If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми то офертата е отворена - Хаки, Греъм и другото мръснисайдци са Most welcome Естествено и неутралните са ок - аз ще игаря за ливера, та да мога да псувам съдията после
пиши и двама неутрални фена + 1 фен на АРСЕНАЛ
аз няма да залагам по принцип, но по време на мача може да се хванем на бас с някой на по бира...
ми то офертата е отворена - Хаки, Греъм и другото мръснисайдци са Most welcome Естествено и неутралните са ок - аз ще игаря за ливера, та да мога да псувам съдията после
Над 2.5 гола 1 първо полувреме @ 5.50 с 40 лв. за 220.. 2 точки
Трябваше да заложиш, Груец ..
Ако искате бройте ме и мен на 70-80%..
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Пичувииии,
к'о ши кажете да гледаме Манчо и Ливера, бре - хем ще можем да се откъснем от ежедневието, хем да попцуем на воля - я съдията, я малшанса, я противника, хем ще вкараме по 1-2-3-4-5 бири, а? Пък и е в сгодно време
П.С. А ако има и некоя пичка - да се чувства и тя поканена, но само ако е 'арна
Аз съм за но предполагам, че Марин ще гледа децата, а Колчето ще прави ремонт.
Фенове на Сити отказаха билети за Арсенал заради високата цена
богат собственик с бедни фенове
Манчестър Сити върна на Арсенал около 900 билета за предстоящото гостуване в Северен Лондон, тъй като феновете на английския тим протестират срещу високите цени на хартийките.
Мачът бе определен от лондончани като двубой от Клас "А", което означава, че цените на билетите са по 62 паунда. Тази цена обаче бе обявена като непосилна от запалянковците на Сити и голяма част от хартийките бяха върнати на "артилеристите".
Според "Дейли Телеграф" съобщава, че става въпрос за точно 912 билета.
четох снощи, че екскурзията организирана от шити струвала 30 лири + 62 лири за билет за мача + още 30 лири за хапване и бира и целия масраф ставал 120 паунда, а това вече били страшно много пари за феновете населяващи манчестър който се слави като беден град, още повече, че хората се били охарчили по Коледа, а и имало голяма безработица в района и затова върнали 1/3 от предоставените им 3 000 билета...
Коментар