IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Искам поне пет минути продължение."
    Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Чекай-чекай малко! Даунинг освен на Мидълсбро не виждам на кой друг могат да го натътрузят!
        Пък Нанко е ясно че ще пътува към Еуропата...дали ще е в Интер, дали ще е в Зенит или в някой друг що годе приличен отбор няма голямо значение за нас, просто явно момчето спря да се развива и вече с наличието на много крила и атакуващи играчи и конкуренцията му идва в повече!

ПП Ей сегичка пуснах основния залог за днеска: Арсенал и Рома да вкарат над 1.5 и ПСЖ Х2. Дава ми доста приличния коефициент 2.41, с хубав залог може да се постигне добър резултат! GO GUNNERS дет'са вика!
        Ей така та искам!
        Ама ако се доберем до стратегическото 0:1 и се затворим да пазим резултата, утре да не обърнеш пак плочата Споко шегувам се, ние сме отбор който играе до края, а треньорът ни не се казва Жозе Мауриньо или Рафа Бенитес, а Арсен Венгер - човекът в когото всички вярваме! А и, това ние шансът за първи трофей от близо 7 години, така че едва ли ще го проиграем с лека ръка, макар че винаги трябва да се има едно на ум, особено когато става дума за Арсенал
        И все пак, късмет в залозите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          нани е много добър играч, въпреки че е ултра лакомия Според мен ще пасне на Арсенал - аз бих предложил една трансферна врътка: Нани в Арсенал, Уолкът в Ливърпул, а Даунинг в Юнайтед (и без това страдат от липсата на крила, а сега без Нани - хептен, + че с Йънг си имат обиграване от Вила) и мисля, че всичко ще е 6
          Чекай-чекай малко! Даунинг освен на Мидълсбро не виждам на кой друг могат да го натътрузят!
          Пък Нанко е ясно че ще пътува към Еуропата...дали ще е в Интер, дали ще е в Зенит или в някой друг що годе приличен отбор няма голямо значение за нас, просто явно момчето спря да се развива и вече с наличието на много крила и атакуващи играчи и конкуренцията му идва в повече!

ПП Ей сегичка пуснах основния залог за днеска: Арсенал и Рома да вкарат над 1.5 и ПСЖ Х2. Дава ми доста приличния коефициент 2.41, с хубав залог може да се постигне добър резултат! GO GUNNERS дет'са вика!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Венгер прибира изпадналия в немилост Нани от Ман Юнайтед

Не може ли след този брилянтен трансфер да вземе и Даунинг
            нани е много добър играч, въпреки че е ултра лакомия Според мен ще пасне на Арсенал - аз бих предложил една трансферна врътка: Нани в Арсенал, Уолкът в Ливърпул, а Даунинг в Юнайтед (и без това страдат от липсата на крила, а сега без Нани - хептен, + че с Йънг си имат обиграване от Вила) и мисля, че всичко ще е 6
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Венгер прибира изпадналия в немилост Нани от Ман Юнайтед

Не може ли след този брилянтен трансфер да вземе и Даунинг
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Днес смятам артилеристите да ми донесат някой лев, ама още се чудя какво да заложа: че ще вкарат над 2.5 гола или че ще пуснат поне един (т.е. Г/Г)? Все пак това е единствения им шанс за някаква купа и Венгер вече си каза, че ще играе "с титулярите":
                http://www.goal.com/en/news/9/englan...t-bradford-but

Коментар

• кога е било, ама как е било, ама в колко мача, ама защитниците тогава били напушени от уудсток, та затова не играели, ама химията сега е на непознати висоти, ама... и т.н. Всякакви подобни сравнения са малоумни, принципно - кой е постигнал по-голяма победа: Калоян при Одрин, Крум при Верегава или Симеон край Ахелой?, затова гледаме само чистата математика (доколкото и тя е възможна да ни даде верни данни), а те показват следното - количествено Меси би рекорда чисто математически и вече всички ще се равняват по него, но качествено (като съотношение брой голове/брой мачове) рекордът си е на Герд.

Прав си за едно, което никой (или поне аз) никога не е отричал - Меси е уникат, Меси е барселона, останалото е пълнеж. радвам се, че и ти го осъзнаваш, а сме водили доста спорове по въпроса

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

как мислиш??? ...................... кога е било по-лесно да се вкарват голове??? ...................... преди 40 години или сега??? ..................... не ми отговаряй, а се опитай да си обективен пред себе си...

вместо да се радвате, че сте свидетели на нещо което няма да се повтори през този ви живот .................... някои си бъркат по дупките за да вадят доводи с които сами не могат да убедят себе си...
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• абе, какво става с онова гелосано португалско цигане което имаше претенции към златната топка за тази година .................. гледам, че дори фалкао го е изпревир при голмайсторите

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      герд е най-великия - колкото и да смятам меси за уникат и извънземно, рекордът си е на герд, най-малкото защото е в по-малко мачове.

как мислиш??? ...................... кога е било по-лесно да се вкарват голове??? ...................... преди 40 години или сега??? ..................... не ми отговаряй, а се опитай да си обективен пред себе си...

вместо да се радвате, че сте свидетели на нещо което няма да се повтори през този ви живот .................... някои си бъркат по дупките за да вадят доводи с които сами не могат да убедят себе си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                        Ibrahimovic: "Messi's record? With all the penalties they've given Barcelona I could've scored 90 goals this season"
                        цървул ................. нали беше в БАРСА и вкара 15 гола за 1 сезон

„Аз също щях 90 гола, ако реферите отсъждаха дузпа в моя полза толкова лесно, колкото го правят за Барселона“, заяви той пред франския ежедневник „Екип“.

Изданието обаче справедливо обяснява, че от началото на сезона ПСЖ са получили точно толкова дузпи в първенството, колкото и каталунците.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Въпреки че не споделям мнението че Меско е най-добрия футболист на всички времена, не мога да не го поздравя за рекорда, наистина е уникален, но това разбира се е основно в контекста на уникалната Барцилона!
                          Ibrahimovic: "Messi's record? With all the penalties they've given Barcelona I could've scored 90 goals this season"

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Вчера за поред път не познах нито един от английските мачове

LIverpool, away from home with no strikers, score three against an Allardyce side. Football: Defying logic since 1863.

... Довечера направо ме е страх да играя за Фулам
                              Аз пък хванах Евертън с 5 лв. @ 50-1 и с още 5 лв. @ 125 - 1
                              Има явно баланс в природата...

Коментар

Вчера за поред път не познах нито един от английските мачове

LIverpool, away from home with no strikers, score three against an Allardyce side. Football: Defying logic since 1863.

... Довечера направо ме е страх да играя за Фулам
                                Оплачи се на мен
                                Усещах голове в Манчестърското дерби и го набих 3:3 и 4:3
                                Иначе за Чуковете и Пуул как ми хрумна да играя 2/1 на полувреме/краен и 3:2 на точен чак се чудя. Да ги бях завъртял и наобратно, сега шях да съм мнооого доволен, ама не би

Коментар

Working...
                                X