IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    800 000 лева е получила от държавата федерацията по полу-маратон която си остави състезателя на една баничка дневно, но мрежата е залята с писания за безгрижната държава която не подпомага спорта. Нито един журналист обаче не се погрижи да изрови истината и да види къде всъщност са заминали тия пари. Не, че държавата ни е читава, но тя дава повече пари за спорт, отколкото за наука - само, че разни хорица си прибират и тия пари, а други се жалват за "бедния" спорт. Спорта не е беден! Напротив, може би само Куба и Сверна Кореят отделят такъв голям % от БВП за спорт. Обаче и там се краде и то яко..Федерацията по полу-маратон е искала миналата година 1,4 милиона лева от Дянков, а са и дадени "само" 800 000 лева. Само аз ли в цялата държава се сетих да напиша; "полу-маратон, федерация, пари" - в Google?!......

Национал живее с баничка на ден http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=320353
    Както се казва тая година полу-маратон, догодина цял! А относно баничката, знае: "Не е луд който я яде цялата, а е луд който му я дава!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
      Е нали имаше световно по полумаратон в Каварна, предполагам затова са тези пари...

Congratulations to AVB who has been named the Barclays Manager of the Month for December
      ок. де.. ама от 800 бона дори пари за банички да не останат, бати световното някой е крал по-скоро като за световно ....
      Охооо... какво излезе

Парите са получили Българска федерация лека атлетика и може би община Каварна. Ухаа - Бюджетът на Световното по полумаратон в Каварна 5 000 000 лв. Наградният фонд от около 500 000 лв се осигурява от Международната федерация по лека атлетика (ИААФ). + ........ Българска федерация лека атлетика (БФЛА) - бюджет от 2 500 000 лв. за 2012 г....

И пари за банички няма
      Last edited by Jay Gould; 11.01.2013, 16:40.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        800 000 лева е получила от държавата федерацията по полу-маратон която си остави състезателя на една баничка дневно, но мрежата е залята с писания за безгрижната държава която не подпомага спорта. Нито един журналист обаче не се погрижи да изрови истината и да види къде всъщност са заминали тия пари. Не, че държавата ни е читава, но тя дава повече пари за спорт, отколкото за наука - само, че разни хорица си прибират и тия пари, а други се жалват за "бедния" спорт. Спорта не е беден! Напротив, може би само Куба и Сверна Кореят отделят такъв голям % от БВП за спорт. Обаче и там се краде и то яко..Федерацията по полу-маратон е искала миналата година 1,4 милиона лева от Дянков, а са и дадени "само" 800 000 лева. Само аз ли в цялата държава се сетих да напиша; "полу-маратон, федерация, пари" - в Google?!......

Национал живее с баничка на ден http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=320353
        Е нали имаше световно по полумаратон в Каварна, предполагам затова са тези пари...

Congratulations to AVB who has been named the Barclays Manager of the Month for December

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Ние в България не сме никакви фенове брато. 99% от българските фенове не са стъпвали на мач на отбора, на който симпатизират.
          Защо бе, аз последно бях на мач на моя отбор 1999г. Не е толкова отдавна

Коментар

• 800 000 лева е получила от държавата федерацията по полу-маратон която си остави състезателя на една баничка дневно, но мрежата е залята с писания за безгрижната държава която не подпомага спорта. Нито един журналист обаче не се погрижи да изрови истината и да види къде всъщност са заминали тия пари. Не, че държавата ни е читава, но тя дава повече пари за спорт, отколкото за наука - само, че разни хорица си прибират и тия пари, а други се жалват за "бедния" спорт. Спорта не е беден! Напротив, може би само Куба и Сверна Кореят отделят такъв голям % от БВП за спорт. Обаче и там се краде и то яко..Федерацията по полу-маратон е искала миналата година 1,4 милиона лева от Дянков, а са и дадени "само" 800 000 лева. Само аз ли в цялата държава се сетих да напиша; "полу-маратон, федерация, пари" - в Google?!......

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ние в България не сме никакви фенове брато. 99% от българските фенове не са стъпвали на мач на отбора, на който симпатизират.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Естествено, че са го объркали.... но какво можеш да очакваш от фенове на Пуул.
                Щом фен на Ливърпул откри грешката, трябва да очакваш, че са грамотни
                Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.gol.bg/cska/2013-01-11/i-...maikyla.144648

Стоичков, след Джеки по рано днес, как е нацепил Майкъла не е истина, ама и оня много си повярва и почна да се прави на отворен и голям футболист, а е известно че спрямо Ицо, Стойчо и Джеки е Г-н Никой. Все едно след години Фил Невил, да се прави на ментор на Гигс, Скоулс и Рууни.

Коментар

• Естествено, че са го объркали.... но какво можеш да очакваш от фенове на Пуул.

Иначе САФ и РвП са ги направили много добре.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Това е добро.
                      Ама не трябва ли да е Red knights? Множественото число не са ли го объркали?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          ми то офертата е отворена - Хаки, Греъм и другото мръснисайдци са Most welcome Естествено и неутралните са ок - аз ще игаря за ливера, та да мога да псувам съдията после
                          Аз няма да мога, защото вече се организирахме с няколко приятели (все манчестърски фенове) да гледаме мачовете заедно
                          Дано да имат поводи да ме хранят накрая
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Е така де.

Иначе аз съм ок да гледаме мача някъде, обаче казвайте от рано, че ме напъват за отговор и от други места.
                            ами номинираме те за организатор. Дай сега място и да почваме списъка - пиши ме ин, без значение от мястото, стига да е в рамките на София
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Иначе николетка не знам как се навива да се върне в Пловдив... може би за да мине и другата половина
                              Или другата половина да я мине нея
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                .............. дано е полезен на отбора
                                Определено отбора на Ботев има нужда от човек организиращ партита в чалготеките,че нещо много сериозно са я дали и няма нито едно писание за техен играч по жълтата преса(най-полезното нещо в тоалета)....

Иначе николетка не знам как се навива да се върне в Пловдив... може би за да мине и другата половина
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X