IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Иначе мача ми скъса нервите снощи!
    След страхотната серия от блокади в средата на първия гейм, ние сами се бихме и викам сега почнаха мъките...особено след онези смешни сервизи в края на гейма!
    Според мен по-нататък се видя какво е да имаш голям треньор!
    Онова Кали-тарче Кали-бердата му е*аха мамата със флопчета - направо ги прецака с калпавото си посрещане!

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

Волейболът свършва - 3:1 за наште!
      Обръщам на мача Ман. Юнайтед - Ливърпул - минутата е 66-та!
      Резултатът не е 0:0, а 1:0!
      Гледам 10-на минути и установявам, че въпреки това не съм пропуснал нищо!

3 от 4!
      Грую, мно'о ги разбираш нещата братле, евалла!

П.П. И задължителното: Българи Юнаци!
      +1
      Груйчо е велик прогнозител!
      Забраняваме му да вкарва пари в сметката си за залози!
      Да изпълнява закона и да ходи да пуска фишчета в Еврофутбола, ако иска!

Коментар

• Браво
        Стискам палци и срещу италианците, но там зорът ще е по-голям.
        немците сами се биха, особено последния гейм, укротиха им тренера и ...рухнаха

Коментар

• Българи юнаци!!
          Груьо, определено имаш нюх към плячката!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            ние ще бием с 3:1, така че споко, дори ще можеш да изгледаш мача след 65-тата минута. То и без това дотогава ще е зеро:зеро, така че няма да си пропуснал нищо Аз очкавам да излязат в полутитулярни състави и идвата отбора, само не знам дали рожко няма да пази стърготината за црните маци или пък ще го пусне заедно със суарез, че да обиграват? Очаквам и прокация от евро-долар-лев, но да видим дали ще му се вържат, а очкавам и црвена карта за поне един от двата отбора
            Аз ще пийна тоже едно виски, пък дано да е на хайрлия

Волейболът свършва - 3:1 за наште!
            Обръщам на мача Ман. Юнайтед - Ливърпул - минутата е 66-та!
            Резултатът не е 0:0, а 1:0!
            Гледам 10-на минути и установявам, че въпреки това не съм пропуснал нищо!

3 от 4!
            Грую, мно'о ги разбираш нещата братле, евалла!

П.П. И задължителното: Българи Юнаци!
            Last edited by kev; 25.09.2013, 23:22.

Коментар

• Бравос и от мен.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• БРАВО БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ- СМАЗАХА ГЕРМАНИЯ

Коментар

• пфуу, инфарктен първи гейм, на косъм от взимането му
                    Браво на момчетата
                    стискам палци

Коментар

• тайбрека беше уникум - от 4:1 за нашите, стана 6:9 за шляхтата, а после ние направихме 4 поредни точки за 10:9, пък после завъртяхме до 13:11, цецо се осраи вместо 14:12 стана 13:13, а после те се обесиха на мрежата при супер лесна точка и вместо да не пречупят, правейки ни 3 поредни точки след 13:11 за нас до евентуалното 13:14, реално ни подариха гейма и мача. Изобщо щура работа - не успях да заспя цял час след това, дано и тази вечер е така
                      П.С. А и има тенденция - мачовете в 21 часа ги вземаме, особено ако аз не съм ги играл

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Аз гледах почти целите първи и втори гейм и се видя какво стана...после превключих по едно време и нацелих рекламите - викам паднали сме - обаче на следващото прецъкване пак даваха мача, та се успокоих!
                      Тайбрека го гледах някъде от 8-5 или нещо такова за нашия отбор и като ни настигнаха си викам..."ей с'я ни се *** мамата" .. да ама не!!!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Изобщо не ги гледам.Колкото мача съм гледал толкова пъти губиме.
                        Вчера се включих в петия сет при 14:14 или 15:15.
                        Аз гледах почти целите първи и втори гейм и се видя какво стана...после превключих по едно време и нацелих рекламите - викам паднали сме - обаче на следващото прецъкване пак даваха мача, та се успокоих!
                        Тайбрека го гледах някъде от 8-5 или нещо такова за нашия отбор и като ни настигнаха си викам..."ей с'я ни се *** мамата" .. да ама не!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Честно казано и аз...и обикновено в напечените моменти махам волейбола, за да не "нося лош късмет" на българския отбор! ..
                          Изобщо не ги гледам.Колкото мача съм гледал толкова пъти губиме.
                          Вчера се включих в петия сет при 14:14 или 15:15.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Аз съм суеверен и ще гледам мача.
                            Честно казано и аз...и обикновено в напечените моменти махам волейбола, за да не "нося лош късмет" на българския отбор! ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              я да ви видя червените островни запалянковци - довечера какво ще гледате: мега-дербито или юнаците срещу дойчовете
                              Разбира се волейбола!

Очаквам без РВП мача да е тегав....вероятно като Ливърпул преди 2 седмици ще гледаме да им вкараме ранен гол и да се окопаем...70-80 минути в собственото наказателно поле ....
                              Даже и не знам дали ще залагам, защото единствения смислен залог е овър картони...ама ако играят някои младежи заряда няма да е такъв голям!

ПП Щом и Греъм казва, че Суарез няма да хапе никой съвсем никакъв заряд не виждам!

Коментар

• Аз съм суеверен и ще гледам мача.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X