Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПолки, посмекчи тона пич! Нека диалогът се води коректно и дори и да се бъзикаме да е просто заради добрата атмосфера! Нека се уважаваме един друг, мисля че е напълно възможно!)
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениепаднахме да ... и ?
бяхме по-добрият отбор, но загубихме ....
е, да ................... там винаги сте били сред най-добрите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениепаднахме да ... и ?
бяхме по-добрият отбор, но загубихме ... толкоз ... Челси и актуалният носител на КЕШ ... (КЕШ, това е Купата на Европейските Шампиони - пояснявам Ти го, защото отборчето, на което си привърженик, я е виждало само по телевизията ... )
А колко сме смешни, ще разберете на терена...
Бъди здрав ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнението и финала преди 6 месеца беше на алианц .................... ама паднахте от най-слабия отбор печелил ШЛ
иначе сте най-смешния отбор след манафите .................. все много големи приказки преди мачовете и после се криете като насрани след мачовете
отстъпвате на манафите само по това, че те преди финала срещу БАРСА тренираха кой и как вдига купата, сколс рита по кокалчетата футболистите на БАРСА, а след финала като си сложи фланелката на БАРСА и 3 дни не я бил свалил по негови приказки
А иначе, нека момчетата на Венгер да покажат на какво са способни и да се получат хубави мачове, другото е до някъде плод и на късмета!
Нека наистина по-добрите спечелят, и все пак:
Go Gunners!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнението и финала преди 6 месеца беше на алианц .................... ама паднахте от най-слабия отбор печелил ШЛ
иначе сте най-смешния отбор след манафите .................. все много големи приказки преди мачовете и после се криете като насрани след мачовете
отстъпвате на манафите само по това, че те преди финала срещу БАРСА тренираха кой и как вдига купата, сколс рита по кокалчетата футболистите на БАРСА, а след финала като си сложи фланелката на БАРСА и 3 дни не я бил свалил по негови приказки
бяхме по-добрият отбор, но загубихме ... толкоз ... Челси и актуалният носител на КЕШ ... (КЕШ, това е Купата на Европейските Шампиони - пояснявам Ти го, защото отборчето, на което си привърженик, я е виждало само по телевизията ... )
А колко сме смешни, ще разберете на терена...
Бъди здрав ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМного интересен жребий се е получил и ни очакват изключителни мачове. Жалко че мачовете между Шахтьор и Дортмунд ще останат в сянката на големите дербита, защото тези два отбора играят наистина много красив и атрактивен футбол.
Освен това съм изненадан от жребия на манчовци, не помня от колко години все имат супер лек жребий, но сега късметът не е с тях. Ако не оправят защитата ще им бъде много сложно, но имат своите шансове. Иначе Байерн и Барса ще минат лесно през Арсенал и Милан според мен
Това което ме притеснява е вероятността тези месеци да са последни за Моу в Реал и той няма да е доволен само от купата на краля, а ще иска и ШЛ...ей така за изпроводяк! Дано в този турнир успехите му да са подобни като с Челси, а не като с Порто и Интер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАн така ...
реванша е на Алианц Арена ....
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекефиш ме максимално, но хапчето още не ти е подействало
дали ще можеш да се справиш с компа и да провериш, че в последните 5 години сме се класирали в групите за следващия кръг винаги преди последния мач който е бил без значение за нас
иначе то вас всяка година ви изненадват къде ли не ...................... колкото и да ви помагат съдиите както в германия , така и в европата
айде да не профанизираме диалога със сравнения ( кой отбор кой е... и къде е ) ...
Не вярвам да имаме нужда от съдия за да Ви отстраним ...
Пожелавам си, и двата отбора да нямат контузиЙ...
Нека станат два итересни мача ...
Пък по-добрият да продължи ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Много интересен жребий се е получил и ни очакват изключителни мачове. Жалко че мачовете между Шахтьор и Дортмунд ще останат в сянката на големите дербита, защото тези два отбора играят наистина много красив и атрактивен футбол.
Освен това съм изненадан от жребия на манчовци, не помня от колко години все имат супер лек жребий, но сега късметът не е с тях. Ако не оправят защитата ще им бъде много сложно, но имат своите шансове. Иначе Байерн и Барса ще минат лесно през Арсенал и Милан според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеХич не ме касае, дали ще спечелим. Просто ще бъде епичен мач. Мисля че имаме своите шансове, въпреки че към момента Реал изглеждат фаворити.
това е най-интересният футболен турнир (за мен)
и то именно зарат такива мачове ...
Заряда е огромен ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРадвай се, че излязохте от групата си
ако ни отстраните, ще е изненада...
дали ще можеш да се справиш с компа и да провериш, че в последните 5 години сме се класирали в групите за следващия кръг винаги преди последния мач който е бил без значение за нас
иначе то вас всяка година ви изненадват къде ли не ...................... колкото и да ви помагат съдиите както в германия , така и в европатаLast edited by Nikola; 20.12.2012, 14:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗнае се! Отборите завършили втори в групите си: Реал, Арсенал, Милан... са домакини в първите мачове!
реванша е на Алианц Арена ....
...
Милан Барса и Манчо Реал...
Да, таз година подредиха по-добре жребия ...
...
Юве полека се пракрадва напреТ ...
внимавайте ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКолец, т'ва да не ти е Рединг и да ви свири Холси, и друг олигофрен?Събуди се!
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар