Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеДедо Сашо е мръсник, но за номерата със Стърлинг са виновни неговите агенти.. Все пак за Чарли Адам бая му позадигна цената... Сега не се е изказвал, че иска да го купува момчето... Аз затова най-бих се зарадвал да сменим Улокот със Стърлинг... Струва ми се, че ще е добре за Ливърпул за близкото бъдеще... Естествено, ако могат Арсенал да дадат и 10 млн. евро, за да покрием и разходите по Стъридж...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧарли Адам беше купен за 6 750 000 паунда.Мръсните номера са част от играта и Фъргю я играе, няма спор. Но тъй като е лицемерна путка следващия път като му направят на него такъв номер пак ще циври на курвите си от ФА да наказват други клубове - справка Габриел Хайнце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениещо да е курвенска - вижда шанс човека и се възползва. Ти ако видиш закъсало предприятие с атрактивни активи, обявен от синдик за продажба, би ли го купил? Бизнесът си е бизнес, а етиката - ами тя е за феновете на АрсеналМакар че и тях ги обвиняват в кражби - цецко фабрегаса как го взеха, примерно
А шотландското пиянде е калса - може да е всичко друго, но към този човек трявба да се отнасяме с респект, независимо колко ни е противен, включително и на мен. Фактите са факти...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък ги виждам по друг начин нещата....малко да върнем лентата! Пуул преговарят за звездата на Блекпул...за 5-6 милиона и излиза САФ и казва "Такъв играч струва най-малко 10 милиона!" След това разбира се Блекпул го продават точно за толкова и Пуул са си ПРЕ**НИ отвсякъде!
Сега вероятно също прави мръсно на един от бившите си големи противници, като само с една две забележки ги принуди бързо да се съгласят с условията му и да му вдигнат заплатата с някой милион на сезон!
ПП Не виждам въобще какво да говорим за школа, като никой топ-отбор в Англия няма такава!Life won't wait for you.
Коментар
-
що да е курвенска - вижда шанс човека и се възползва. Ти ако видиш закъсало предприятие с атрактивни активи, обявен от синдик за продажба, би ли го купил? Бизнесът си е бизнес, а етиката - ами тя е за феновете на АрсеналМакар че и тях ги обвиняват в кражби - цецко фабрегаса как го взеха, примерно
А шотландското пиянде е калса - може да е всичко друго, но към този човек трявба да се отнасяме с респект, независимо колко ни е противен, включително и на мен. Фактите са факти...
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМежду другото поредната курвенска постъпка на Фъргю.Още преговарят Хенри и Стърлинг и шотландската курва се меси.
Бедни ми, бедни Фъргю, време ти за клиниката за нефелниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМежду другото поредната курвенска постъпка на Фъргю.Още преговарят Хенри и Стърлинг и шотландската курва се меси.
Бедни ми, бедни Фъргю, време ти за клиниката за нефелни
Сега вероятно също прави мръсно на един от бившите си големи противници, като само с една две забележки ги принуди бързо да се съгласят с условията му и да му вдигнат заплатата с някой милион на сезон!
ПП Не виждам въобще какво да говорим за школа, като никой топ-отбор в Англия няма такава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеШок от Острова: Манчестър Юнайтед натиска Ливърпул за Стърлинг
Май е време и Ливърпул да приеме ролята на Арсенал...да обиграва играчи за Юнайтед, Сити и Челси....
1. Школата на Penalty United УМРЯ и сега ще трябва да крадат от други школи.
2. Фъргю се е побъркАл.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Шок от Острова: Манчестър Юнайтед натиска Ливърпул за Стърлинг
Май е време и Ливърпул да приеме ролята на Арсенал...да обиграва играчи за Юнайтед, Сити и Челси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение...но никога Юнайтед! Това говори ли ти нещо или трябва да обяснявам за кой ли път, повтаряйки не само себе си но и доста от участниците във форума
Коментар
Коментар