IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит празник, Никола! Много здраве и сбъднати мечти... на Олд Трафорд!
    Каквото и да си говорим, както и да се "плюем", е важно да ни има - и феновете на Арсенал, и на Юнайтед, и на Пуул, и на Челси, и на другите знайни и незнайни отбори от ПЛ, за да е по-истинско, интригуващо и дори весело, това първенство!
    Още веднъж - много здраве и късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Говориш като фен на Юнайтед, какъвто мисля не си! Явно си бил заложил овър картони... И аз така псувах ама даже не разбрах на кой вдигнаха "печелившия" за мен 6ти картон!

ПП Честит рожден ден на Никола! Момчетата от Олд Трафърд му направиха страхотен подарък!
      не съм им фен, даже са ми по-скоро несимпатични, но когато ги режат, това трябва да се каже (какт и когато ги подпират). Колкото до мача - не съм играл картони, играх първи гол на перси, а той вкара последен - все едно

Колец, и от мен чрд - не успяхме да направим сБирка днес, а мачът си заслужаваше. от мен да знаеш - и умната, и русата, щото както казваше един приятел - е.еш, не е.еш, на к.ра времето му си минава
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Rio you red legend!

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Говориш като фен на Юнайтед, какъвто мисля не си! Явно си бил заложил овър картони... И аз така псувах ама даже не разбрах на кой вдигнаха "печелившия" за мен 6ти картон!

ПП Честит рожден ден на Никола! Момчетата от Олд Трафърд му направиха страхотен подарък!

Благодаря запожеланията. Факт. Идната аседмица ще ги гледам нашите зверове live на Олд Трафорд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            абе каквото и да си говорим, английските съдии са хомосекшуъли -мача на селските отбори от манчестър е поредното доказателство: поне 1 червен картон, недадена дузпа, незачетен 100% гол и незнам си колко жълти картона - уникална селяния

Коментар

• абе каквото и да си говорим, английските съдии са хомосекшуъли -мача на селските отбори от манчестър е поредното доказателство: поне 1 червен картон, недадена дузпа, незачетен 100% гол и незнам си колко жълти картона - уникална селяния
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• GOLAZO: Superb header by Steven Gerrard. Shame it was an OWN goal!

Как да не го мразя още повече, като така ми прецака колонката с "ъндърите"...луузърпул, дейш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Няма да могат Марински. Манчини лъже, че Силва бил контузен и няма да играе, но да пускаш такива евтини блъфчета е несериозно. Ние довечера ще излезем с третия състав, докато те играха в титулярния си състав срещу Дортмунд вчера.

Това е най-сигурнат двойка. Ще ги смажем.
                    Last edited by Nikola; 09.12.2012, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Ейй, пак топчии замесени в най-интересния момент, дори и на дербито на Манчестър! И като ви казваме после, че драмите и зрелището ни съпътстват, вие се засягате
                      Духът на Арсенал е навсякъде във Висшата лига!

Go Gunners!
                      Мерси кевче, че този път продадохте играч на Юнайтед, а не на Шити или Барцелона!

Мисля, че борбата за титлата взе да добива желаната посока!
                      GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Коментар

• Ейй, пак топчии замесени в най-интересния момент, дори и на дербито на Манчестър! И като ви казваме после, че драмите и зрелището ни съпътстват, вие се засягате
                        Духът на Арсенал е навсякъде във Висшата лига!

Go Gunners!

Коментар

• ех, ама като се съберете талибаните тип сини каски или червени кхмери (всекиму според предпочитанията на отбора) и става страшно - абе той Венгер си призна

„Съжалявам, ако не е било дузпа. Говорих със Санти и той ми каза, че е докоснат, след което е загубил баланс“, коментира мениджърът на Арсенал.
                          „Може би той се е постарал малко повече“, добави французинът.
                          „Това бе трудно решение за съдията. Аз ще разговарям със Санти и ще му направя забележка“, каза още Арсен Венгер

aма,не, тук има по-наясно и от него със ситуацията... Ето такива моменти правят разликата между феновете на даден отбор и говедата/свинете (иликакто са там английските им еквиваленти) сред тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            Мен лично ме е срам от педераската постъпката на касорла ...излага целия отбор по този начин.......
                            малко прибързваш с оценките ми се струва

и за слепите е видно, че контакт има http://www.youtube.com/watch?v=-ra-ut43Wbg

това ренде от У.Б.А. обръсна крака на Касорла от големия пръст, че чак до външното кокaлче на левия му крак

такава засилка която целеше краката на противника не е нормална и дори да не е в наказателното поле се дава жълт картон на дърводелеца

при подобен удар но няколко милиметра в страни ще изкарва Касорла не само от мача, не само за полусезона, но и до края на сезона в следствие на контузията която може да получи

Касорла просто се уплаши и съвсем инстинктивно се строполи, но веднага стана и това можеше да подскаже на съдията, че контакта е бил минимален и от там тататък да решава какво да прави , както можеше и да се консултира с помощника си

някой ако иска мога да го обръсна и аз така с един ритник и после да видим дали няма да се хване за крака в следствие на опит за самосъхранение - това е инстинкт .............. първичен инстинкт

Касорла не се е въргалял по терена и да е търсил помощ от медицинско лице в опит да замаскира симулацията си

така, че моя съвет е да не си толкова краен в изказванията си

иначе има две много показателни неща които са от предните няколко поста

Първоначално изпратено от Avalanche
                            Arsenal have had as many penalties in their last 4 home league games (3), as they did in their previous 41 at the Emirates.
                            за 41 мача в ЕПЛ сме получили 3 дузпи като домакини на емирейтс ............. като един сезон има 19 домакинства , а 41 мача са цели 2 сезона и още 3 мача отгоре на това ---- за цялото това време сме получили само 3 дузпи и стотина несвирени

за същия период през последните 2 сезона шити са получили 20 дузпи на техния стадион етихад, а манафите са получили 13 дузпи като домакини на дъртия трафорд

http://www.sportal.bg/news.php?news=400354

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=400354

Вчера - два дни преди изключително важното дерби на Манчестър, сър Алекс Фъргюсън за пореден път доказа, че е ненадминат по отношение на психологическите войни, предшестващи най-решаващите за отбора му мачове. По време на петъчната си пресконференция шотландецът изригна с интересен, но погрешен факт. Той заяви, че се смущава от голямото количество дузпи, отсъдени в полза на Манчестър Сити. Според него става дума за 21 наказателни удара в "последната година". Всъщност дузпите са толкова, но от началото на сезон 2010/11 година. Още по-любопитното е, че според статистиката на "Опта" за същия период в полза на Манчестър Юнайтед са отсъдени точно толкова 11-метрови наказателни удара - 21. Едва на трето място по този показател е Челси - с 16 дузпи.

Интригуващ е и друг статистически факт - 20 от споменатите 21 дузпи в полза на Манчестър Сити са отсъдени на "Етихад Стейдиъм", докато 8 от тези в полза на Юнайтед за отсъдени далеч от "Олд Трафорд". От началото на този сезон пък съотношението в Премиър лийг е 5:4 е в полза на "червените дяволи". През миналата кампания, в която "гражданите" спечелиха титлата, в полза на Манчестър Юнайтед реферите за отсъдили 11 дузпи - 3 повече в сравнение с тези на Сити.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X