IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Аз съм правил 3 пъти Жданов с Лудогорец
    Нямаш дабъл борд, бря - те Марин пол ги забраниха още 77-ма по памет.

Загледай се само в 0 нулева водолиния ( газенето - червеното и черното ) където сменя цвета как е огънат нагоре.

То т'ва корито е изгнило отвсякъде - за бимсите му па да не говоря и те огънати кат' дъга
    Last edited by marandi; 29.11.2013, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Хе хе хе,

т'ва е от старите японци, които са вече не само стари, ами история - демек ги няма, да не ги изброявам - бяха големи - 13хил и малки 9 хил.

Интересното е защо още няма кораб кръстен "ЦСКА" с надпис "ЛУДОГОРЕЦ.КОМ" на борда му? При положение, че Домусчиев толкова свирепо отстоява тезата, че е със червено сърце???
      Пък купиха 6 китайски кораба и не кръстиха нито един от тях "ЦСКА"?
      Аз съм правил 3 пъти Жданов с Лудогорец

Коментар

Хе хе хе,

т'ва е от старите японци, които са вече не само стари, ами история - демек ги няма, да не ги изброявам - бяха големи - 13хил и малки 9 хил.

Интересното е защо още няма кораб кръстен "ЦСКА" с надпис "ЛУДОГОРЕЦ.КОМ" на борда му? При положение, че Домусчиев толкова свирепо отстоява тезата, че е със червено сърце???
        То контейнеровоз да вика Домуса "голям" на 13 хил и "малък" на 9 хил. - си е пълна тъпня с т'ва изгнило корито на 40 години кат' го гледам.

Тогаз може да е било голЕмо ... - ся е за скрап

Коментар

И защо няма още кораб с името Лудогорец. А какви времена бяха ехееее
          Хе хе хе,

Коментар

Не коментирам пълни аматьори ( спуснати ) кат' тоя шут Домуса - ама името си го избираш да се пише еднакво и на латинец и на кирилица.

Конфигурация "ТЦ" в края ще изкърти езика на всеки чужденец = TZ, както е написано.

П.П. Тъй, че добавяме - колкото разбира от футбол, кораби - толкоз разбира и от създаване на търговска марка.

Некъв смешен взе да ми става - па не знам.

( П.П. БАН - Българска академия на науките е писала стандарт за звуците в БГ между латинеца и кирилица ).

Демек по нея е TS = Ц, а не TZ като на тоя надписа.

Коментар

И се чудя защо? След като зелената и бялата боя са по-евтини от другите? И при положение, че президентът на Лудогорец е директор Снабдяване, ИТ и комуникации в navibulgar? И да не знае, че е по-евтино??? Домуса трябва да си размърда задника, че май му бъркат в джоба!

Коментар

• Тук ви бях правил анализ:

08.05.2012 - Ново Българско Възраждане ( част 2-ра )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-2-ra.951151
                -------------------------------------------------------------------------------------------------------
                Цитат:

Накратко какво протича като процеси:

- Запада ( ЕС ) допусна Исляма в социалната им система ( поради манията си да се правят на колонизатори и да си имат роби ) и до 20-30 години те ще го разрушат. Ислямът винаги като стратегия атакува в система “удж” ( т.е. стрела ) – концентриран удар. Неслучайно в момента се изкупуват най-популярните английски, френски, германски и прочие отбори по футбол, които да са с арабски собственици и те наливат луди средства в тях, за да могат да детронират на футболния им терен досегашните им най-успешни клубове пред публика, за да покажат превъзходството на Исляма. Популацията, която налагат е свръх-инвазивна и след няма и 50 години днешния Запад ще стане мюсюлмански, в което няма нищо лошо. България никога не е имала проблем с Исляма и неслучайно техния хляб/традиционна кухня носи името “булгур” – идващо от Българската цивилизация, защото те помнят какво сме им дали, а именно “хляба”.
                ------------------------------------------------------------------------------------------------

Виж отдолу коментарите и там коментирам през футболни топки анализа и как се пръква Лудогорец сякаш от нищото за БГ

Иначе е много по-многопластово, ама винаги свалям нещата да е четливо и разбираемо за всеки - щот', ако изгърбя от термини и кой ще ме разбере?!? ( риторично )

Та, запали една цигара и го прочети - с коментарите отдолу - толкоз време е - 4-5 мин.

Поздрави! ( бях ви го дал като анализ още преди година и половина какво се случва ).
                -------------------------------------------------------------------------------------------------

По принцип съм педант и много внимателно ви изследвам нещата и накрая да се превърнат само в 2 странички като анализ.

Ма, го прегледай - винаги съм гледал да ви предупредя ( включая и "бежанската" вълна, която ще видиш там включена

Писано е още отдавна - за да сте готови, ама греда май
                Last edited by marandi; 29.11.2013, 20:57.

Коментар

За съжаление си прав.

И зад всяко хубаво на пръв поглед нещо, създадено в БГ стои някаква лична амбиция(което не е лощо), реваншизъм, обида и к'во ли още не, но на първо място е да се начеше егото, а после другото - демек публичния резултат.

Точно за това не ми харесва така наречения "проект", "експеримент" Лудогорец. Точно защото е "експеримент" наченат с лична амбиция с чужди пари, и зощото създателите на този експеримент сами го наричат така - експериментът Лудогорец.

А бре някой знае ли кое място беше в п-ще Бургас, 1,2 ли беше - крановете не ги ли боядисаха в зелено?

Аз щото още се чудя как баджите на корабите вместо класиката жълто с червена лента не са ги променили със зелено с бяла лента?
                  Или още повече - как самите кораби не са ги боядисали зелени вместо черни и редбраун? И на борда им с големи (5 метрови) букви да пишат "ЛУДОГОРЕЦ.КОМ", ама на кирилица.
                  И се чудя защо? След като зелената и бялата боя са по-евтини от другите? И при положение, че президентът на Лудогорец е директор Снабдяване, ИТ и комуникации в navibulgar? И да не знае, че е по-евтино??? Домуса трябва да си размърда задника, че май му бъркат в джоба!
                  Той тоя разбира от кораби, колкото и от футбол - поредния спуснат парашутист с чужд капитал ( турски ).

П.П. Ма, нещо е забравил кого обижда - Армията на БГ - па, ние в атака сме убийствени - колко народи ни се пробваха досега през годините? ( че не ги броя )

Коментар

• Пол Гаскойн да го ева беше...голям играч, футболист де, беше...ама ...

Чета сега отбора на Англия за еврото 1996 - страшна работа, големи играчи:

1 GK David Seaman 19 September 1963 (aged 32) 24 England Arsenal
                    2 DF Gary Neville 18 February 1975 (aged 21) 10 England Manchester United
                    3 DF Stuart Pearce 24 April 1962 (aged 34) 65 England Nottingham Forest
                    4 MF Paul Ince 21 October 1967 (aged 28) 19 Italy Internazionale
                    5 DF Tony Adams (c) 10 October 1966 (aged 29) 40 England Arsenal
                    6 DF Gareth Southgate 3 September 1970 (aged 25) 4 England Aston Villa
                    7 MF David Platt 10 June 1966 (aged 29) 58 England Arsenal
                    8 MF Paul Gascoigne 27 May 1967 (aged 29) 38 Scotland Rangers
                    9 FW Alan Shearer 13 August 1970 (aged 25) 23 England Blackburn Rovers
                    10 FW Teddy Sheringham 2 April 1966 (aged 30) 15 England Tottenham Hotspur
                    11 MF Darren Anderton 3 March 1972 (aged 24) 11 England Tottenham Hotspur
                    12 DF Steve Howey 26 October 1971 (aged 24) 4 England Newcastle United
                    13 GK Tim Flowers 3 February 1967 (aged 29) 8 England Blackburn Rovers
                    14 MF Nick Barmby 11 February 1974 (aged 22) 6 England Middlesbrough
                    15 MF Jamie Redknapp 25 June 1973 (aged 22) 4 England Liverpool
                    16 DF Sol Campbell 18 September 1974 (aged 21) 1 England Tottenham Hotspur
                    17 MF Steve McManaman 11 February 1972 (aged 24) 10 England Liverpool
                    18 FW Les Ferdinand 8 December 1966 (aged 29) 10 England Newcastle United
                    19 DF Phil Neville 21 January 1977 (aged 19) 1 England Manchester United
                    20 MF Steve Stone 20 August 1971 (aged 24) 6 England Nottingham Forest
                    21 FW Robbie Fowler 9 April 1975 (aged 21) 3 England Liverpool
                    22 GK Ian Walker

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Много се раздаде момчето - на 27-28 като беше според мен халф номер 1 за цял свят.

П.П. Ма, той не ходи на чалгарница след мач и да кърка после до 7ч сутринта, щот' "празнувал" - ходил да клеца сестрата на брат си, ама те ингилизите са така.

И коза да имаше брат му и нея щеше да изклеца, щот' е на брат му - за чужда коза щеше да е в моргата, ма щом е на брат му ...... - може ... - хихи
                      Ми така си е.

Аз си спомням един английски играч, много ми харесваше като качества на терена, беше уникален. Но живота извън терена го унищожи. Е, това е на 90% вина на самия човек. На европейското в Англия вкара страшен гол. Беше замесен и с наркотици и с жени. Играеше в Тотнъм и в Шотландия, ама не си спомням името...чакай да питам чичо гугъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Хъх ....

чак сега чета, че тоя палячо Домуса се изцепил, че ЦСКА са прости, че не му дали стадиона си да тренирали преди мача? И той бил "цесекар" и ги гонил да им дава кинти, па ги дал на Левски. Следва извод: ЦСКА прости?

П.П. Ма, тоя голяма селска пръчка ще излезе нещо? Ами, ся ще взема 100$ и ще отида да искам да му вляза в банята да я ползвам.

Плащам си да'е ... ако не ме пусне в банята да си пусна 1 душ - кой излезе Прост!!!?!

ЦСКА ли?

П.П. Ай, у лево от мен - бахти селския бек - тръгнал да коментира ЦСКА дали са прости.

Той 100 живота няма да му стигнат да изкара футболистите, които изкара ЦСКА - Стойчков, Пенев, Бербатов и т.н. - па, камо ли успехите им на Европейските терени, които имат. Че вкарал и лафчета кой бил тоя Стойчо?

Той на Стойчо даже и бутонките му няма право да лъска - щот' топка не е бутал през живота си.

Мухльо - у лево и всички ЦСКА-ари бойкот срещу тоя шут - нека си ги вози "привържените" с автобуси кат' оня Доган - дет' си ги извозва па от Турция - неговите "привърженици".

У ле'у ....
                        За съжаление си прав.

И зад всяко хубаво на пръв поглед нещо, създадено в БГ стои някаква лична амбиция(което не е лощо), реваншизъм, обида и к'во ли още не, но на първо място е да се начеше егото, а после другото - демек публичния резултат.

Точно за това не ми харесва така наречения "проект", "експеримент" Лудогорец. Точно защото е "експеримент" наченат с лична амбиция с чужди пари, и зощото създателите на този експеримент сами го наричат така - експериментът Лудогорец.

А бре някой знае ли кое място беше в п-ще Бургас, 1,2 ли беше - крановете не ги ли боядисаха в зелено?

Аз щото още се чудя как баджите на корабите вместо класиката жълто с червена лента не са ги променили със зелено с бяла лента?
                        Или още повече - как самите кораби не са ги боядисали зелени вместо черни и редбраун? И на борда им с големи (5 метрови) букви да пишат "ЛУДОГОРЕЦ.КОМ", ама на кирилица.

Коментар

Гигс е едина изключителна личност.

Изключително много уважавам Гигс.

Ако има златна топка за цялостна кариера - Гигс.

И да подчертая, че не съм привърженик на МЮ, но позитивните, качествени, еродирани, и неегостични личности изпъкват.
                          Много се раздаде момчето - на 27-28 като беше според мен халф номер 1 за цял свят.

П.П. Ма, той не ходи на чалгарница след мач и да кърка после до 7ч сутринта, щот' "празнувал" - ходил да клеца сестрата на брат си, ама те ингилизите са така.

И коза да имаше брат му и нея щеше да изклеца, щот' е на брат му - за чужда коза щеше да е в моргата, ма щом е на брат му ...... - може ... - хихи

Коментар

• Гигс е едина изключителна личност.

Изключително много уважавам Гигс.

Ако има златна топка за цялостна кариера - Гигс.

И да подчертая, че не съм привърженик на МЮ, но позитивните, качествени, еродирани, и неегостични личности изпъкват.

Коментар

• Хъх ....

чак сега чета, че тоя палячо Домуса се изцепил, че ЦСКА са прости, че не му дали стадиона си да тренирали преди мача? И той бил "цесекар" и ги гонил да им дава кинти, па ги дал на Левски. Следва извод: ЦСКА прости?

П.П. Ма, тоя голяма селска пръчка ще излезе нещо? Ами, ся ще взема 100$ и ще отида да искам да му вляза в банята да я ползвам.

Плащам си да'е ... ако не ме пусне в банята да си пусна 1 душ - кой излезе Прост!!!?!

ЦСКА ли?

П.П. Ай, у лево от мен - бахти селския бек - тръгнал да коментира ЦСКА дали са прости.

Той 100 живота няма да му стигнат да изкара футболистите, които изкара ЦСКА - Стойчков, Пенев, Бербатов и т.н. - па, камо ли успехите им на Европейските терени, които имат. Че вкарал и лафчета кой бил тоя Стойчо?

Той на Стойчо даже и бутонките му няма право да лъска - щот' топка не е бутал през живота си.

Мухльо - у лево и всички ЦСКА-ари бойкот срещу тоя шут - нека си ги вози "привържените" с автобуси кат' оня Доган - дет' си ги извозва па от Турция - неговите "привърженици".

У ле'у ....
                              Last edited by marandi; 29.11.2013, 19:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Гигс: Възрастта няма значение
                                Крилото ще празнува 40-годишния си рожден ден в леглото, за да не му скроят номер съотборниците в Юнайтед
                                29 ное 2013|15:11 Днес легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс навършва 40 години. Този юбилей е забележителен, тъй като той продължава да играе на най-високо ниво и така се нарежда до емблематични имена в историята на футбола като Паоло Малдини.

Само преди два дни уелсецът изуми играчите на Байер Леверкузен, които не можеха да повярват на енергията, с която игра той пълни 90 минути в мача от Шампионската Лига. "Червените дяволи" разгромиха "Аспирините" с 5:0, а Гигс избяга над 11 километра. Само двама души от Юнайтед пробягаха повече.

По повод рождения ден на Гигс един куп треньори и колеги на играча се изказаха с възхищение за него. Самият той обаче не обръща голямо внимание на възрастта си.

"Това очевидно е значимо събитие, но аз се опитвам да не мисля за него", коментира Гигс относно рождения си ден.

"Не знам дали момчетата от отбора не планират нещо. За всеки случай обаче няма да отида. Ще си остана в леглото. Ще се радвам, когато всичко свърши".

"Факт е, че възрастта има значение. Но аз я приемам като предизвикателство. Аз самият ще знам кога е дошло времето".

"Важното е да приемеш това, че хората ще коментират "Краката му вече ги няма, той не трябва да е в отбора защото е прекалено стар".

"Но аз съм имал лоши мачове и когато съм бил на 19,20 или 25,26 години. Дори може би повече лоши мачове. Важното е да прецениш къде си ефективен все още. Дали помагаш на отбора, дали мениджърът те избира".

"Много ми помогна това, че останах през цялото време в един отбор. Ако се местех от клуб на клуб досега да бях свършен".

"Имам късмет да бъда в един клуб, където съм обграден от добри играчи. Имах и добър мениджър".

"Грижа се за себе си и тренирам всеки ден, за да бъда на разположение за селекция. Наслаждавам се колкото мога повече и разбира се, опитвам да помагам на тима".

"Не знам какво мислят за мен другите момчета. Когато аз бях на 17-18 годишна възраст, мислех че 31 е много стар. А ето ме сега на 40 години".

"Понякога може да е трудно, но все още се наслаждавам. Докато това е така, ще продължа".
                                Просто нямаме какво да коментираме!
                                Един от малкото останали големи спортисти във футбола, където всеки е сърдит на някой и за нещо!

Коментар

Working...
                                X