If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никола, това ми заприлича на приказката за лисицата и гроздето
Да видим все пак какво ще се случи.
Е баси гроздето. Никой не е чувал за него и изведнъж голяма звезда... На нас не ни трябват такъв тип играч. На нас ни трябва много спешно креативен халф и плеймекър от световна класа.
Първо хич не е толкова добър и второ според мен ше отиде в Арсенал.
Никола, това ми заприлича на приказката за лисицата и гроздето
Да видим все пак какво ще се случи.
П.П. Според мен това момче може да се превърне в новия Йън Райт, който също навремето купуваме от Палас, и би било добре ако трансферът стане факт!
Има хъс, има техника, вкарва голове, не знам само дали е скандалджия и дали умее да псува, но това не пречи да се превърне някой ден в новия ни лидер!
Този сезон не виждам съдиите с какво са ни помогнали!
От 54 вкарани гола имаме една грешно отсъдена дузпа (падането на Уелбек), която така или иначе беше пропусната!
Виж артилерията здраво я бутат към топ 4. Два мача спечелиха само с дузпи и един с нередовен гол в последните минути на мача!
А дано си прав, че по едно време бях изгубил надежда
Ама като се замисля само това бутане няма да свърши работа. Трябва да се положат усилия и за попрепъването на Евертън и Тотнъм, които ще са ни основни конкуренти за заветното място. Дано във ФА помислят и в тази посока
Недейте ми показвайте очила, ами покажете точки, които сме спечелили от ГРЕШНИ съдийски отсъждания!
Защото освен посочените мачове на артилерията сега ми дойде много пресен спомен: победата на Шити с гол в 93 минута, в който Бари откровено изблъска защитника и вкара с глава от малкото наказателно поле!
- мачът с Ливърпул;
- мачът с Челси;
Това съвсем набързо. Тук няма да коментираме изобщо изрода Сколс, който изобщо не мисли как влиза и следва да има червен картон във ВСЕКИ мач в който играе!!!
Недейте ми показвайте очила, ами покажете точки, които сме спечелили от ГРЕШНИ съдийски отсъждания!
Защото освен посочените мачове на артилерията сега ми дойде много пресен спомен: победата на Шити с гол в 93 минута, в който Бари откровено изблъска защитника и вкара с глава от малкото наказателно поле!
Започни от + 6 точки на Анфийлд и Стамфорд Бридж
Също се замисли колко пъти от началото на сезона съдиите спестяват картони (къде жълт, къде червен) на Перси
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Този сезон не виждам съдиите с какво са ни помогнали!
От 54 вкарани гола имаме една грешно отсъдена дузпа (падането на Уелбек), която така или иначе беше пропусната!
Виж артилерията здраво я бутат към топ 4. Два мача спечелиха само с дузпи и един с нередовен гол в последните минути на мача!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар