IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера за поред път не познах нито един от английските мачове

LIverpool, away from home with no strikers, score three against an Allardyce side. Football: Defying logic since 1863.

... Довечера направо ме е страх да играя за Фулам

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Тук е мястото да му призная на Колчо - оказа напълно прав... Манчини не става за треньор и подари мача на дедо Сашо... Юнайтед бяха по-подготвени и знаещи какво да правят, особено 1-вото полувреме. Юнайтед има треньор който знае какво прави, Сити разчитат на наистина качествени футболисти, но имат назначен за треньор абсолютен идиот...
      Аз не съм човека дето ще защитавам Манчини, ама човека правилно каза: имам 4ма страхотни нападатели, които не вкарват! Видя се вчера кой вкара головете: ЯЯ Туре и Сабалета! Дано продължат нападателите да са толкова ялови!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        не съм им фен, даже са ми по-скоро несимпатични, но когато ги режат, това трябва да се каже (какт и когато ги подпират). Колкото до мача - не съм играл картони, играх първи гол на перси, а той вкара последен - все едно

Колец, и от мен чрд - не успяхме да направим сБирка днес, а мачът си заслужаваше. от мен да знаеш - и умната, и русата, щото както казваше един приятел - е.еш, не е.еш, на к.ра времето му си минава
        +1

Коментар

• Тук е мястото да му призная на Колчо - оказа напълно прав... Манчини не става за треньор и подари мача на дедо Сашо... Юнайтед бяха по-подготвени и знаещи какво да правят, особено 1-вото полувреме. Юнайтед има треньор който знае какво прави, Сити разчитат на наистина качествени футболисти, но имат назначен за треньор абсолютен идиот...

Коментар

• Опа... с леко закъснение, но пък от сърце: честит празник, Никола! Жив и здрав, успехи, а любимците ти те зарадваха допълнително вчера
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Въпреки че не споделям мнението че Меско е най-добрия футболист на всички времена, не мога да не го поздравя за рекорда, наистина е уникален, но това разбира се е основно в контекста на уникалната Барцилона!

Коментар

я кажи що подстригаха къдравото шиле, дето ви играе десен бек - едно време така дядя миша чьорний подстрига нспп за бъркане в кацата с меда без позволение
                Шилето е най-добрия десен бек в Англия този сезон. Факт.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• я кажи що подстригаха къдравото шиле, дето ви играе десен бек - едно време така дядя миша чьорний подстрига нспп за бъркане в кацата с меда без позволение
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вчера поредната изцепка на големио Джо Харт. 1-во построи стена само от 3 души ... удара на Ван Перси мина между 3-я и евентуален 4-ти. 2-ро застана почти в средата на рамката, а не повече в своя ъгъл ...

И засега никъде не виждам коментари за димките и предметите, хвърлени от уж гражданите ... Мисля, че могат да отнесат солидно наказание. Такова нещо не съм виждал поне от 15 години и повече години по английските терени.

Надявам се Юнайтед да си повярват, че могат да обръщат всякакви мачове и да позагубят малко точки до края ...

Коментар

що бе, аз си ги коментирах и двата - 100% са, факт. А ти вместо да се радваш, че това са 10 точки по-малко за мен във фентъзито, пак си неодоволен
                      А ти що не казваш нищо за повече от нарисувания червен картон на Тевез дста лицемерно
                      Е за какво да се радвам, когато клубната принадлежност за мен е много по-важна от тъпото фентъзи. Иначе относно ситуацията с Тевез нямам какво да ти кажа, то всичко е ясно. Сега The FA ще разгледа ситуацията и най-вероятно ще го накажат за няколко мача, което напълно ще сложи край на надеждите на Челски за титлата.

Коментар

• MU

Лелеее, а тези МU кво направиха вчера MC
                        домоуправител

Коментар

• що бе, аз си ги коментирах и двата - 100% са, факт. А ти вместо да се радваш, че това са 10 точки по-малко за мен във фентъзито, пак си неодоволен
                          А ти що не казваш нищо за повече от нарисувания червен картон на Тевез дста лицемерно
                          Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Защо не коментирате, че в последните два мача ни отмениха два чисти гола?

Доста лицемерно......
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Защо не коментирате, че в последните два мача ни отмениха два чисти гола?

Доста лицемерно......

Благодаря ти кеф за добрите думи.Искрено се надявам всички да сме на ясно, че когато си говорим всичко е на шега и напълно в реда на шегата.

Коментар

• герд е най-великия - колкото и да смятам меси за уникат и извънземно, рекордът си е на герд, най-малкото защото е в по-малко мачове.

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X