Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Страхотен мач. Евала и на двата отбора за показания дух и воля за победа до последната минута.
Come on Arsenal!!!!
Какви засади отново бълнувате бе тъжни хора.... 100 повторения ви дадоха, в които ясно се вижда, че Видич и Евра са на една линия.Бяхте по-слаби и изгубите. Deal with it. Бъдете веднъж в живота си мъже и си кажете истината и не търсете само оправдания.
ALWAYS THE VICTIMS. ITS NEVER YOUR FAULT !Last edited by Nikola; 13.01.2013, 17:46.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПоредния мач опорочен от Хауард Уеб!
Да честитим поредната съдийска победа на гяволетата на дедо Сашо!..
Коментар
-
Мдаа, днес с първото влизане видях недоглеждането си ... Най отгоре има метод на депозиране, който не знам как се е сменил ... за 7-8 години за първи път ... Там го правиш дебитни/кредитни и по долу вече си излиза регистрираната ми карта.
Благодаря man_united, извинявай Дянков
znae6t Гледам няма никакви коментари за вчерашните мачове. Сега гледах репортаж от мачовете в премиершип - е няма такива симулации и съдиите свирят дузпи. Мата и едно момче от Саутхямптън хвърлиха здраво ръкавицата на Касорла, Уелбек, Ашли Йънг и останалите актьори от този сезон. А Луис Суарез вече изглежда като актьор от треторазреден театър в сравнение с тези холивудски звезди. Нещо трябва да се направи, за да се спрат тези глупости. Да ги наказват по няколко мача за такива тъпотии. Дано днес мача не се омаже от нещо подобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеГледам няма никакви коментари за вчерашните мачове. Сега гледах репортаж от мачовете в премиершип - е няма такива симулации и съдиите свирят дузпи. Мата и едно момче от Саутхямптън хвърлиха здраво ръкавицата на Касорла, Уелбек, Ашли Йънг и останалите актьори от този сезон. А Луис Суарез вече изглежда като актьор от треторазреден театър в сравнение с тези холивудски звезди. Нещо трябва да се направи, за да се спрат тези глупости. Да ги наказват по няколко мача за такива тъпотии. Дано днес мача не се омаже от нещо подобно.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Гледам няма никакви коментари за вчерашните мачове. Сега гледах репортаж от мачовете в премиершип - е няма такива симулации и съдиите свирят дузпи. Мата и едно момче от Саутхямптън хвърлиха здраво ръкавицата на Касорла, Уелбек, Ашли Йънг и останалите актьори от този сезон. А Луис Суарез вече изглежда като актьор от треторазреден театър в сравнение с тези холивудски звезди. Нещо трябва да се направи, за да се спрат тези глупости. Да ги наказват по няколко мача за такива тъпотии. Дано днес мача не се омаже от нещо подобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
Влизам в акаунта си в спортингбет да вкарам малко парици да играя и гледам го направили само с карти от Булбанк (мойта е в ЦКБ) , срокове на от 1 до 3 дни и не нам кво си още ... Сигур онова квазимодо от минфин се е изсрало ...
При вас как е ... ще опитам другаде да ги вкарам ...Благодаря предварително за отговори и мнения по въпроса ми ...
Коментар
-
Влизам в акаунта си в спортингбет да вкарам малко парици да играя и гледам го направили само с карти от Булбанк (мойта е в ЦКБ) , срокове на от 1 до 3 дни и не нам кво си още ... Сигур онова квазимодо от минфин се е изсрало ...
При вас как е ... ще опитам другаде да ги вкарам ...Благодаря предварително за отговори и мнения по въпроса ми ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеЗа Майкъла, че е нарцис си личи и от това, че е кръстил тримата си сина на себе си: Георги, Жорж и Георг. Иначе си мислех, че като е мастит строителен предпримач и бивш железен защитник, ще е мъжкар. Аз съм Славист но ме дразнят такива..
той е единствения човек който съм чувал в изречение от 5 думи да каже поне 3 пъти "аз"
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеЗа Стоичков знам, че любимият му футболист и идол е Петър Зехтински и такъв му остава и до днес и често го подчертава.
преди 15 години направи Зико и треньор на чорбата, но характера на Зико е мек, той не може да повиши тон, не може да се скара на футболистите и след една загуба с 5-0 от левски го изгониха от армията и с това завърши професионалната треньорска кариера на бат'Петьо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетой си е такъв майкъла .................... явно не го познаваш ...................... и в живота си е същият ...................... не знае на коя планета живее
иначе евала на ИЦО за признанието
но за съжаление като е идвал на проби в БОТЕВ са му казвали, че са му много дебели краката и затова не ставал за БОТЕВ
а на бенефиса на Коце ВИДОЛОВ камата като сложи жълто-черната фланелка с номер 8 и не я свали цял ден .................... може и да е спал с нея
За Стоичков знам, че любимият му футболист и идол е Петър Зехтински и такъв му остава и до днес и често го подчертава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеhttp://www.gol.bg/cska/2013-01-11/i-...maikyla.144648
Стоичков, след Джеки по рано днес, как е нацепил Майкъла не е истина, ама и оня много си повярва и почна да се прави на отворен и голям футболист.
иначе евала на ИЦО за признанието
Първоначално изпратено от ИЦОКато малък, имах една мечта, която си остана несбъдната – да играя в Ботев Пловдив.
а на бенефиса на Коце ВИДОЛОВ камата като сложи жълто-черната фланелка с номер 8 и не я свали цял ден .................... може и да е спал с нея
Коментар
Коментар