If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И нашите имат победа навън в груповата фаза - 1:2 на стадиона на Рапид Виена
Само уточнявам фактите, без да искам да измествам фокуса на дискусията от хубавата победа на Лудогорец снощи
напълно си прав, мой пропуск
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е,и? Подценили, лесна група.... явно намекваш за прословутия късмет.Много пристрастно наистина ама нали си патриотарин?И какво като не напълнят Васил Левски?Да не ги подкрепяме ли? Или пак те е яд, че не си познал при букитата?Дай по сериозно Грую.И мене ме е яд на простотиите при чорбетата ама не ми пречи искренно да се изкефя вчера.
Играха без страх (много рядко виждано при гостувания в чужбина дори при Левски и ЦСКА), физически изглеждаха перфектно (все пак са отбора на Биовет , все ще изпадне некое препаратче преди мача) и демонстрираха самочувствие подкрепено с игра. Това мисля сме го виждали само в апогея на ерата Мъри в Левски, а в ЦСКА преди 90-та и някои проблясъци след това (при Пеневи основно). Ботев също изглеждаха доста прилично срещу Щутгарт, което радва, защото т.нар. грандове вече имат реална конкуренция и ще трябва да запретват ръкави и да заработят истински.
А това че ПСВ били излезли с резервите си е проблем изцяло на ПСВ и оня опуления Коку дето накрая не знаеше къде се намира - бяха направени за смях у дома от отбор, на който не могат да му произнесат името и да му намерят града на картата
Пристрастно:
- каквото и да направят, никога няма да напълнят Васил Левски, защото не са Левски или ЦСКА, както и няма да доведат повече от 15-20К публика, от които я има, я няма 1-2К фенове, а другото ще са семкари, дошли да видят противника. Отбор без история, изкуствено създаден, без традиции, без фенове. Ако стане закучен мач единственото, на което могат да се надяват, е мижави викове Българи-юнаци от трибуните
Реално:
- падна им се една от най-лесните групи и имат реални шансове да излязат от нея или поне да направят доста точки, което е добре за всички бг отбори (макар че видяхме колко "струват" моите говеда, а чорбетата пък дори не участваха). И все пак ще им е много трудно, защото снощи беше случайна победа над много подценил ги отбор с 2 гола от ултра левашки грешки в защита.
Е,и? Подценили, лесна група.... явно намекваш за прословутия късмет.Много пристрастно наистина ама нали си патриотарин?И какво като не напълнят Васил Левски?Да не ги подкрепяме ли? Или пак те е яд, че не си познал при букитата?Дай по сериозно Грую.И мене ме е яд на простотиите при чорбетата ама не ми пречи искренно да се изкефя вчера.
И нашите имат победа навън в груповата фаза - 1:2 на стадиона на Рапид Виена
Само уточнявам фактите, без да искам да измествам фокуса на дискусията от хубавата победа на Лудогорец снощи
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
ще погледна безпристрастно, пристрастно и реално на нещата:
Безпристрастно:
- това е третият случай, в който български отбор (предишните 2 са на цска) успява да победи отбор носител на КЕШ (ШЛ) като гост и единственият, в който това става с 2 гола разлика
- това е втората победа като гост на български отбор в груповата фаза на ЛЕ (предишната е на Литекс, а Левски има една, но на 1/16 финал в турнира)
- за настоящата година са най-добре представилият се Бг клуб в евротурнирите
Пристрастно:
- каквото и да направят, никога няма да напълнят Васил Левски, защото не са Левски или ЦСКА, както и няма да доведат повече от 15-20К публика, от които я има, я няма 1-2К фенове, а другото ще са семкари, дошли да видят противника. Отбор без история, изкуствено създаден, без традиции, без фенове. Ако стане закучен мач единственото, на което могат да се надяват, е мижави викове Българи-юнаци от трибуните
Реално:
- падна им се една от най-лесните групи и имат реални шансове да излязат от нея или поне да направят доста точки, което е добре за всички бг отбори (макар че видяхме колко "струват" моите говеда, а чорбетата пък дори не участваха). И все пак ще им е много трудно, защото снощи беше случайна победа над много подценил ги отбор с 2 гола от ултра левашки грешки в защита.
Успех на Лудогорец - имам 3 месеца, изкарани в подготвителния център на Вътрешни войски там и лек сантимент към града, което може би дори ще ме заведе на стадиона, за да стискам палци за тях. Като няма риба (Левски) и ракът (лудогорец) е риба, все пак са българи-юнаци
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Холандците се опитват да се успокоят явно -сега чета ,че играли предимно с резервите си
Верно е, че имаха един-двама контузени, но пък тези дето играха бяха толкова слаби, че направо си плачеха някой да ги напляска!
Надявам се и в София да ги бият и току виж се преборили с Динамо Загреб за едно от челните 2 места!
Хубавото е когато нещата се решават на терена, където 11 срещу 11 си мерят..."способностите", а не едните да свалят гащите, защото другите имали "богата история"!
Абсолютно.А и головете ме изкефиха.В защита играха стегнато, без страх.Изобщо не ми дреме, че ПСВ били със силно подмладен състав и били неопитни.Дано да продължат успешната игра.Ако са на Васил Левски мисля да посетя следващия им мач.
Хубавото е когато нещата се решават на терена, където 11 срещу 11 си мерят..."способностите", а не едните да свалят гащите, защото другите имали "богата история"!
Коментар