IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, Грую кАжи сега да знаеме и ние Григор българин ли е или не?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Груец, тоя Димитров много мачка, бе. Снощи пак е бил. Браво на него! Още една победа над Мъри, моля!..
      нека се напъва момчето - то това са му и шансовете: да играе в турнирите, в които никой от големите не иска да се напъва да играе, защото се пазят за големите пари, а и в началото на годината още не са във форма. В този турнир направи максимума си - всъщност игра срещу слабаци, като изключа Раонич - победата над него ме изненада доста. Така че с това форсиране в началото печели краткосрочно, но пък до клей турнирите през март вече ще е сдал багажа, което си е опция де - в края на краищата важни са точките, а тези 150 точки са му колкото участитео в 4-5 турнира, така че:
      Браво, страхотно се възползва от правилната си стратегия и шанса, който му се откри, да е в потока на слабаците. Пожелавам му 26 място
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Ще гледаме интересен финал и дано Гришо да направи най-сетне големия си пробив тази година.
        5 ч. сутирнта е бая рано... Къде са го давали, все пак, да не би официалният сайт на турнира да има панел на живо?..

Коментар

• Гледах Григор тази сутрин, наистина има сериозен прогрес в играта му. На собствен сервиз изглежда вече много стабилен и грешките е понамалил. Определено е трудно да се победи кипъреца, особено като се опре до 3 сета, но нашето момче успя. Ще гледаме интересен финал и дано Гришо да направи най-сетне големия си пробив тази година.

Коментар

• Груец, тоя Димитров много мачка, бе. Снощи пак е бил. Браво на него! Още една победа над Мъри, моля!..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ................... а Стъридж вече ще ви е основен нападател - става интересно: тъкмо влязохте във форма и пак експерименти Айде по-сериозно, че съм ви заложил да влизате в 4-ката
              А аз имам 400 кинта на Суарез за голмайстор на ВЛ... Дано ван пръцко изкъчи тоя глезен най-накрая, че хем да погледаме сеир, хем да не стане голмайстор...

Коментар

• Избраха Батков за клоун на ''4-4-2''

Коментар

• това, ако е вярно, ще е голям удар (да не кажа единствения удар за Арсе-то за последните 10-на години) - Арсенал изпрати оферта от 14 милиона паунда за Давид Вия, Вия е уникален играч (всъщност единствено нещо различно от пълнеж на Меси в Барселона) и в дърводелската Англия спокойно ще прави по 25+ гола на сезон, ако някое ренде не му секне кариерата де, но ме съмнява чак толкова да си е плюл на кариерата, че да иска да отиде в тим без амбиции за титла или купа
                  П.С. Енрике е аут за 6 седмици (това за феновете на мръснисайдците), а Стъридж вече ще ви е основен нападател - става интересно: тъкмо влязохте във форма и пак експерименти Айде по-сериозно, че съм ви заложил да влизате в 4-ката
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• имаше една шматка която твърдеше, че манафите ще получват поне 50% от последваш трансфер на джузепе роси и вече 2 години търси линк за да докаже думите си

http://www.gol.bg/footballsviat/2013...rentina.144329

въпросът сега е колко пари ще вземе дъртия алкохолик от този трансфер

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Мисля си , че ако е вярно за интереса на Мориньо към онова недоразумение Де Гея и го смените за Кака ще е много добре за вас.И Фъргьо да успее да го мотивира да заиграе както си знае отново.Или пък да вземете Йозил.
                      и за какво им е на манафите още някое недоразумение ................ имат си и без това достатъчно

6 месеца манафите се радваха като малки деца на близалка и обясняваха тук какво щял да прави кагава, а сега и дума не обелват за него

поредна провалена кариера благодарение на дъртия алкохолик дедо сашо...

17 млн. хвърлени отново на вятъра и на най-добрия футболист в бундеслигата му еб*ха майката

Коментар

• BREAKING: David Villa signs for Villa, Antonio Valencia signs for Valencia, Nile Ranger signs for Rangers & Danny Shittu signs for Liverpool

Коментар

Мисля си , че ако е вярно за интереса на Мориньо към онова недоразумение Де Гея и го смените за Кака ще е много добре за вас.И Фъргьо да успее да го мотивира да заиграе както си знае отново.Или пък да вземете Йозил.
                          Де Хеа е най-добрия млад вратар в света и не искам да ходи никъде. Ако вземем Йозил ще е перфектно.
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Напълно те разбирам. Щом с Карик и Флетчър се борим за титлата всяка година ме е страх какво ще се случи, ако имах играч като Силва или Мата.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Дано не го намерите и вечно да ви трябва
                              Напълно те разбирам. Щом с Карик и Флетчър се борим за титлата всяка година ме е страх какво ще се случи, ако имах играч като Силва или Мата.
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                На нас ни трябва много спешно креативен халф и плеймекър от световна класа.
                                Дано не го намерите и вечно да ви трябва
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X