If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, значи е време да има, макар че мисля за поредния безличен Х, от който никой няма да спечели
На всичко отгоре се паднахме и за купата... сега и мегдан за врътки ще има, а ако няма такива, то поне оправдания на феновете на загубилия отбор, че е имало договорки...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Кое съм пресолил за Лудогорец?
Ето го състава от последния им мач в Европа: Лудогорец: 21.Вл. Стоянов, 5.Барт, 20Шоко, 27.Моци, 80.Кайсара, 7.Александаров, 8.Фабио Ешпиньо, 11.Кишада, 18.Дяков, 84.Марселиньо, 93.Мисиджан.
Като не могат да се финансират - да се закриват!!!
Да се върнат към аматьорските начала до момента,в който узреят за идеята.
е, значи е време да има, макар че мисля за поредния безличен Х, от който никой няма да спечели
Лично аз си мисля да го пусна на ТР 0:0 и 1:1 , но предполагам ,че коефициентите за тези резултати ще са по-ниски от тези за победа на някой от дватата отбора.
абе пълни простотии плямпате - огромната част от тези хорица са РОДЕНИ в държава, за която играят. Вярно, родителите им или дедите им са емигрирали там по икономически причини, но тези хора са родени там и са пълноправни граждани. Ние не сме икономическа дестинация и си купуваме наемници, а наемникът си е наменик колкото и да се мъчи да пее химна.
Сега ще сме стимулирани от вълната сирийски бежанци...дано има повече младежи - потенциални български национали!...е верно повечето нямат паспорти и картотеките трудно ще станат...но знае ли човек?
май много бързо забравяш Пажин, Загорчич, Томашич, Янкович, та дори и Митко Удоджи или сегашния Маркиньос Аз съм твърд противник на натурализирането на чужденци - с каквото можем, с това ще играем. Много симпатичен отбор са ми Атлетик Билбао - само местни момчета и толкова, но местни, които оставят сърцата си на терена, а не се разхождат. Аз си имам теория за Бг футбола - няма как да очакваш от градско момче да се напъва да тича, за това трябват здрави гени (физически), а такива има на село, но в селата вече няма хора. затова и нямаме футбол - просто от разглезени мърди, няма как да се получи отбор. Затова просто снижаваме критериите, забравяме за 94-та и се простираме според чергата си, а тя е екс републиките на ссср, македония, финланидя, исландия, футболните джуджета от острова и т.н. Без очкавания, без нагласи, но и без превъзнасяния, но пък и без излишни изхвърляния, как с 2 хикса след опълчение и подценяване на чехия и дания, сме станали голямата работа и каквото дойде-дойде. Това е.
Не съм ги забравил,но тогава пак Гришата даде зор за тримата му сърби да направят необходимия брой мачове като национали,че да ги продаде в Англия,но те пък тъпите англичани не ги взеха, защо ли?
Митко нямам спомен да има официален мач за България,докато Маркиньос има такива,но и те се броят на пръсти.
Пажин наистина оставяше сърцето си,но той просто беше боец ... тогава лвски доминираше в БГ с милионите на Чорни и това си мисля,че беше гъдел за Чорни и Грашнов... всички знаем за успехите на левски в Европа по това време - победите над ЦСКА ,доколкото имаше такива ...
Стягай се и си намери аватар - събота идва,а според едно изследване ЦСКА няма загуба от съпреника си през Октомври през последните 15години
Клозе, Подолски, Йозил, Кедира, Гюндоган, Боатенг - сите АРИЙЦИ-КОРЕНЯЦИ!!!
абе пълни простотии плямпате - огромната част от тези хорица са РОДЕНИ в държава, за която играят. Вярно, родителите им или дедите им са емигрирали там по икономически причини, но тези хора са родени там и са пълноправни граждани. Ние не сме икономическа дестинация и си купуваме наемници, а наемникът си е наменик колкото и да се мъчи да пее химна.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Може и да не са кореняци,но са израснали там и са придобили техния манталитет.
Доколкото си спомням само Клозе и Боатенг не са родени в Германия,но са там от съвсем детска възраст.
Ами като сме тръгнали с клубния футбол да си накупиме и национали...
Германия навремето направи насила Асмоа германец - първия чернокож национал (Хитлер се е въртял като електромер на дневна в гроба) ...
Италия направи Освалдо италианец...
Вини Джоунс се сети,че дядо му е уелсец...
Едуардо откога е хърватин?
Сина на най-великият (според мен) маратонец - чист славянин,добре че снощи не го пуснаха вместо стареца,че Минев и Манолев само щяха да чуват като минава покрай тях...
Такива школи имахме и е*ахме майката на всичко,както само ние (дори и сърбите бледнеят пред нас) можем.
май много бързо забравяш Пажин, Загорчич, Томашич, Янкович, та дори и Митко Удоджи или сегашния Маркиньос Аз съм твърд противник на натурализирането на чужденци - с каквото можем, с това ще играем. Много симпатичен отбор са ми Атлетик Билбао - само местни момчета и толкова, но местни, които оставят сърцата си на терена, а не се разхождат. Аз си имам теория за Бг футбола - няма как да очакваш от градско момче да се напъва да тича, за това трябват здрави гени (физически), а такива има на село, но в селата вече няма хора. затова и нямаме футбол - просто от разглезени мърди, няма как да се получи отбор. Затова просто снижаваме критериите, забравяме за 94-та и се простираме според чергата си, а тя е екс републиките на ссср, македония, финланидя, исландия, футболните джуджета от острова и т.н. Без очкавания, без нагласи, но и без превъзнасяния, но пък и без излишни изхвърляния, как с 2 хикса след опълчение и подценяване на чехия и дания, сме станали голямата работа и каквото дойде-дойде. Това е.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Точно за това иде реч Манче,
Докат се купуват разни чужденци, НЯМА да има БЪЛГАРИ ...
Трябва да се тръгне от долу нагоре..
Бази и обучение на млади треньори, адекватна физическа и тактическа подготовка, хранене и въстановяване, дневен и нощен режим...
След няколко ГОДИНИ, ще излезнат новите ЛЪВОВЕ...
Питай немците, след онова европейско, какво направиха ..
+1
Не са само немците,ами холандците? Ами белгийците? Швейцарците? Все страни със сравнително малко население.
На всички им е ясно,че не можем да сме футболна страна като Бразилия,Испания и Италия,където постоянно се развиват таланти,но по едно поколение на всеки 10-15 години смятам,че е напълно във възможностите... просто трябва да се иска това да се случи.
Бази и обучение на млади треньори, адекватна физическа и тактическа подготовка, хранене и въстановяване, дневен и нощен режим...
В тези времена всички тези неща са нормални. Все пак става въпрос за пари!
Не става дума само за пари! Просто в Испания "тарани" няма, а в Англия са "на почит" чукундурестите халфове тип Джерард, Лампард и Гарет Бари или коне-бегачи тип Аарон Ленън!
А като трябва да се запълни липсващото "звено"....защо да не се "купи" някой футболист сега-веднага?!
Стават такива работи!
СВЕТОВНИЯ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН Испания в момента иска да открадне Диего Коща от Бразилия! А той даже няма испански корени - просто играе 5 години там.
Англия иска Янузай да играе за тях, защото нямат един читав плеймейкър, а момчето е обещаващ талант!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Стават такива работи!
СВЕТОВНИЯ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН Испания в момента иска да открадне Диего Коща от Бразилия! А той даже няма испански корени - просто играе 5 години там.
Англия иска Янузай да играе за тях, защото нямат един читав плеймейкър, а момчето е обещаващ талант!
В тези времена всички тези неща са нормални. Все пак става въпрос за пари!
Коментар