If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако пак прочета пост на някой фен на Арсенал относно симулации и отсъдени дузпи и в полза на Ман Юнайтед, ЩЕ ГО ПСУВАМ докато администраторите ме баннат! Днешната симулация може да влезе в топ 10 на всички времена според мен, така че нека си гледат техния отбор!
Мен лично ме е срам от педераската постъпката на касорла ...излага целия отбор по този начин.......
Иначе нямаш грижи, когато момента настъпи ще се псуваме до откат
Arsenal have had as many penalties in their last 4 home league games (3), as they did in their previous 41 at the Emirates.
Ако пак прочета пост на някой фен на Арсенал относно симулации и отсъдени дузпи и в полза на Ман Юнайтед, ЩЕ ГО ПСУВАМ докато администраторите ме баннат! Днешната симулация може да влезе в топ 10 на всички времена според мен, така че нека си гледат техния отбор!
Макар че гледах репортаж от мача, в момента по Нова спорт го дават целия, а минутата на първата дузпа наближава. Та, ще гледам внимателно и повторенията също! Не вярвам че Касорла би симулирал, просто не е такъв фурболист, а и не играе в отбор с такива наклонности! Втората дузпа е 1000 процентова, между другото!
Вие се гответе за разгрома утре
Не вярвам Фъргю сериозно да си прави тия сметки.По скоро е традиционното манкско заяждане.
от дъртия манаф може да се очаква всичко ................... ако може да бъдеш сигурен в нещо -> то е, че ВЕНГЕР никога няма да направи подобни к/рвенски номера...
аз пък знам, че стърлинг е роден на 8-ми декември 1994 .................... демек утре става на 18 години и вече има право да подпише първия си професионален договор до сега момъка нямаше договор и взимаше някакви си 1 000 или 2 000 лири на седмица от следващата седмица има право да подпише с който си иска
Значи съм се объркАл сериозно.Е нищо де.Не вярвам Фъргю сериозно да си прави тия сметки.По скоро е традиционното манкско заяждане.
Доколкото знам Стърлинг има година и половина до края на договора.Дали Фъргю ще вземе играч, който година и половина само тренира с резервите и не помирисва терен? Защото това го чака ако не подпише
Макар че ако Фъргю даде 20 + Чичарито ще ви го дадеме опакован с панделка
аз пък знам, че стърлинг е роден на 8-ми декември 1994 .................... демек утре става на 18 години и вече има право да подпише първия си професионален договор
до сега момъка нямаше договор и взимаше някакви си 1 000 или 2 000 лири на седмица
от следващата седмица има право да подпише с който си иска
лятото по този начин един черньо напусна манафите и отиде и подписа първия си договор с дъртата госпожа, а дедо сашко дъртия алко си изяде гъзъ от яд ............. сега този черньо е почти несменяем титуляр за торинци
все пак основен кандидат за подписа на стърлинг са шититата, а дъртия манаф искал да купува пак нападател и усилено се говори за левандовски
"През последните 25 години мачовете между Ливърпул и Юнайтед бяха невероятни. Но винаги има важни мачове. Сега нещата се промениха, защото в момента Ливърпул не се бори за титлата така, както Сити...."
Е така е.Като се намесиха Холси,Уеб и други педераси
Ох това, ако се случи холко хранитба ще отнесе Греъм.
Доколкото знам Стърлинг има година и половина до края на договора.Дали Фъргю ще вземе играч, който година и половина само тренира с резервите и не помирисва терен? Защото това го чака ако не подпише
Макар че ако Фъргю даде 20 + Чичарито ще ви го дадеме опакован с панделка
"През последните 25 години мачовете между Ливърпул и Юнайтед бяха невероятни. Но винаги има важни мачове. Сега нещата се промениха, защото в момента Ливърпул не се бори за титлата така, както Сити...."
Коментар