IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Мдам, красота - без английски отбори на 1/4 финалите - май всички ще се сърредотОчат за спечелването на най-великото първенство на всички галактики премиершиТ-а
    Хммм ...
    Като гледам, има реална възможност на 1/4 финалите да видим 3 германски отбора ...
    Да не избързваме разбира се, но и на трите отбора противниците са преодолими ...

Гледайте само Милан какво ще причини на Барса ...
    Звиздите ми го говоят !!!
    Да !!!.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Мдам, красота - без английски отбори на 1/4 финалите - май всички ще се сърредотОчат за спечелването на най-великото първенство на всички галактики премиершиТ-а
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Явно си отписал ШЛ!

Поне ще отпаднете красиво

Така !!!
        Да видим, кой ще е отпадналият ...
        Нека продължи отборът който заслужава ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ей на тоя Макманамън ръчичката ще му счипя....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            За днес, си пожелавам Арсенал !!!
            Да !!!
            Еми, не може - те са на абонамент при Меско и компания! Нали играят красив футбол, поне отпадат красиво (с изключение на последния мач)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              За днес, си пожелавам Арсенал !!!
              Да !!!
              Явно си отписал ШЛ!

Поне ще отпаднете красиво
              Last edited by kev; 20.12.2012, 11:50.

Коментар

• За днес, си пожелавам Арсенал !!!
                Да !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Абе слабичък ... след всеки негов гол умира по някой известен.Слаб е като атомна бомба е слаб
                  Стърлинг е подписал. Честито.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                    Дано се развие, преди контузията беше много добър, но в момента е слабичък.....

Защо ми триеш постовете? Не съм написъл нищо конкретно за теб?!
                    Абе слабичък ... след всеки негов гол умира по някой известен.Слаб е като атомна бомба е слаб
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ако търсиш сигурна прогноза и коеф. е добър (т.е. над 1.2), то пиши, че челски ще се класират. Много уважавам лийдс (един от най-симпатичните ми отбори в англия), но просто в този мач нямат никаъв шанс, освен ако бенитес не излезе с юношеската формация, което (след загубата на клубното първенство) няма как да си позволи. И все пак изчакай да излязат стартовите състави и тогава играй.
                      Не следя лийдс и не знам дали ще вкарат гол, но можеш да търсиш над 1,5 гола на челси, ако е добър коеф (т.е. над 1.8). успех
                      Добра прогноза, аз играх само над 2.5 ама в колонка, която ми излезе! Най-много ме е яд за това че играх Дортмунд 1ца, а трябваше 1 и над 2.5 или само над 2.5 гола за тях! Все пак вчера не беше лош ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Рамзи е едва на 21 години? Мислих че е доста по-дърт.

Значи все още може да се развие добре.
                        Дано се развие, преди контузията беше много добър, но в момента е слабичък.....

Защо ми триеш постовете? Не съм написъл нищо конкретно за теб?!

Коментар

• Рамзи е едва на 21 години? Мислих че е доста по-дърт.

Значи все още може да се развие добре.

Коментар

• Само не давайте на Рамзи да вкарва голове, че се нЕкой умира после.
                            Last edited by B.Graham; 19.12.2012, 19:07.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Страхотна новина за Сити. В школата им се работи добре.

Коментар

• Arsenal Football Club is delighted to announce that five of its young internationals have today signed new long-term contracts.

The quintet of Kieran Gibbs (23), Carl Jenkinson (20), Alex Oxlade-Chamberlain (19), Aaron Ramsey (21) and Jack Wilshere (20), who are all full internationals, and between them have already made more than 350 first-team appearances for the Gunners, have all committed their long-term futures to Arsenal.
                                Last edited by Avalanche; 19.12.2012, 17:59.

Коментар

Working...
                                X