IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    браво на гришата. и макар до голяма степен ферер сам да се би, гришата много му помогна да го направи. Браво, Гриша, а дано догодина помогнеш и за нещо повече на Дейвис къп.
    Браво на Гришо и честит нов Подпис.

Не е срамно да си чорбар, па т'ва е армията на БГ, дет' нямат загубена битка

Коментар

• Браво Гришо!

Коментар

• браво на гришата. и макар до голяма степен ферер сам да се би, гришата много му помогна да го направи. Браво, Гриша, а дано догодина помогнеш и за нещо повече на Дейвис къп.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          И до кога Грую ще е чорбар?
          поне до ответния мач през пролетта
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=8wIrsePzqL8
            Life won't wait for you.

Коментар

• И до кога Грую ще е чорбар?
              Life won't wait for you.

Коментар

що не гледате мача на григор бре- загуби първия, но се държи във втория и нищоч чудно да го вземе.
                и защо реши, че не гледаме Гришо?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                П.С. Да се "похваля" с новия си подпис
                знаех, че си гъз, но с това "Само ЦСКА!!!" показваш, че си пълна путка ................... припомни си дийл-а

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                за кура ще има проблем с модитата, така че максимумът е КЗЛ Така дийл ли си?

Коментар

• че даже го и взе - ферер определено е в изключително лоша форма, така че дано нашия се възползва и в третия сет.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• що не гледате мача на григор бре- загуби първия, но се държи във втория и нищоч чудно да го вземе.
                    П.С. Да се "похваля" с новия си подпис

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      ...Но от майтапите няма да се отърве.
                      Повярвай ми, знае си го много добре!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                        А, оня дето ти отговаря за ритането, ако поне малко е мъж и не носи пола, да бъде така добър да си смени аватара. Бъди мъж бе Груйчо...!!!
                        що, бе?

какво не харесваш в задника на груйчо? ...................... цвета на жартиера му ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Пичове,
                          Оставете Груйчето на мира,аз съм се разбрал с него и всичко е Ок.
                          Надявам се да си му взел сериозна сума.Но от майтапите няма да се отърве.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Пичове,
                            Оставете Груйчето на мира,аз съм се разбрал с него и всичко е Ок.

Сега за мача: най - сладко загубените ми пари - бях сложил на ТР 0:0 и 1:1,като много се чудех при тея куци нападения защо нулевото равенство беше с по-висок коеф. от головото - та нападателите на двата отбора носят радост единствено на кълвачите в Борисовата градина и Подуене (както казва един мой колега).
                            И двата отбора са много зле,но левскарите ни направиха подаръци сякаш ние имаме сто годишнина,а не те - това си е лично техен проблем.
                            Според мен разликата я направиха треньорите - Стойчо,колкото и да го плюем е единствения,който може да мотивира играчите. Имам чувството,че и с детския отбор да бяхме излезли пак нямаше да загубим мача.
                            Очаквам още следващия мач(нямам идея кой е той) да се осерем както само ние си знаем,но въпреки всичко - САМО ЦСКА !!!
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                              Виж сега и аз, ще ти го кажа само веднъж. Мислех те за точен, но от думите ти се вижда, че си абсолютна п...ка. Щом не си държиш на думата тогава защо въобще ни занимаваш с "виртуалните" си басове. Пу...тьо!!! Ама то какво ли и да се очаква от един Батковец. Да - публика съм! И видях, че си абсолютен пед...ал!!! ОК?!!! Точка...
                              Само човека, с който Грую има бас може да иска да си го изпълни..... или да го отърве от унижението Щото ако муси иска изпълнение а Грую се скрие, после ще трябва да си сменя ника.Не мисля, че ще се стигне до там. Подозирам че муси ще изкара нЕкой лев
                              Life won't wait for you.

Коментар

водя преговори с муси, защото басът ми е с него. Ако не е съгласен, басът си е бас и ще го изпълня - всеки си носи последиците от малоумието си
                                Щом водите преговори дано ти измъкне повече кинти
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X