Няма спор, че Аякс. Тяхното натоварване във вътрешното първенство е неимоверно по-малко, в сравнение с това на Сити, следователно според мен, най-малкото не би трябвало да имат нищо против да играят в ЛЕ. Докато Манчини със сигурност НЕ ИСКА.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМанчини не иска да играят в ЛЕ ,а Дортмунд определено ще искат да са първи в групата... така че аз лично съм го сложил твърдо 1,заедно с Катания и първото полувреме на Малага-Андерлехт(за вдигане на коефициент и адреналин)...
Въпроса в групата е кой повече от Аякс и Шити иска да играе в ЛЕ!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...обаче сега чета, че от Дортмунд много титуляри ще почиват и май работата отива на 2ка. Дано все пак успеят да вкарат, защото аз вече ги включих в една Гол/гол колонка...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Ами втората им двойка нападатели (примерно Балотели и Джеко) би била третото най-силно нападение в лигата след Агуеро-Тевез и РВП-Руни (ако приемем за последния, че започнат да го пускат нападател), така че не си далеч от истината с твърдението за шестицата."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз имам големи съмнения относно това дали Манчини иска да класира Сити за Лига Европа. Според мен хич и не му трябва да го прави, което автоматично би означавало, че какъвто и състав да пуснат Дортмунд, Сити няма да спечелят. По мое мнение голове в мача ще има, остава само да са и в двете врати
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз имам големи съмнения относно това дали Манчини иска да класира Сити за Лига Европа. Според мен хич и не му трябва да го прави, което автоматично би означавало, че какъвто и състав да пуснат Дортмунд, Сити няма да спечелят. По мое мнение голове в мача ще има, остава само да са и в двете врати
..иначе довечера сити със сигурност са с "втория" отбор
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...обаче сега чета, че от Дортмунд много титуляри ще почиват и май работата отива на 2ка. Дано все пак успеят да вкарат, защото аз вече ги включих в една Гол/гол колонка..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеКажете как ги виждате мачовете довечера
ПСЖ - Порто 1 (dnb)
Олимпиакос - Арсенал 1 (dnb)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеТашак е отбора ти във фентазито....Last edited by Nikola; 03.12.2012, 17:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Май слънцето ще огрее и *** Анфлийлд:
Демба Ба отказа нов договор с Нюкасъл
ПП Как можах да изтърва една буква...поправям се имидиътли, дет' се вика!Last edited by man_united; 03.12.2012, 16:58.
Коментар
Коментар