IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е така де.

Иначе аз съм ок да гледаме мача някъде, обаче казвайте от рано, че ме напъват за отговор и от други места.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Аз съм за но предполагам, че Марин ще гледа децата, а Колчето ще прави ремонт.

Така ще сме си аз и ти.

Ремонта свърши ...
      Ама отивам на планина ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Аз залагам половин царство, че Хауърд Уеб ще бъде псуван.Много.
        бе той да свирне една дуСпа за ливера, пък ако ще да компенсира с три за манчо
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          груйче, да не забравя да ти кажа, че имаш много поздрави от греъм ................................ дани греъм
          дейш, а го бях играл Х, ама гридъ
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз залагам половин царство, че Хауърд Уеб ще бъде псуван.Много.
            Life won't wait for you.

Коментар

• груйче, да не забравя да ти кажа, че имаш много поздрави от греъм ................................ дани греъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                ми то офертата е отворена - Хаки, Греъм и другото мръснисайдци са Most welcome Естествено и неутралните са ок - аз ще игаря за ливера, та да мога да псувам съдията после
                пиши и двама неутрални фена + 1 фен на АРСЕНАЛ

аз няма да залагам по принцип, но по време на мача може да се хванем на бас с някой на по бира...

Коментар

ми то офертата е отворена - Хаки, Греъм и другото мръснисайдци са Most welcome Естествено и неутралните са ок - аз ще игаря за ливера, та да мога да псувам съдията после
                  Над 2.5 гола 1 първо полувреме @ 5.50 с 40 лв. за 220.. 2 точки

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Трябваше да заложиш, Груец ..
                    Ако искате бройте ме и мен на 70-80%..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Аз съм за но предполагам, че Марин ще гледа децата,.....
                      Така ще сме си аз и ти.
                      Трябваше да заложиш, Груец ..
                      Ако искате бройте ме и мен на 70-80%..

Коментар

Пичувииии,
                        к'о ши кажете да гледаме Манчо и Ливера, бре - хем ще можем да се откъснем от ежедневието, хем да попцуем на воля - я съдията, я малшанса, я противника, хем ще вкараме по 1-2-3-4-5 бири, а? Пък и е в сгодно време
                        П.С. А ако има и некоя пичка - да се чувства и тя поканена, но само ако е 'арна
                        Аз съм за но предполагам, че Марин ще гледа децата, а Колчето ще прави ремонт.

Така ще сме си аз и ти.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• и още един португалски циганин се оказа измамник:

Интересна ротация се забеляза при гласуването за "Златната топка" при португалците.

По правилник капитаните на националните отбори нямат право да гласуват за себе си, но Роналдо успя да избегне тази забрана.

Принципно той трябваше да попълни анкетна карта, но вместо него е гласувал Бруно Алвеш, който е носил лентата в контролата с Габон на 11 ноември.

Роналдо пропусна този мач поради контузия. Така Алвеш го посочи на първо място в анкетната си карта, като Меси не фигурира в нея.
                          и въпреки всички шменти-капели накрая резултата показа, че МЕСИ събра 43% от гласовете, а цигането остана с 20%

Коментар

• Жозе Моуриньо се оказа измамник

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Знаех си още преди 10-на години,че това момче ще приключи в Миньор Перник...
                              Няма такова падение...

http://www.dnes.bg/index/2013/01/09/...jinov.177152,2
                              нали курволетка е от Пловдив и е фенка на БОТЕВ ................. и ще го домъкне да се пробва и при нас

баща му на Божиинката игра в БОТЕВ преди 20 години и си го спомням като го водеха на стадиона като малък .............. дано е полезен на отбора

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Фенове на Сити отказаха билети за Арсенал заради високата цена
                                богат собственик с бедни фенове

Манчестър Сити върна на Арсенал около 900 билета за предстоящото гостуване в Северен Лондон, тъй като феновете на английския тим протестират срещу високите цени на хартийките.

Мачът бе определен от лондончани като двубой от Клас "А", което означава, че цените на билетите са по 62 паунда. Тази цена обаче бе обявена като непосилна от запалянковците на Сити и голяма част от хартийките бяха върнати на "артилеристите".

Според "Дейли Телеграф" съобщава, че става въпрос за точно 912 билета.
                                четох снощи, че екскурзията организирана от шити струвала 30 лири + 62 лири за билет за мача + още 30 лири за хапване и бира и целия масраф ставал 120 паунда, а това вече били страшно много пари за феновете населяващи манчестър който се слави като беден град, още повече, че хората се били охарчили по Коледа, а и имало голяма безработица в района и затова върнали 1/3 от предоставените им 3 000 билета...

Коментар

Working...
                                X