IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Айдееееееее Реал! Жребий мечта!
    Колец, т'ва да не ти е Рединг и да ви свири Холси, или друг олигофрен? Събуди се!
    Last edited by marinbg; 20.12.2012, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      (btw знае ле се къде е първия мач ?)
      Знае се! Отборите завършили втори в групите си: Реал, Арсенал, Милан... са домакини в първите мачове!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        много нервен изглеждаш от страни ................... взимай хапчетата навреме, че не ти стане нещо до мачовете след 2 месеца
        сладур ... запази си емоциЙте за мачовете със Суонси и КПР... Радвай се, че излязохте от групата си ... толкоз ...
        както казах, уважавам всеки противник ... но ако ни отстраните, ще е изненада...
        но всичко е възможно ...
        иначе, реално, ако няма контузиЙ и сме в пълен състав, ще Ви напълним кошницата още първия мач...

(btw знае ле се къде е първия мач ?)
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Коле, смятам че въодушевлението ти от посещението ти на Олд Трафорд ти идва повече.
          Би трябвало да не залагаш много на спортни събития свързани с любимия отбор
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Коле, смятам че въодушевлението ти от посещението ти на Олд Трафорд ти идва повече.
            Би трябвало да не залагаш много на спортни събития свързани с любимия отбор

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              За какво да ревем бре ???
              Че ще ви азфърлим от турнира ле ???
              Момко, изфърляли сме къде по-сериозни противници ... Сега просто се паднахте вие...
              Уважавам ВСЕКИ противник, но смятам, че ще ви отстраним ...
              и то грозно ...
              много нервен изглеждаш отстрани ...................
              Last edited by Nikola; 20.12.2012, 14:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                басче и с теб на 100 кинта
                Дай коефициент. Не ме подценявай баси.

Коментар

Според мен ще победим Реал.
                  басче и с теб на 100 кинта
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

лошото е, че после пак много ще реват .................. няма толкова много ревящ отбор в ШЛ като тех
                    За какво да ревем бре ???
                    Че ще ви азфърлим от турнира ле ???
                    Момко, изфърляли сме къде по-сериозни противници ... Сега просто се паднахте вие...
                    Уважавам ВСЕКИ противник, но смятам, че ще ви отстраним ...
                    и то грозно ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Според мен ще победим Реал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Мдам, красота - без английски отбори на 1/4 финалите - май всички ще се сърредотОчат за спечелването на най-великото първенство на всички галактики премиершиТ-а
                        Ако отпаднем от Реал, което е около 75% вероятно титлата в Премиършип ще е на 100% за нас! Получава се т.нар. сложна вероятност, която пак показва добрите шансове за титла!
                        Иначе сред другите двойки определно окото хваща сблъсъка на другите два отбора, които подкрепям: Барса и Милан!

ПП Груйче, големия печеливш в днешния жребий са немските отбори, които от сега имат 2 сигурни участника, а и Шалке имат мечтан за техните стандарти противник!

Коментар

Айдееееееее Реал! Жребий мечта!
                          Ми, Коле
                          Не съм много убеден, че ще успеете да ги отстраните ...
                          А звиздите ми говорят, ча АКО отстраним артилеристете, ще играем с победителя от вашата двойка ...
                          ...
                          А след жребия на четвАртфиналете, ще ти кажа кой ще е КЕШоносителя ...
                          Знаеш, че ги ЗНАМ тия неща ...

Успех на ВСИЧКИ отбори - нека по-добрите продължат напред !!!

Коментар

лошото е, че после пак много ще реват .................. няма толкова много ревящ отбор в ШЛ като тех
                            басче на 100 кинта, че байрЕн ще ви отстранят
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Явно си отписал ШЛ!

Поне ще отпаднете красиво

Коментар

• Айдееееееее Реал! Жребий мечта!

Коментар

Working...
                                X