам кога е дошло времето".

"Важното е да приемеш това, че хората ще коментират "Краката му вече ги няма, той не трябва да е в отбора защото е прекалено стар".

"Но аз съм имал лоши мачове и когато съм бил на 19,20 или 25,26 години. Дори може би повече лоши мачове. Важното е да прецениш къде си ефективен все още. Дали помагаш на отбора, дали мениджърът те избира".

"Много ми помогна това, че останах през цялото време в един отбор. Ако се местех от клуб на клуб досега да бях свършен".

"Имам късмет да бъда в един клуб, където съм обграден от добри играчи. Имах и добър мениджър".

"Грижа се за себе си и тренирам всеки ден, за да бъда на разположение за селекция. Наслаждавам се колкото мога повече и разбира се, опитвам да помагам на тима".

"Не знам какво мислят за мен другите момчета. Когато аз бях на 17-18 годишна възраст, мислех че 31 е много стар. А ето ме сега на 40 години".

"Понякога може да е трудно, но все още се наслаждавам. Докато това е така, ще продължа".
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        П.С. А по-добри от Лудите в ЛЕ са само Тотнъм, Залцбург и Фиорентина - кактро казват в едни буквални преводи - уважения
        Само че сега ще се влеят и третите от групите за ШЛ...

Иначе и от мен поздравления за отбора!

Коментар

• Поздрави за Лудогорец и от мИня - макар, че ги хванах точно последните 15 мин. само да ги гледам.

Прилично стояха на терена. Имат потенциал за още добри мачове в Европа според мен.

Вече са станали т.нар. рутиниран отбор - не, някакви аматьорчета - те си задават темпото - те водят мача.

Ха, наздраве!

П.П. Ще имат проблеми обаче с по-биткаджийски отбори от типа на украйските крави.

Но ще имат шанс срещу отбори, с които тръгнат да се надиграват. Демек на жребия ще им трябва отбор от Западна Европа - да не е от Източна, без Румъния и без Италия.

При другите ще имат шанс за нещо повече. Иначе 3 твърди влизания в началото на мача още и ще ги сгънат, ако им се падне някоя крава, да ги оритат - хихи
          Last edited by marandi; 29.11.2013, 14:59.

Коментар

• Нека съм аз хейтъра тудей!

Честно да кажа, не разбирам (т.е. разбирам, ама?!?!?), за един клуб с може би не повече от 20 служители (без футболисти и спортно технически състав), да има:

1.Благодетел
            2.Президент
            3.Изп.Директор
            4.Спортен директор
            5../....Гл.?Сч?..., сч.....
            .........
            ..........
            ...........

10.Ст.треньор
            11 - 22- футболисти (титуляри)
            ..........

Ташак.....

Пране на пари.....

Ей сега може да ме хейтвъртите!

Според мен не всичко, което изглежда добро е наистина добро.

Коментар

• Между другото сега се загледах в статистките и видях, че Лудогорец вече е отборът с най-висок коеф от Бг отборите - за пръв път от 12 години любимият ми Левски не води тази класация, но каквото сам си направиш....
              П.С. А по-добри от Лудите в ЛЕ са само Тотнъм, Залцбург и Фиорентина - кактро казват в едни буквални преводи - уважения
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И от мен браво! Не можах да гледам мача, но като гледах статистиката ПСВто с нищо не са успели да се противопоставят!
                Само дето ме е яд, че имах и един залог на овър-корнери а мача свършил с 1 корнер общо!

Коментар

• Едно голямо браво на Лудогорец за наистина уникалното представяне в Лига Европа тази година. Нека не си кривим душата и да кажем, че това е най-силното представяне на български отбор в групите на ЛЕ - желая им лек (доколкото тази думичка не е оксиморон за 1/16 финали на ЛЕ) и достигане поне на постижението на любимия ми Левски от преди 8 години. Естествено, аз никога няма да припозная фореста като любим отбор, ще ме дразнят и то много с игричките със "синьото" БФС, но да си го кажем честно - и Левски, и ЦСка, и Литекс, когато имаха пари, играеха същите игри, така че да не се правим на по-светци от папата. Тъжното е само, че на мач с ПСВ имаше едни 5-6 хиляди души - ако бяха Левски или Цска, при тези резултати, като на Лудите, стадионът щеше да е пълен, както подобава на класата на отбора, но...

Още веднъж - голямо браво и да продължавата все така.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да победиш клуб като ПСВ Айндховен - бивш европейски шампион, два пъти с по 2:0 вече не е случайност. Много добър Лудогорец. Браво, момчета!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Черноморец и аз ги мислих, ама с тази кьопавата атака...вземе да излезе някое 0-0 пак! Иначе АЗ би трябвало да си бият спокойно! Успех!

ПП и Лион и Бетис са ми супер непредвидими, така че единственото което бих пускал там е под 2.5!
                      Черноморец трябва задължително да бият днес за да имат шансове за елиминациите(което би трябвало да им е целта) при положение,че имат директен мач срещу ПСВ-то в Холандия

Лион са абсолютно тотаджийски мач,а за Бетис само това спасява сезона.
                      Най-вероятно ще го пусна отделно от другите - няма да издържа на близо 4 коеф

Успех и на теб!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Шведският национал Златан Ибрахимович отново демонстрира своето високо самочувствие. След победата на "Пари Сен Жермен" срещу "Олимпиакос" с 2:1 нападателят изрази увереност, че е най-добрият футболист в света.

През тази година Кристиано Роналдо и Франк Рибери са големите фаворити за "Златната топка", а Лионел Меси спечели отличието рекордните четири пъти. Ибрахимович обаче заяви, че тази награда изобщо не е важна за него.

"Нямам нужда от "Златната топка", за да знам, че съм най-добрият в света. За някои други играчи това (отличие) има по-голямо значение", заяви 32-годишният Ибрахимович, който ще пропусне световното първенство през 2014 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Черноморец - Динамо 1
                          Аз Алкмаар - Макаби Хайфа 1
                          Коеф. 2.51
                          Лион - Бетис 2 (все още под въпрос)
                          Общо идва 8.43
                          Черноморец и аз ги мислих, ама с тази кьопавата атака...вземе да излезе някое 0-0 пак! Иначе АЗ би трябвало да си бият спокойно! Успех!

ПП и Лион и Бетис са ми супер непредвидими, така че единственото което бих пускал там е под 2.5!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            За днес - в преспите - Днипро 1 и Крейзитата +0.5!
                            Общ коеф. нейде към 2.3!

А вашите?
                            Черноморец - Динамо 1
                            Аз Алкмаар - Макаби Хайфа 1
                            Коеф. 2.51
                            Лион - Бетис 2 (все още под въпрос)
                            Общо идва 8.43
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• За днес - в преспите - Днипро 1 и Крейзитата +0.5!
                              Общ коеф. нейде към 2.3!

А вашите?

Коментар

• Chelsea

Коментар

Working...
                                X