IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Аз съм на волея с превключване на мача само при гол.... също съм и на уиски

Прогнози: Нашите бият трудно немците, вероятно с 3-2, а Ливърпул и Юнайтед играят продължения, за да мога накрая да погледам и тях. Суарез, разбира се, вкарва гол и не ухапва Евра
    ние ще бием с 3:1, така че споко, дори ще можеш да изгледаш мача след 65-тата минута. То и без това дотогава ще е зеро:зеро, така че няма да си пропуснал нищо Аз очкавам да излязат в полутитулярни състави и идвата отбора, само не знам дали рожко няма да пази стърготината за црните маци или пък ще го пусне заедно със суарез, че да обиграват? Очаквам и прокация от евро-долар-лев, но да видим дали ще му се вържат, а очкавам и црвена карта за поне един от двата отбора
    Аз ще пийна тоже едно виски, пък дано да е на хайрлия
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      я да ви видя червените островни запалянковци - довечера какво ще гледате: мега-дербито или юнаците срещу дойчовете
      Аз съм на волея с превключване на мача само при гол.... също съм и на уиски

Прогнози: Нашите бият трудно немците, вероятно с 3-2, а Ливърпул и Юнайтед играят продължения, за да мога накрая да погледам и тях. Суарез, разбира се, вкарва гол и не ухапва Евра
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• я да ви видя червените островни запалянковци - довечера какво ще гледате: мега-дербито или юнаците срещу дойчовете
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Това червеното камикадзе малко на Шелви прилича
          Шелви е почти толкова луд ама не е толкова глупав
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Това червеното камикадзе малко на Шелви прилича

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mmmFongp8tk
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Карай,бе.Като станеш с два черни дроба, знаеш ли колко пиене можеш да изпиеш?
                Абе знам,ама то без цигара не върви
                За довечера съм приготвил нови 2
                Only God Can Judge me...

Коментар

• засега прогнозите са следните (като в играта ще давам по 1 точка за познато място на отбор и 2 за познат шампион, наградата е виртуална, но ако аз спечеля фентъзито, ще пратя на победителя тук едно джеймисънче, затова тези, които са дали до 4-то място, ако искат могат да добавят още по 2 отбора)

Муси
                  1. Арсенал
                  2. МСити
                  3. Челси
                  4. МЮнайтед
                  5. Тотнъм - те са абонирани за там
                  6. Евертън
                  Only God Can Judge me...

Коментар

След края на втория гейм ти теглих една на акъла си - как можеш да "препочиташ" мач с поляците в Полша, ама явно си бил прав! Честно казано мнооооого приятно съм изненадан от способността на отбора да обърне ТОЗИ мач! Дали не е следствие на работата на италианските треньори от последните години?!?
                    а имах 100% вътрешна убеденост за мача, което почти винаги ми се случва, когато нямам пари в акаунта си, за да заложа А мачът беше на приливи и отливи - нека не ги хвалим много нашите, защото излязоха тотално насрани, а и в първия, и особено във втория, просто "забравиха", че мачът не се играе до 20, а до 25 точки. Иначе съдията беше на доста високо ниво - колкото ни ощети, толкова ни и даде, все пак играем срещу домакина (странно, но залата не беше пълна, което е много, много странно). И още нещо от сухата статистика - всички хвалите цецо (голям е), но в този мач шляхтата сами се биха - в атака са направили 76 точки срещу 62 наши (като в абсолютно всеки гейм имат повече точки от нас на атака), в блокадата сме по-добри - 11:9 в наша полза (чувствителна е ралзиката само в тай-брека, където сме 4:1) и голямата разлика за нашата победа идва от грешки на противника - 36:24 в наша полза (т.е. поляците имат 50% повече грешки от нас). Това се видя най-ярко в края, където, след като осрахме за пореден път атаката с цецо при 13:12 за нас (не го виня - цецо е най-големият в отбора и всички гадни топки идват при него за завършване), шляхтата направиха много тъпа мрежа на една елементарна топка за забивка (тук и съдията леко ни побутна - спокойно можеше да свири бъркана топка на братоев), а и последната ни точка, като апотеоз на всичко, беше грешка на путек - ама хак да му е на този мазник

Въобще страхотен мач, с доза късмет за нас и уникални обрати, особено в последния гейм - заслужихме си го. БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Коментар

Верно е че 35 точки са много нещо, но в първите 2 гейма точно Цецо сбърка най-важните точки!!!
                      Има още много да даде на сервиз!
                      С Казийски играят на една и съща позиция, така че там загуба нямаме! Виж играта на Алексиев не се получи - явно добре го бяха разузнали поляците и го спираха почти всеки път, а и с пуснатите топки сме за никъде!
                      Е да, на една и съща позиция са - ок, но да се въртят и да набиват мощно по главите....
                      за пуснатите топки - напълно си прав, мудни сме и не толкова самоотвержени
                      но ако всичко това го имахме със сигурност да сме взели поне едно първенство....
                      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

да не кажете, че не съм ви дал добър тип За довечера очаквам подобна победа, но може би с 3:1.
                        Българи-юнаци!!!
                        След края на втория гейм ти теглих една на акъла си - как можеш да "препочиташ" мач с поляците в Полша, ама явно си бил прав! Честно казано мнооооого приятно съм изненадан от способността на отбора да обърне ТОЗИ мач! Дали не е следствие на работата на италианските треньори от последните години?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                          Цецо ги разкова снощи - 35 точки!
                          Ако и Алексиев беше на това ниво, ехеее...
                          оф, ако пък и Казийски играеше....е тогава можехме да мислим и се борим за титли!
                          Верно е че 35 точки са много нещо, но в първите 2 гейма точно Цецо сбърка най-важните точки!!!
                          Има още много да даде на сервиз!
                          С Казийски играят на една и съща позиция, така че там загуба нямаме! Виж играта на Алексиев не се получи - явно добре го бяха разузнали поляците и го спираха почти всеки път, а и с пуснатите топки сме за никъде!

Коментар

Браво на нашите момчета вчера!
                            Честно казано след изтърваните първи и втори гейм мислех, че ще паднем 3-0 и просто превключих на друга програма, като се върнах чак на тайбрейка!
                            Много съм щастлив, че им натрихме носовете на гадните мазници - може би втория най-омразен отбор във волейбола след братята Мангасарян!

Дано днес да не са уморени и дадат малко повече срещу Германия от онова 2-3 в групата!
                            БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!
                            Цецо ги разкова снощи - 35 точки!
                            Ако и Алексиев беше на това ниво, ехеее...
                            оф, ако пък и Казийски играеше....е тогава можехме да мислим и се борим за титли!
                            Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Браво на нашите момчета вчера!
                              Честно казано след изтърваните първи и втори гейм мислех, че ще паднем 3-0 и просто превключих на друга програма, като се върнах чак на тайбрейка!
                              Много съм щастлив, че им натрихме носовете на гадните мазници - може би втория най-омразен отбор във волейбола след братята Мангасарян!

Дано днес да не са уморени и дадат малко повече срещу Германия от онова 2-3 в групата!
                              БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!

Коментар

П.С. Аз бих търсил победа на Бг над полските ливади довечера, а и това е мачаът, който ми е в пъти по-инетерсен от всякакъв шитски бълвоч от скапания остров, а и коеф е 2, което си е доста, но аз все още нямам пари в акаунта, че уж спазвам финансова дисциплина. Българи-юнаци
                                да не кажете, че не съм ви дал добър тип За довечера очаквам подобна победа, но може би с 3:1.
                                Българи-юнаци!!!

Коментар

Working...
                                X