IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Страхотен мач. Евала и на двата отбора за показания дух и воля за победа до последната минута.

Come on Arsenal!!!!

Какви засади отново бълнувате бе тъжни хора.... 100 повторения ви дадоха, в които ясно се вижда, че Видич и Евра са на една линия. Бяхте по-слаби и изгубите. Deal with it.

ALWAYS THE VICTIMS. ITS NEVER YOUR FAULT !
    Лесна победа за Манчо, макар че накрая можеха и да я изпуснат, защото изпуснаха контрола над мача. Засада при гола наистина имаше, но е безумно да се претендира такова нещо да се види от съдията. Ливърпул спаха едно полувреме, много страхливо играха, така че си заслужиха загубата.

Коментар

• Страхотен мач. Евала и на двата отбора за показания дух и воля за победа до последната минута.

Come on Arsenal!!!!

Какви засади отново бълнувате бе тъжни хора.... 100 повторения ви дадоха, в които ясно се вижда, че Видич и Евра са на една линия. Бяхте по-слаби и изгубите. Deal with it. Бъдете веднъж в живота си мъже и си кажете истината и не търсете само оправдания.

ALWAYS THE VICTIMS. ITS NEVER YOUR FAULT !
      Last edited by Nikola; 13.01.2013, 17:46.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Засадата при гола на Видич, едва ли може да се осмисли от страничния съдия в реално време.
        Трябваше да сме по-смели в единоборствата.И да играеме през целия мач както през последните 30 минути.
        Не бях виждал досега Фъргьо да прави само дефанзивни смени.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Поредния мач опорочен от Хауард Уеб!
          Ха-ха!
          Да честитим поредната съдийска победа на гяволетата на дедо Сашо!..

Коментар

• Поредния мач опорочен от Хауард Уеб!

Коментар

• А дали е така, кой ще ти каже?

http://www.sportsinvestmentservice.com/

Коментар

• Мдаа, днес с първото влизане видях недоглеждането си ... Най отгоре има метод на депозиране, който не знам как се е сменил ... за 7-8 години за първи път ... Там го правиш дебитни/кредитни и по долу вече си излиза регистрираната ми карта.

Благодаря man_united , извинявай Дянков

znae6t Гледам няма никакви коментари за вчерашните мачове. Сега гледах репортаж от мачовете в премиершип - е няма такива симулации и съдиите свирят дузпи. Мата и едно момче от Саутхямптън хвърлиха здраво ръкавицата на Касорла, Уелбек, Ашли Йънг и останалите актьори от този сезон. А Луис Суарез вече изглежда като актьор от треторазреден театър в сравнение с тези холивудски звезди. Нещо трябва да се направи, за да се спрат тези глупости. Да ги наказват по няколко мача за такива тъпотии. Дано днес мача не се омаже от нещо подобно.
                За дуспата на Мата не си прав мисля ... Защо изключваш играта с ръце ... един двуметров грънчар яко натисна в гърба Мата, който е малко над кинта и пейсе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Гледам няма никакви коментари за вчерашните мачове. Сега гледах репортаж от мачовете в премиершип - е няма такива симулации и съдиите свирят дузпи. Мата и едно момче от Саутхямптън хвърлиха здраво ръкавицата на Касорла, Уелбек, Ашли Йънг и останалите актьори от този сезон. А Луис Суарез вече изглежда като актьор от треторазреден театър в сравнение с тези холивудски звезди. Нещо трябва да се направи, за да се спрат тези глупости. Да ги наказват по няколко мача за такива тъпотии. Дано днес мача не се омаже от нещо подобно.
                  Защото оставаме коментарите относно съдийството на феновете на Ливърпул. Проумейте че тези грешки са неизбежни. Отидете някой ден на мач от EPL да гледате на живо да видите за каква скорост на играта говорим. Това нещо не може да се усети по телевизията.

Коментар

• Гледам няма никакви коментари за вчерашните мачове. Сега гледах репортаж от мачовете в премиершип - е няма такива симулации и съдиите свирят дузпи. Мата и едно момче от Саутхямптън хвърлиха здраво ръкавицата на Касорла, Уелбек, Ашли Йънг и останалите актьори от този сезон. А Луис Суарез вече изглежда като актьор от треторазреден театър в сравнение с тези холивудски звезди. Нещо трябва да се направи, за да се спрат тези глупости. Да ги наказват по няколко мача за такива тъпотии. Дано днес мача не се омаже от нещо подобно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение

Влизам в акаунта си в спортингбет да вкарам малко парици да играя и гледам го направили само с карти от Булбанк (мойта е в ЦКБ) , срокове на от 1 до 3 дни и не нам кво си още ... Сигур онова квазимодо от минфин се е изсрало ...

При вас как е ... ще опитам другаде да ги вкарам ...Благодаря предварително за отговори и мнения по въпроса ми ...
                      Аз лично преди 2-3 седмици вкарах в Спортингбет с Виза Електрон на ЦКБ и нямаше никакъв проблем! Разгледай по-внимателно, защото мисля с Булбанк отдавна имат връзка, но това е само при банков трансфер! С картите няма проблем!

Коментар

• Влизам в акаунта си в спортингбет да вкарам малко парици да играя и гледам го направили само с карти от Булбанк (мойта е в ЦКБ) , срокове на от 1 до 3 дни и не нам кво си още ... Сигур онова квазимодо от минфин се е изсрало ...

При вас как е ... ще опитам другаде да ги вкарам ...Благодаря предварително за отговори и мнения по въпроса ми ...

Коментар

• Сквайте Руунката. колко кила е свалил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                            За Майкъла, че е нарцис си личи и от това, че е кръстил тримата си сина на себе си: Георги, Жорж и Георг. Иначе си мислех, че като е мастит строителен предпримач и бивш железен защитник, ще е мъжкар. Аз съм Славист но ме дразнят такива..
                            той си е такъв и в живота - адски много дразни с приказките си

той е единствения човек който съм чувал в изречение от 5 думи да каже поне 3 пъти "аз"

Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                            За Стоичков знам, че любимият му футболист и идол е Петър Зехтински и такъв му остава и до днес и често го подчертава.
                            да, така е...

преди 15 години направи Зико и треньор на чорбата, но характера на Зико е мек, той не може да повиши тон, не може да се скара на футболистите и след една загуба с 5-0 от левски го изгониха от армията и с това завърши професионалната треньорска кариера на бат'Петьо...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              той си е такъв майкъла .................... явно не го познаваш ...................... и в живота си е същият ...................... не знае на коя планета живее

иначе евала на ИЦО за признанието

но за съжаление като е идвал на проби в БОТЕВ са му казвали, че са му много дебели краката и затова не ставал за БОТЕВ

а на бенефиса на Коце ВИДОЛОВ камата като сложи жълто-черната фланелка с номер 8 и не я свали цял ден .................... може и да е спал с нея
                              За Майкъла, че е нарцис си личи и от това, че е кръстил тримата си сина на себе си: Георги, Жорж и Георг. Иначе си мислех, че като е мастит строителен предпримач и бивш железен защитник, ще е мъжкар. Аз съм Славист но ме дразнят такива.

За Стоичков знам, че любимият му футболист и идол е Петър Зехтински и такъв му остава и до днес и често го подчертава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                                http://www.gol.bg/cska/2013-01-11/i-...maikyla.144648

Стоичков, след Джеки по рано днес, как е нацепил Майкъла не е истина, ама и оня много си повярва и почна да се прави на отворен и голям футболист.
                                той си е такъв майкъла .................... явно не го познаваш ...................... и в живота си е същият ...................... не знае на коя планета живее

иначе евала на ИЦО за признанието

Първоначално изпратено от ИЦО
                                Като малък, имах една мечта, която си остана несбъдната – да играя в Ботев Пловдив.
                                но за съжаление като е идвал на проби в БОТЕВ са му казвали, че са му много дебели краката и затова не ставал за БОТЕВ

а на бенефиса на Коце ВИДОЛОВ камата като сложи жълто-черната фланелка с номер 8 и не я свали цял ден .................... може и да е спал с нея

Коментар

Working...
                                X