IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Полки, посмекчи тона пич! Нека диалогът се води коректно и дори и да се бъзикаме да е просто заради добрата атмосфера! Нека се уважаваме един друг, мисля че е напълно възможно! )
      Подкрепям kev. Евала.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        паднахме да ... и ?

бяхме по-добрият отбор, но загубихме ....
        на какво бяхте по-добри??? ..................... на приказки преди мача ли???

е, да ................... там винаги сте били сред най-добрите

Коментар

паднахме да ... и ?
          бяхме по-добрият отбор, но загубихме ... толкоз ... Челси и актуалният носител на КЕШ ... (КЕШ, това е Купата на Европейските Шампиони - пояснявам Ти го, защото отборчето, на което си привърженик, я е виждало само по телевизията ... )
          А колко сме смешни, ще разберете на терена...
          Бъди здрав ...
          Тук съм на позицията на Колчо, в момента баварската машина е сериозна сила, на Арсенал им е трудно със силни отбори. Да не забравяме какво ги направиха Тотнъм за 20 минути... Все пак до пролетта има време...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            то и финала преди 6 месеца беше на алианц .................... ама паднахте от най-слабия отбор печелил ШЛ

иначе сте най-смешния отбор след манафите .................. все много големи приказки преди мачовете и после се криете като насрани след мачовете

отстъпвате на манафите само по това, че те преди финала срещу БАРСА тренираха кой и как вдига купата, сколс рита по кокалчетата футболистите на БАРСА, а след финала като си сложи фланелката на БАРСА и 3 дни не я бил свалил по негови приказки
            Полки, посмекчи тона пич! Нека диалогът се води коректно и дори и да се бъзикаме да е просто заради добрата атмосфера! Нека се уважаваме един друг, мисля че е напълно възможно!
            А иначе, нека момчетата на Венгер да покажат на какво са способни и да се получат хубави мачове, другото е до някъде плод и на късмета!
            Нека наистина по-добрите спечелят, и все пак:

Go Gunners!

Коментар

то и финала преди 6 месеца беше на алианц .................... ама паднахте от най-слабия отбор печелил ШЛ

иначе сте най-смешния отбор след манафите .................. все много големи приказки преди мачовете и после се криете като насрани след мачовете

отстъпвате на манафите само по това, че те преди финала срещу БАРСА тренираха кой и как вдига купата, сколс рита по кокалчетата футболистите на БАРСА, а след финала като си сложи фланелката на БАРСА и 3 дни не я бил свалил по негови приказки
              паднахме да ... и ?
              бяхме по-добрият отбор, но загубихме ... толкоз ... Челси и актуалният носител на КЕШ ... (КЕШ, това е Купата на Европейските Шампиони - пояснявам Ти го, защото отборчето, на което си привърженик, я е виждало само по телевизията ... )
              А колко сме смешни, ще разберете на терена...
              Бъди здрав ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Много интересен жребий се е получил и ни очакват изключителни мачове. Жалко че мачовете между Шахтьор и Дортмунд ще останат в сянката на големите дербита, защото тези два отбора играят наистина много красив и атрактивен футбол.
                Освен това съм изненадан от жребия на манчовци, не помня от колко години все имат супер лек жребий, но сега късметът не е с тях. Ако не оправят защитата ще им бъде много сложно, но имат своите шансове. Иначе Байерн и Барса ще минат лесно през Арсенал и Милан според мен
                Сигурно е хубаво, че ще бъдем "аутсайдер" в нашата двойка, защото последните години като "фаворит" нямахме късмет - особено в двубоите с Байерн преди 2-3 години!
                Това което ме притеснява е вероятността тези месеци да са последни за Моу в Реал и той няма да е доволен само от купата на краля, а ще иска и ШЛ...ей така за изпроводяк! Дано в този турнир успехите му да са подобни като с Челси, а не като с Порто и Интер!

Коментар

Ан така ...
                  реванша е на Алианц Арена ....

...

Коментар

кефиш ме максимално, но хапчето още не ти е подействало

дали ще можеш да се справиш с компа и да провериш, че в последните 5 години сме се класирали в групите за следващия кръг винаги преди последния мач който е бил без значение за нас

иначе то вас всяка година ви изненадват къде ли не ...................... колкото и да ви помагат съдиите както в германия , така и в европата
                    Полкич,
                    айде да не профанизираме диалога със сравнения ( кой отбор кой е... и къде е ) ...
                    Не вярвам да имаме нужда от съдия за да Ви отстраним ...
                    Пожелавам си, и двата отбора да нямат контузиЙ...
                    Нека станат два итересни мача ...
                    Пък по-добрият да продължи ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Много интересен жребий се е получил и ни очакват изключителни мачове. Жалко че мачовете между Шахтьор и Дортмунд ще останат в сянката на големите дербита, защото тези два отбора играят наистина много красив и атрактивен футбол.
                      Освен това съм изненадан от жребия на манчовци, не помня от колко години все имат супер лек жребий, но сега късметът не е с тях. Ако не оправят защитата ще им бъде много сложно, но имат своите шансове. Иначе Байерн и Барса ще минат лесно през Арсенал и Милан според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Хич не ме касае, дали ще спечелим. Просто ще бъде епичен мач. Мисля че имаме своите шансове, въпреки че към момента Реал изглеждат фаворити.
                        Разбера се, че и двата отбора могат да продължат напреТ ...
                        това е най-интересният футболен турнир (за мен)
                        и то именно зарат такива мачове ...
                        Заряда е огромен ...

Коментар

Радвай се, че излязохте от групата си

ако ни отстраните, ще е изненада...
                          кефиш ме максимално,

дали ще можеш да се справиш с компа и да провериш, че в последните 5 години сме се класирали в групите за следващия кръг винаги преди последния мач който е бил без значение за нас

иначе то вас всяка година ви изненадват къде ли не ...................... колкото и да ви помагат съдиите както в германия , така и в европата
                          Last edited by Nikola; 20.12.2012, 14:26.

Коментар

• Направо ми е жал какво ще им се случи на Арсенал.

Рибери, Мюлер, Манджукич, Крос и Робен и ко срещу Саня, Кшчелни, Гибс и Вермален.....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Знае се! Отборите завършили втори в групите си: Реал, Арсенал, Милан... са домакини в първите мачове!
                              Ан така ...
                              реванша е на Алианц Арена ....

...
                              Милан Барса и Манчо Реал...
                              Да, таз година подредиха по-добре жребия ...
                              ...
                              Юве полека се пракрадва напреТ ...
                              внимавайте ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Колец, т'ва да не ти е Рединг и да ви свири Холси, и друг олигофрен? Събуди се!
                                Хич не ме касае, дали ще спечелим. Просто ще бъде епичен мач. Мисля че имаме своите шансове, въпреки че към момента Реал изглеждат фаворити.

Коментар

Working...
                                X