Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Снощи видяхме две неща:
1. Време е Скоулс и Гигс да окачват обувките, защото само с акъл вече не става...трябва и тичане!
2. Меси НЕ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛИСТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! Без Шави и Иниеста си е просто един добър футболист!
ПП Жалко, че Бенфика изтърваха да напълнят кошарата на Барса, че бях сложил овър, ама здраве да е!
Коментар
-
I've told you - има нещо гнило в покрайнините на манчестър
П.С. Честит имен ден, Колец
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеa, те тая те е сигураИли поне опцията: отборът да победи, след като е губел в резултата, ама няма да се учудя и на директна 2-ка
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИмам рожден ден в неделя момци и няма да мога да присъствам на спечелването на титлата ни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ, чак да се пенявя ...
За сити ??? трудна работа ...
просто на моменти ме учудва наглостта на такиз индивиди ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАко не играят, броят ли го за кеф 1. или изгаряш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДано днес гледаме много голове: Последното ми залогче е за Меско, Гомес и Грахчето по всяко време да вкарат! Не са много сочни коефициентите, ама с голяма вероятност да станат. Общо 3.09 от Спортингбет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеТова звучи доста добре - ако е ново, тъкмо още не го знаят много хора и би следвало да е спокойно и да няма разни позьори... Аз съм ОК.. Колче, ти?!... Други?..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеако искате, гледам, че са отворили едно заведение на ФЕстивална с огромни ТВ-та, аи е чистак ново, та може там, стига да ви е удобно? У нас също е опция, само трябва да договоря и с жената хавата, но си е опция отвсякъде, щото тя ще е на зумба по това време. Така че решавайте и да се сбираме - пък ще дразним после дружно Колеца
Коментар
-
ако искате, гледам, че са отворили едно заведение на ФЕстивална с огромни ТВ-та, аи е чистак ново, та може там, стига да ви е удобно? У нас също е опция, само трябва да договоря и с жената хавата, но си е опция отвсякъде, щото тя ще е на зумба по това време. Така че решавайте и да се сбираме - пък ще дразним после дружно Колеца
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЕееее, Никола, ще е кофти подарък пък баш за рождения ти ден сити да ви разцепи... Сори, мейт, но ти пожелавам поне другите подаръци да са хубави...
Това обаче не ни пречи на нас тримата, естествено ако има и други желаещи да го гледаме някъде на по бира? Отива май на шоу с тая защита на гяволетата...Естествено другите участници във форума са добре дошли също...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЕееее, Никола, ще е кофти подарък пък баш за рождения ти ден сити да ви разцепи... Сори, мейт, но ти пожелавам поне другите подаръци да са хубави...
Това обаче не ни пречи на нас тримата, естествено ако има и други желаещи да го гледаме някъде на по бира? Отива май на шоу с тая защита на гяволетата...Естествено другите участници във форума са добре дошли също...
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИмам рожден ден в неделя момци и няма да мога да присъствам на спечелването на титлата ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНякъде с хубави телевизори и меки дивани... Който знае да казва...
Мачът ще е интересен, на Никола ще му нося салфетки, ако резултатът отиде на към три - четири на нула...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар