Браво на "Лудогорец" , да но да не е за сметка на БМФ !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, и "Домуза" имаше роля......The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПриятно за окото е да гледаш как пребиват силен европейски отбор насред Айндховен и музика за ушите е да чуваш Българи юнаци на стадиона в Айнховен.
Дано доживеем същото да правят и Ботев и ЦСКА и Левски и Славия и Локото.
БРАВО
Коментар
-
По принцип се дъня с най ниските коефициенти. При последните два кръга за световно ги наредих по 5 срещи в 2 прави колонки ... В едната ме издъни Чехия с Армения к=1.4 за 1-ца, в другата Полша с Черна гора (1 го играх). А хванах Х-ве и 2-ки с К над 2 и 3 да го ева
А завчера в събота не познах нито един мач... та се сетих че едно време имаше една комбинация в тото 1 ... и при непознат нито един мач даваше печалба 1 група (12+2 или 13-ка беше)
Коментар
-
Доста по-зле от Шелви: играч на Нюпорт с кошмарен мач - два автогола и дузпа за съперника (видео)
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=447868
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
Да им го фукна и на Моуриньо, и на Абрамович и на всичко живо дето игра (или по-скоро спа) през второто полувреме на мача...
Милан не ме издъниха,но тея палячовци успяха
В другата ми колонка пак само един мач ме оправи,но тя си беше определено супер-рискова...
Не съм гледал репортажа (заспах докато го пуснат) на Атл.М - Зенит и не знам дали единицата е била заслужена или да попържвам здраво някой/нечия майка)! Общо взето основно те атакуваха ама без единия си читав нападател (Диего Коста) са си слабички! Зенит разбира се чеп за зелка не стават! Като знам какви пари се наляха там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение"Chelsea fans should be happy. They've made an ideal start to their defence of the Europa League."
)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение"Chelsea fans should be happy. They've made an ideal start to their defence of the Europa League."
Милан не ме издъниха,но тея палячовци успяха
В другата ми колонка пак само един мач ме оправи,но тя си беше определено супер-рискова...
Не съм гледал репортажа (заспах докато го пуснат) на Атл.М - Зенит и не знам дали единицата е била заслужена или да попържвам здраво някой/нечия майкаOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар