IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    излезе слух за договорка 2:2, ама да не ме псуваш после
    Не съм съгласен!
    Вече съм го пуснал "под 3.5" заедно с Берое ДНБ и Черно море АХ-1!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Дайте по една прогноза за утрешното дерби!

Като гледам какви голови машини са и двата отбора мисля, че най-очаквано е мача да завърши 0-0!
      излезе слух за договорка 2:2, ама да не ме псуваш после
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дайте по една прогноза за утрешното дерби!

Като гледам какви голови машини са и двата отбора мисля, че най-очаквано е мача да завърши 0-0!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Е де! Фен на отбор, който сте нарочили показва, че най-добрия футболист на кръвния враг е пълен боклук!
          Ако го видя, ще му счупя краката и ще го дам на негрите да го довършат....
          На негрите или на "негритата"
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Преди няколко дена говореше за истини Фен на Юнайтед би следвало никога повече да не коментира симулации за дузпи при наличието на виртуози като Йънг, Уелбек,Рууни, Нани и т.н.
            Съгласен съм на 100 %. Нито симулациите нито съдииството!!!!!
            врати за мазета, решетки, блиндирани врати

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Преди няколко дена говореше за истини Фен на Юнайтед би следвало никога повече да не коментира симулации за дузпи при наличието на виртуози като Йънг, Уелбек,Рууни, Нани и т.н.
              Е де! Фен на отбор, който сте нарочили показва, че най-добрия футболист на кръвния враг е пълен боклук!
              Ако го видя, ще му счупя краката и ще го дам на негрите да го довършат....

Коментар

• Преди няколко дена говореше за истини Фен на Юнайтед би следвало никога повече да не коментира симулации за дузпи при наличието на виртуози като Йънг, Уелбек,Рууни, Нани и т.н.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Който го може го може

Суарес хвърли още кал по репутацията си с нова симулация (ВИДЕО)

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Вики, ква Надежда, нали са некви Николети, Марии и т.н. в Син сити?!?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                      Отиде си и последната надежда да се класираме за Бразилия 2014. Някак ми писва вече да чакам следващите квалификации с надеждата да стане нещо.
                      Вики, ква Надежда, нали са некви Николети, Марии и т.н. в Син сити?!?
                      И това ще мине ...

Коментар

• Отиде си и последната надежда да се класираме за Бразилия 2014. Някак ми писва вече да чакам следващите квалификации с надеждата да стане нещо.
                        домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          хм, ами късметче, значи този мач няма да е Х, а ние имаме повече нужда от реанимиране, така че муси ще е с нов аватар от събота вечер Сигурно после ще отпаднем за купата
                          Мдаааа , значи ще ви опукаме двойно
                          Свиквай отсега с новия си аватар.
                          Стойчо е все още нахъсан по това време на годината.
                          Утре им дават заплатата за миналия месец и в събота ще орат терена
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            На всичко отгоре се паднахме и за купата... сега и мегдан за врътки ще има, а ако няма такива, то поне оправдания на феновете на загубилия отбор, че е имало договорки...
                            хм, ами късметче, значи този мач няма да е Х, а ние имаме повече нужда от реанимиране, така че муси ще е с нов аватар от събота вечер Сигурно после ще отпаднем за купата
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Лично аз си мисля да го пусна на ТР 0:0 и 1:1 , но предполагам ,че коефициентите за тези резултати ще са по-ниски от тези за победа на някой от дватата отбора.
                              Аз лично мисля 1-0, 0-0 и 0-1, не вярвам и двата отбора да вкарат гол!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Пресоленото е че Лудогорец прави чудеса.
                                Имаше кавички а и две победи от два мача и без допуснат гол определено си е чудо !!!
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X