If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
много нервен изглеждаш от страни ................... взимай хапчетата навреме, че не ти стане нещо до мачовете след 2 месеца
сладур ... запази си емоциЙте за мачовете със Суонси и КПР... Радвай се, че излязохте от групата си ... толкоз ...
както казах, уважавам всеки противник ... но ако ни отстраните, ще е изненада...
но всичко е възможно ...
иначе, реално, ако няма контузиЙ и сме в пълен състав, ще Ви напълним кошницата още първия мач...
(btw знае ле се къде е първия мач ?)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коле, смятам че въодушевлението ти от посещението ти на Олд Трафорд ти идва повече.
Би трябвало да не залагаш много на спортни събития свързани с любимия отбор
Коле, смятам че въодушевлението ти от посещението ти на Олд Трафорд ти идва повече.
Би трябвало да не залагаш много на спортни събития свързани с любимия отбор
За какво да ревем бре ???
Че ще ви азфърлим от турнира ле ???
Момко, изфърляли сме къде по-сериозни противници ... Сега просто се паднахте вие...
Уважавам ВСЕКИ противник, но смятам, че ще ви отстраним ...
и то грозно ...
много нервен изглеждаш отстрани ...................
лошото е, че после пак много ще реват .................. няма толкова много ревящ отбор в ШЛ като тех
За какво да ревем бре ???
Че ще ви азфърлим от турнира ле ???
Момко, изфърляли сме къде по-сериозни противници ... Сега просто се паднахте вие...
Уважавам ВСЕКИ противник, но смятам, че ще ви отстраним ...
и то грозно ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Мдам, красота - без английски отбори на 1/4 финалите - май всички ще се сърредотОчат за спечелването на най-великото първенство на всички галактики премиершиТ-а
Ако отпаднем от Реал, което е около 75% вероятно титлата в Премиършип ще е на 100% за нас! Получава се т.нар. сложна вероятност, която пак показва добрите шансове за титла!
Иначе сред другите двойки определно окото хваща сблъсъка на другите два отбора, които подкрепям: Барса и Милан!
ПП Груйче, големия печеливш в днешния жребий са немските отбори, които от сега имат 2 сигурни участника, а и Шалке имат мечтан за техните стандарти противник!
Ми, Коле
Не съм много убеден, че ще успеете да ги отстраните ...
А звиздите ми говорят, ча АКО отстраним артилеристете, ще играем с победителя от вашата двойка ...
...
А след жребия на четвАртфиналете, ще ти кажа кой ще е КЕШоносителя ...
Знаеш, че ги ЗНАМ тия неща ...
Успех на ВСИЧКИ отбори - нека по-добрите продължат напред !!!
Коментар